Φτιάχνουμε : Χαρούμενα τριγωνάκια !!!

by - Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016

in English soon

Σε λίγες μέρες τα πιτσιρίκια θα βγουν να πούνε τα κάλαντα!! Ο Νικόλας ανυπομονεί!! Βέβαια εμείς πάμε κυρίως σε παππούδες και γιαγιάδες αλλά και πάλι μετράει... 

Φέτος θα κρατάει ένα ξεχωριστό τριγωνάκι!! 

Είναι τόσο εύκολο να δώσεις μια τσαχπινιά στο κλασικό μεταλλικό τριγωνάκι. Το μόνο που χρειάζεται είναι κόλλα σιλικόνης , ότι υλικά χειροτεχνίας έχετε στο σπίτι και πολλή φαντασία.

Πομ πομ, κορδέλες, κουδουνάκια, σπάγκοι, κουμπιά... ότι έχετε στο σπίτι.. φτάνει για να κάνετε το τριγωνάκι σας αριστούργημα!!! Μόλις σε 10 λεπτάκια..  (Να προσέξετε μόνο να αφήσετε χώρο για να μπορεί να χτυπάει το τρίγωνο και να ακούγεται ήχος)



Φέτος παρήγγειλα από νωρίς και ξύλινα ονόματα για το Νικόλα και τις ανιψιές μου και τα κόλλησα και τα έδεσα (για έξτρα σταθερότητα) πάνω στα τριγωνάκια. {σκεφτείτε το ως ιδέα για του χρόνου} 


Δεν είναι όμορφα;; Δεν χορταίνω να τα βλέπω!! 


Στολίστε κι εσείς τα τριγωνάκια των παιδιών γι'αυτή την ξεχωριστή μέρα!! {Είναι εξίσου όμορφα για χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δωράκι ή δωράκι σε πάρτι}  Είμαι σίγουρη πως τα πιτσιρίκια σας θα ξετρελαθούν!!! 








You May Also Like

6 σχόλια

  1. Είναι εκπληκτικά τα καμπανάκια σας!!!!!! Μ ενθουσιάσατε ειλικρινά πάρα πολύ!!!! Και του χρόνου Ελπίδα μου!!! Πολλά πολλά φιλιά στον ήλιο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφο! Τα ονόματα το έκαναν τόσο ξεχωριστό! Φιλιά Ελπίδα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε συ Ελπιδάκι!!!!
    Τι έξυπνο!!!! μπράβο για την ιδέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσο γουστόζικα!
    χρόνια πολλά με υγεία σου εύχομαι!καλές γιορτές να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι απίθανα!!!! Τι φανταστική ιδέα είναι αυτή; Λες προλαβαίνω να τα ετοιμάσω κι εγώ;;; Καλά Χριστούγεννα Ελπίδα μου!Λαμπερά και χαμογελαστά!!! Να περάσετε τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS