Διαγωνισμός: Οι κουρσάροι Τζόλλυ-Ρότζερς και η στοιχειωμένη γαλέρα {ΕΛΗΞΕ}

by - Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016

in English soon

Ο Νικόλας έχει μπει αισίως στην πειρατική φάση... Πειρατές και πειρατικά νησιά έχουν καταφτάσει στο δωμάτιο του... και έχουν απλωθεί στο χαλί... 
Μαζί μ'αυτά άρχισαν να καταφτάνουν και τα πρώτα βιβλία με πειρατικές περιπέτειες... όπως αυτό που διαβάσαμε πρόσφατα... 


Μια συναρπαστική περιπέτεια με κουρσάρους, πειρατικά πλοία, φαντάσματα και θησαυρούς... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;


Το Πληξοχώρι εδώ και λίγο καιρό λεηλατείται από πειρατές... 


Αντικείμενα και θησαυροί από την αρχαιολογική ανασκαφή στο ακρωτήρι του Παπαγάλου αλλά και το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης έχουν κλαπεί.. Όλοι στο χωριό έχουν πανικοβληθεί και προσπαθούν να κρύψουν ότι πολύτιμο έχουν... 


Η Ματίλντα είναι ένα κοριτσάκι που μένει στο Πληξοχώρι... και τυχαίνει ο καλύτερος της φίλος, ο Τζιμ να είναι πειρατής... Του στέλνει λοιπόν μήνυμα μέσα σε μπουκάλι και ο Τζιμ καταφτάνει με την "Μαύρη τρύπα" το πλοίο της οικογένειας του στο λιμάνι , για να βοηθήσει. 

Ο παππούς Ρότζερς τους διηγείται μια ιστορία για τον καπετάν Μπουκλογένη και το κλειδί των ψυχών... 


Θα καταφέρουν άραγε η Ματίλντα, ο Τζιμ και οι Τζόλλυ Ρότζερς να βρουν το κλειδί των ψυχών και να σώσουν το Πληξοχώρι από τους πειρατές φαντάσματα του Καπετάν Μπουκλογένη... ή θα καταλήξουν και οι ίδιοι πάνω στη στοιχειωμένη γαλέρα;; 


Η στοιχειωμένη γαλέρα είναι η πρώτη συναρπαστική περιπέτεια των κουρσάρων Τζόλλυ-Ρότζερς. Κυκλοφορεί επίσης και η δεύτερη περιπέτεια με τίτλο "Οι κουρσάροι Τζόλλυ-Ρότζερς και η καταραμένη σπηλιά", που σίγουρα θα αποκτήσουμε σύντομα!!! Και αναμένουμε με αγωνία το επόμενο που ακόμα δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά. 


Και δύο τυχεροί μικροί πειρατές μπορούν να το κερδίσουν δηλώνοντας συμμετοχή εδώ: 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τρίτη 13/12/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16/12/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Η ευθύνη αποστολής του δώρου καθώς και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Αν οι νικητές είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν οι ίδιοι το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη, Ακαδημίας 65


Καλή επιτυχία!!!


ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!!

οι τυχερές είναι οι:

#1 Λία Σταμπουλτζή και

#2 Γεωργία Κολώνια


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!



You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS