Διαγωνισμός : Χριστούγεννα στον κόσμο

by - Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017

in English soon

Το πιο καινούριο βιβλίο που προστέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη βιβλιοθήκη μας, είναι το "Χριστούγεννα στον κόσμο" , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.


Είναι ένα πολύχρωμο χαρούμενο βιβλίο με πανέμορφη εικονογράφηση που πραγματικά σε προκαλεί απ' το εξώφυλλο ακόμα να το ανοίξεις..για να δεις πως είναι μέσα... 

Κάθε δισέλιδο παρουσιάζει τον ιδιαίτερο τρόπο που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στα διαφορετικά μέρη του πλανήτη μας.. 

Το ξέρατε οτι στην Ιαπωνία θεωρείται σαν μέρα αγάπης και το  γλυκό που προτιμούν  είναι τούρτα φράουλα;; 


Οτι τα Χριστούγεννα στη Γερμανία όλοι έχουν απαραιτήτως Χριστουγεννιάτικο δέντρο κι οτι ο Άγιος Βασίλης τους έχει άλλο όνομα στο βόρειο μέρος κι άλλο στο νότιο; 


 Ή μήπως οτι στη Ρωσία τα γιορτάζουν στις 7 Ιανουαρίου κι εκεί τα δώρα τα μοιράζει ο Παππούς χιονιάς με την Κόρη του χιονιού; 


Αυτές κι άλλες πολλές μικρές όμορφες λεπτομέρειες για τα έθιμα που έχουν σε άλλες χώρες βρήκαμε σ' αυτό το βιβλίο. Άλλες γνωστές -όπως για τη Μπεφάνα στην Ιταλία - κι άλλες που τις διαβάσαμε πρώτη φορά..-όπως για τη Βενεζουέλα που κάνουν πατίνια στους δρόμους.. 


Είδαμε πως γιορτάζουν σε άλλες χώρες και παρατηρήσαμε οτι κάποια από αυτά τα έθιμα, τα κάνουμε κι εμείς.. Κάποια πάλι, μας φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και λέμε να τα δοκιμάσουμε..

Tο "Χριστούγεννα στον κόσμο" , που θα βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός , είναι ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο βιβλίο, που βρήκε τη θέση του στη Χριστουγεννιάτικη βιβλιοθήκη μας κι ένας τυχερός μπορεί να το κερδίσει συμμετέχοντας στην κλήρωση.

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τρίτη 22/11/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας  27/11/2017. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

                                                Καλή Επιτυχία!!!



You May Also Like

4 σχόλια

  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον Ελπίδα μου! Ευχαριστούμε για το διαγωνισμό! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι Μαρακι μου... Η εοκονογραφηση επίσης ειναι φανταστική!!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραίο βιβλίο Ελπίδα μου! Πολύ μου αρέσουν τα βιβλία που δείχνουν τι συνήθειες υπάρχουν ανά τον κόσμο! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS