Πάμε θέατρο : Η παπλωματού

by - Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2017

Η θεατρική παράσταση "Η παπλωματού"  σε σκηνοθεσία/διασκευή της Μαριάννας Τόλη, είναι βασισμένη στα βιβλία του Jeff Brumbeau  "Το ταξίδι της παπλωματούς"  και  "Το δώρο της παπλωματούς"  που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Άγκυρα .  




Αγαπήσαμε την ιστορία της παπλωματούς {Είχαμε μιλήσει για το βιβλίο εδώ} και εννοείται οτι κλείσαμε εισιτήρια για την παράσταση στο θέατρο Αριστοτέλειο. 
Πριν μερικές εβδομάδες λοιπόν , πήγαμε να δούμε την περιβόητη παράσταση!! 


Η παράσταση χωρίζεται σε 2 μέρη.. Στο πρώτο μέρος διηγείται την ιστορία του κοριτσιού που έγινε η γνωστή παπλωματού και στο δεύτερο μέρος είναι η ιστορία με τον άπληστο βασιλιά. 

Περιττό να πω πως μας άρεσε πολύ!! 
Τα κοστούμια, οι σούπερ ταλαντούχοι ηθοποιοί με τις καταπληκτικές φωνές τους.. τα τραγούδια... η συμμετοχή των θεατών.. Όλα τόσο προσεγμένα και υπέροχα.. 

Ο Νικόλας για μια εβδομάδα τραγουδούσε "Τα θέλει όλα δικά του αυτός, τα θέλει όλα είναι τρελός!!! 



Το πρώτο μισό της παράστασης, μιλούσε για τη φτώχεια και για το πόσο αδιάφοροι είναι οι περισσότεροι άνθρωποι.Ο Νικόλας στο διάλειμμα ήθελε να βρούμε τρόπους για να βοηθήσουμε τους άλλους.. Νομίζω οτι του έκανε πραγματικά πολλή εντύπωση..παρόλο που έχουμε μιλήσει κι άλλες φορές γι' αυτό..  Στ' αλήθεια ήταν τροφή για σκέψη.. 

Το δεύτερο μισό ήταν πολύ αστείο με τον βασιλιά να κλέβει την παράσταση!! Πραγματικά υπέροχος.. Όλο το θεάτρο γελούσε.. 

Είναι μια εξαιρετική παράσταση και τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!! 


Στο τέλος της παράστασης ο Νικόλας βγήκε φωτογραφία με την "παπλωματού", η οποία είναι μια πολύ γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός με εκπληκτική φωνή. 

Η παπλωματού θα μείνει στη Θεσσαλονίκη σίγουρα μέχρι τον Ιανουάριο, τις Κυριακές στις 12:00 και κάποιες επιλεγμένες μέρες. 

{Μια συμβουλή :κλείστε νωρίτερα τα εισιτήρια σας γιατί δεν θα βρείτε θέση!! Εμείς ευτυχώς βρήκαμε αρκετά μπροστά, και αν και πλάι βλέπαμε πολύ καλά. }

Η παράσταση διαρκεί 90 λεπτά με ένα διάλειμμα 10 λεπτών στη μέση.


Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και να κλείσετε εισιτήρια εδώ

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ, ανέργων 10 ευρώ (μόνο από το ταμείο με την επίδειξη κάρτας ανεργίας), οικογενειακό 10 ευρώ (4 άτομα και άνω)
Προπώληση: Γενική είσοδος 10 ευρώ, οικογενειακό 9 ευρώ (4 άτομα και άνω)

Θέατρο Αριστοτέλειον – Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνο ταμείου: 2310 262 051
Μην την χάσετε!! Θα σας αρέσει πολύ!! 

You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS