Διαγωνισμός: Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας

by - Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016

in English soon

Το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο μας πάντα περιλαμβάνει και καινούρια βιβλία για το Νικόλα. Σήμερα το ποτηράκι με το νούμερο 2 έχει ένα καταπληκτικό βιβλίο του αγαπημένου μας Ευγένιου Τριβιζά!! 
Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας από τις εκδόσεις Ψυχογιός!!



Η Λούλα Στρουμπουλούλα είναι μια τρισευτυχισμένη και καλοαναθρεμμένη γαλοπούλα που ζει ζωή χαρισάμενη στο σπίτι του κυρίου και της κυρίας Ζαρζαφούτη. 



Όταν όμως η Μπιζού, η γατούλα πληροφορεί την ανύποπτη και απονήρευτη Λούλα οτι θα γίνει Χριστουγεννιάτικο γεύμα.. δεν την πιστεύει και θυμώνει μαζί της... 



Αποφασισμένη να εξακριβώσει την αλήθεια... κρυφακούει την κυρία Ζαρζαφούτη να οργανώνει το φαγοπότι με πρώτη και καλύτερη τη γεμιστή Λούλα... Και πέφτει από τα σύννεφα!! 



Και τώρα τι θα κάνει για να γλυτώσει... ;;; Πρέπει να αδυνατίσει!!
Με τη Μπιζού καταστρώνουν σχέδια αδυνατίσματος!! 



Άραγε θα καταφέρει να γλυτώσει η καημένη η Λούλα Στρουμπουλούλα;; Ή θα γίνει Χριστουγεννιάτικος μεζές;;; 



Ένα ακόμη ξεκαρδιστικό βιβλίο του αγαπημένου μας Τριβιζά από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ανυπομονώ να το διαβάσουμε παρέα με το Νικόλα... (γιατί μεταξύ μας , εγώ δεν κρατήθηκα και το έχω ήδη διαβάσει)

Μια τυχερή μαμά θα το κερδίσει για να το διαβάσει μαζί με το παιδάκι της, δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό. 



1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Παρασκευή 02/12/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 06/12/2016. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

Καλή Επιτυχία!!! 



You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS