Βροχή τα βραβεία....

by - Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

in English soon


Εδώ και καιρό η φοβερή διδυμογιαγιά Μαρία ή αλλιώς "Σοκακτσού", μου χάρισε δύο πολύ όμορφα βραβεία...


αλλά όλο το αμελούσα να την ευχαριστήσω... 

Μαζί μ' αυτά προστέθηκε και αυτό..



από τη Μαρία (βλ. Αστρονεραϊδούλα) και τη Δήμητρα τη μαστόρισσα!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!


Tώρα σύμφωνα με τους όρους της Δήμητρας, πρέπει να μοιραστώ και 5 αστεία-περίεργα πράγματα για μένα και να το χαρίσω και σε 2 άλλα blog...

Για να σκεφτώ..για να σκεφτώ....

1.Όταν ήμουν μικρή (γκουχ γκουχ -όχι οτι τώρα δεν είμαι..χεχε) ήμουν απίστευτα προληπτική...Αν φορούσα κάτι (βραχιόλι, σκουλαρίκι..οτιδήποτε...) και μου πήγαινε κάτι καλά..δεν τα ξαναέβγαζα από πάνω μου...μέχρι να τελειώσει το γούρι τους...(τώρα το γούρι μου κοιμάται στον καναπέ και ευτυχώς η μαγεία του δεν θα τελειώσει ποτέ χαχα !!)


2. Τρελαίνομαι για τα χρώματα..όλα αυτά τα υπέροχα λαμπερά φωτεινά χρώματα...με τρελή αδυναμία στο γαλάζιο σε κάθε απόχρωση...αλλά σχεδόν όλα μου τα ρούχα είναι Μ Α Υ Ρ Α !!! Άντε και μερικά σε γκρι αποχρώσεις...Περίεργο ε ???

3. Ώρες ώρες (τις περισσότερες δηλαδή) είμαι απίστευτα άτσαλη και άγαρμπη και ατσούμπαλη...Σκοντάφτω και σκουντουφλάω παντού...Τα χέρια και τα πόδια μου γεμίζουν μελανιές και δεν θυμάμαι καν που χτύπησα...Χμμμ μήπως να το κοιτάξω αυτό ???? χαχαχα

4. Έχω πολύ καλό "ποδαρικό" που λένε...Όποτε μπαίνω σε μαγαζί να ψωνίσω - να είναι άδειο και να βαράνε μύγες-  ξαφνικά πλακώνει κόσμος από το πουθενά...Παρατηρημένο και εξακριβωμένο...Μήπως να το κάνω επαγγελματικά να βγάζω και κανένα χαρτζιλίκι ???? Εδώ κόσμε το καλό "ποδαρικοοοοοο"....χαχαχα

5. Είμαι απίστευτη Μ Α Ζ Ω Χ Τ Ρ Α !! Μαζέυω τα πιο απίθανα πράγματα, έχω κρατημένα παλιά ενθύμια, ένα σωρό τζιτζιριμίτζιρι πραγματάκια, χαρτιά, αυτοκόλλητα... κορδόνια, σκοινιά, κορδέλες...ότι βρεθεί στο δρόμο μου δηλαδή...Δεν πετάω τίποτα !!! Και τα κρατάω μέχρι να βρω κάτι για να τα χρησιμοποιήσω και να τα αξιοποιήσω....(Ο Αντώνης που είναι εντελώς τακτικός και εντελώς αφαιρετικός στη διακόσμηση...τραβάει τα μαλλιά του !!)    

Και τώρα...........τώρα........ήρθε η ώρα να τα μοιράσω σε 2 άλλα κορίτσια της παρέας.......

Θέλω να τα χαρίσω στην Αγγέλικα, τη φοβερή μαμά του καταπληκτικού Πάρη και του μοναδικού Ορέστη και αδερφή του πιο υπέροχου κουμπαρου στον κόσμο (του κουμπαρουλη μου δηλαδή...χεχε) 
   
και στην Αθηνά του craftaholic, την πολύ γλυκιά δασκάλα to be, για τις φοβερές τις δημιουργίες !!! 

You May Also Like

14 σχόλια

  1. Στο 4 είμαστε ίδιες! Κάνω συνήθως τέτοιο ποδαρικό που στο τέλος δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν εμένα που μπήκα πρώτη!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βραβειακια ΟΛΑ σου αξιζουν Ελπιδακι και τα τακτοποιησες αριστα.
    Χα χα χα πολυ αστεις οντως οι περιγραφες σου! Μαθαμε τοσα για σενα. Ατσαλη στο περπατημα ημουν και ειμαι και εγω και ολο εσπαγα πραγματα. Ο μπαμπας μου με φωναζε "σακάρα"
    Επισης το ποδαρικο δουλευει πολυ και σε μενα, μεχρι που με κρατανε με το ζορι μη φυγω και φυγουν οι πελατες:). Οσο για το γουρι σου, να ειναι παντα γερό και λαμπερο να δινει φως στη ζωη σου!!!!
    Εισαι φοβερο ατομακι και αγαπω να σε διαβαζω μαζωχτρα Ελπιδα λοιπόν!!! (Εχω χωμενα και εγω χιλιαδες σαβουριτσες που τις εχω ξεχασει και τις βρισκω στο ασχετο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα συγχαρητηρια στα δυο κοριτσια για τα βραβεια τους!! Θα τις επισκευτω αμεσα.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα μου!!! Συγχαρητήρια και για το δικό σου βραβείο!! πολλά πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Ελπίδα! Συγχαρητήρια για τα βραβεία!!!

    Ε λοιπόν, ξέρεις κάτι; Εμείς οι δύο ταιριάζουμε πολύ! Τα 4 από τα 5, είμαι και εγώ!!!
    Έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις! Σε διάβαζα και νόμιζα ότι τα είχα γράψει εγώ :)

    Μόνο το πρώτο δεν είμαι (προληπτική).

    Σχετικά με το τελευταίο τώρα, επειδή ακριβώς μαζεύω μαζεύω...μαζεύω, κάποια στιγμή με πιάνει υπερένταση από τα πολλά συμπραγκαλάκια και τότε αρχίζω και πετάω, πετάω...πετάω :) Και έτσι ξαλαφρώνω!

    Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ασπασία μου!!! Συγχαρητήρια και σε σένα επίσης!! χα χα τελικά έχουμε πολλά κοινά ε?? Κι εγώ έτσι...κάνω μια μαζική εκκαθάριση μερικές φορές το χρόνο και αδειάζουμε...πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Αχ, τι καλά !!! Το 1ο μου βραβείο !!! Γιούπιιιιιιιι !!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ !!! Διαδικτυακό φιλάκι εδώ: (http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlFqAHtKcSM1qlAO_u4EXHoDaJo_q3alVBCnqjFtiGZ2qw1Lce)

    Υ.Γ.: Τώρα, δηλαδή, πρέπει να πω κι εγώ 5 περίεργα πράγματα για μένα ή απλά το παίρνω και καμαρώνω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε καλά, το παίρνεις και καμαρώνεις!!!! Αλλά άμα θες μοιράζεσαι κιόλας!! χαχα!!

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Ελπιδάκι για το βραβεία!
    Πάντα τέτοια και ακόμα περισσότερα εύχομαι!
    Μου άρεσαν αυτά που έγραψες για σένα, 2 και 3 απόλυτη ταύτιση!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τέλειωσε και η Β κλήρωαη του stars and icicles και είσαι ΝΙΚΗΤΡΙΑ πέρασε να πάρεις το βραβείο συμμετοχής σου

    και μην ξεχνας το πανηγύρι συνεχίζεται

    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπίδα λατρεύω το όνομά σου, τον τρόπο που γράφεις και το blogoσπιτάκι σου! Τώρα που διάβασα όμως και αυτά που σε χαρακτηρίζουν, έχω 4 λόγους παραπάνω να σ' αγαπώ! Ταιριάζουμε στα 4 από τα 5, με μοναδική εξαίρεση τα μαύρα ρούχα. Να σκεφτείς πως είχα ένα στυλό 6 χρόνια (Γυμνάσιο και Λύκειο) και το χρησιμοποιούσα ΜΟΝΟ για να γράφω στις εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς! Είχα γράψει με αυτό στο πρώτο μάθημα πολύ καλά, και έκτοτε έγινε το .... επίσημο στυλό των εξετάσεων! Άντε, σύντομα και με άλλα βραβειάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Πω πω είδες πόσα κοινά έχουμε!! Αυτό με το στυλό το είχα κι εγώ μόνο που δεν ήταν στυλό αλλά πένα..πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS