Διαγωνισμός: Η μαρμελαδού

by - Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

in English soon

Αυτόν το μήνα διαβάσαμε πολλά βιβλία.. Λίγο οι διακοπές , λίγο η εβδομάδα χιονιού, λίγο και μια ιωσούλα του Νικόλα, μείναμε στο σπίτι, αγκαλιά στον καναπέ με στοίβες βιβλία για διάβασμα. 
Ένα από αυτά είναι "Η μαρμελαδού" της Αλεξάνδρας Μητσιάλη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη





Η εικονογράφηση μου θύμισε ένα από τα βιβλία της γλώσσας που είχα μικρή στο δημοτικό .. Καθόλου παράξενο, γιατί η εικονογράφος Βάσω Ψαράκη είχε κάνει την εικονογράφηση στο βιβλίο της γλώσσας της Β'Δημοτικού (το λάτρευα εκείνο το βιβλίο). Περιττό να πω πως συγκινήθηκα λιγάκι... 



Είναι η ιστορία της Νίνας, μιας κοπέλας που είχε μάθει από τη γιαγιά της να φτιάχνει υπέροχες μαρμελάδες με φρούτα μεγαλωμένα στην καρδιά του δάσους. 

Οι μαρμελάδες της Νίνας , φτιαγμένες με αγάπη, ήταν μαγικές γιατί μόλις τις έτρωγες γινόσουν ξέγνοιαστος και χαρούμενος σαν παιδί. Γι'αυτό και η φήμη της ταξίδευε σε όλο τον κόσμο...

Έφτασε μέχρι τα αφτιά ενός νεαρού βασιλιά που ήταν πάντα κατσούφης, θυμωμένος και ανικανοποίητος. Και μόλις δοκίμασε τις μαρμελάδες της Νίνας.. άρχισε να αλλάζει.. 



Να γίνεται πιο ήρεμος.. καλός και ευγενικός.. 
Γνώρισε τη Νίνα,την ερωτεύτηκε..και της ζήτησε να τον παντρευτεί.. 



Και μαζί μεταμόρφωσαν το παλάτι σε εργοστάσιο μαρμελάδας... Κι ο νεαρός βασιλιάς έγινε καταπληκτικός ζαχαροπλάστης πλάι στη Νίνα. 



Και η φήμη της Νίνας ακόμα ταξιδεύει μέχρι σήμερα για τις μαρμελάδες της που γλυκαίνουν τους ανθρώπους και τους κάνουν να θέλουν να γίνουν καλύτεροι. 

{Διαβάστε το τρώγοντας την αγαπημένη σας μαρμελάδα..}




Δύο τυχεροί θα κερδίσουν αυτήν την τρυφερή ιστορία, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ: 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τετάρτη 25/01/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 30/01/2017. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Η ευθύνη αποστολής του δώρου καθώς και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Αν οι νικητές είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν οι ίδιοι το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη, Ακαδημίας 65


Καλή επιτυχία!!!




You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS