Το Πασχαλινό καλάθι του Νικόλα...

by - Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

in English soon
Η άνοιξη είναι εδώ... Το Πάσχα πλησιάζει... Και στο σπίτι αρχίζουμε να μπαίνουμε σε πασχαλινή διάθεση... παρόλο που ο καιρός δεν είναι και εντελώς ανοιξιάτικος... 
Κατέβασα ήδη τα πασχαλινά στολίδια (γιατί δηλαδή να στολίζουμε μόνο τα Χριστούγεννα νωρίς;;), ψάχνω συνταγές, ετοιμάζω δωράκια.. 
Αυτό που ήθελα πολύ να ετοιμάσω ήταν ένα Πασχαλινό καλάθι με καλούδια για το Νικόλα.. (Του είχα κάνει κι ένα Πρωτοχρονιάτικο κουτί και είχε ξετρελαθεί... ) Είχα ήδη βρει μερικά όμορφα πραγματάκια και τα συγκέντρωνα σιγά σιγά... Το μόνο που είχε μείνει ήταν το καλάθι για να τα βάλω.. 


Έτσι όταν η Αθηνά του Craftaholic μου πρότεινε να δοκιμάσουμε το καλαθάκι από την καινούρια Πασχαλινή συλλογή της... ήταν λες και διάβαζε τη σκέψη μου!!! 
Δεν θα σχολιάσω το πόσο όμορφο και καλοφτιαγμένο είναι... Άλλωστε όσοι έχετε πράγματα που έχει φτιάξει η Αθηνά ξέρετε πόσο ποιοτικά είναι και πόσο καλοφτιαγμένα και προσεγμένα. Πραγματικά πανέμορφα!!! 

Ξετρελάθηκα με τα χρώματα που διάλεξε για εμάς αλλά κυρίως λάτρεψα το γεγονός οτι έχει επάνω ραμμένο το όνομα του Νικόλα!! (Ο οποίος κυριολεκτικά τρελαίνεται όταν βλέπει το όνομά του πάνω στα πράγματά του.. Ξέρει οτι είναι μόνο γι' αυτόν και κυρίως.. ολόδικό του...χεχεχε...) 
Εννοείται οτι το καλάθι του δεν το έχει δει ακόμα... Είναι Πασχαλινή έκπληξη!!! 
Κι αυτό το καλαθάκι έχει χωρέσει τα πάντα... 
  1. πασχαλινά βιβλία ζωγραφικής
  2. βιβλίο: "Άμα βάψεις το λαγό κόκκινο σαν το αυγό" Εκδόσεις Καστανιώτη
  3. ξυλομπογιές
  4. μπουρμπουλήθρες
  5. κεραμικό λαγουδάκι-χειροτεχνία
  6. δακτυλόκουκλες
  7. αυγό γεμάτο με χειροποίητες κηρομπογιές
  8. παιχνίδι "αυγομαχίες"
  9. γλειφιτζούρι
  10. σοκολατένιο λαγουδάκι
Μικρό και θαυματουργό !!! Είμαι σίγουρη ότι μέχρι να το δώσω στο Νικόλα θα βρω και μερικά ακόμη πραγματάκια να βάλω...
Νομίζω οτι θα μπορούσε να γίνει ένα πολύ όμορφο δωράκι για το πιτσιρίκι μας, το ανιψάκι μας ή το βαφτιστήρι μας.. Χειροποίητο και προσωπικό... Γεμάτο με λιχουδιές ή δωράκια για το Πάσχα... Και κάτι που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητικό για το δωμάτιο του. 

Θα το βρείτε στο e-shop του Craftaholic πατώντας εδώ!! Μπορείτε να διαλέξετε τα χρώματα και τα υφάσματα και η Αθηνά θα το ετοιμάσει για σας.. Ένα προσωπικό καλαθάκι για το αγαπημένο σας πιτσιρίκι!! Φτιαγμένο μόνο γι' αυτό και με το όνομά του επάνω!! Μοναδικό!!!
Μπορείτε να δείτε την καινούρια πανέμορφη και πολύχρωμη Πασχαλινή συλλογή του Craftaholic πατώντας εδώ.    

Το δικό μας καλάθι είναι κρυμμένο στη ντουλάπα.. και ανυπομονώ να το δώσω στο Νικόλα!!! 
Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;;; 






Ναι !!! Η παραπάνω ανάρτηση είναι και διαφημιστική... Δεν πληρώθηκα γι' αυτήν και είναι  η προσωπική μου άποψη για ένα δώρο. Πιστεύω οτι πράγματα που μας αρέσουν, είναι ωραία να τα μοιράζεσαι και να τα προτείνεις και σε άλλους.. Όπως επίσης και ανθρώπους με ιδέες, ταλέντο, δημιουργικότητα και άψογο επαγγελματισμό πρέπει να τους συστήνεις,να τους διαφημίζεις και να τους προτιμάς.. Τόσο απλά.. 
 

You May Also Like

35 σχόλια

  1. Εντάξει!Δεν υπάρχεις μανούλα Ελπίδα!!Ζηλεύω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα Ελπίδα μου! και το καλάθι της Αθηνάς τα θπάει που λέει και το ταλιμπανιώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι υπέροχο το καλαθάκι. Και η ιδέα να το δώσεις στο Νικόλα γεμάτο με εκπλήξεις θα τον ενθουσιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιστευω να ξετρελαθει!! Του αρεσουν οι εκπληξεις! ευχαριστω Μαρια μου!!

      Διαγραφή
  4. Καλά έκανες και μας το διαφήμισες Ελπίδα μου! Συμφωνώ μαζί σου σε όσα είπες... Είναι ένα πανέμορφο δωράκι για τα παιδιά μας αλλά και για τρίτους...Το βρίσκω υπέροχο το καλαθάκι σας! Πωπω λιχουδιές και δωράκια! Α ρε, τυχερέ Νικόλα, σε ζηλεύω!!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειο Ελπίδα! Και τι δεν εχει μεσα αυτο το καλαθι!Ο Νικολάς σιγουρα θα ενθουσιαστεί! Κάλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφο που είναι και το καλαθάκι και όσα ετοιμασες για το Νικόλα! Πραγματικά όμως, δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να μη το δώσω στην Αγνή από τη στιγμή που το έφτιαχνα. Τρελαίνομαι να τις παίρνω τόσο δα πραγματάκια και να τις τα δίνω επί τόπου. Άσε που δεν είναι εύκολο επιστρέφοντας σπίτι να μη δει τι κρατάω...χαχαχαχ Με το δώρο του Αι Βασίλη στήθηκε τρελή επιχείρηση!!! χαχαχαχ
    Πολλά φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω Νικη μου!! Κι εγω προσπαθω να κρατιέμαι.. Αλλωστε η μιση χαρά μου ειναι οταν τα ετοιμαζω μυστικα..χαχαχα.. φιλια

      Διαγραφή
    2. χαχαχ... αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια! Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να χαίρομαι τόσο με ένα παιχνίδι που ετοιμάζω, με ένα παιδικό βιβλίο που αγοράζω ή μια δραστηριότητα που σκαρώνω.. λες και το κάνω για τη δική μου χαρά... σαν μικρό παιδί κι εγώ! πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  7. Πανέμορφο το καλαθάκι σας Ελπίδα μου!!! Είχες πάλι φοβερή έμπνευση, ο Νικόλας θα ξετρελαθεί!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφη ιδέα! Μπράβο κορίτσια μου. Είμαι περήφανη για εσάς γιατί η κάθε μία με το ταλέντο της απογειώνετε ό,τι πιάνετε στα χέρια σας! Σας φιλω. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία η ιδέα σου Ελπίδα και ότι πρέπει και για δωράκι σε ανιψάκια και παιδιά κολλητών που τρελαίνονται για καραμέλες, σοκολάτες, γλειφιτζούρια και γενικά ότι περιέχει ζάχαρη!!! Είναι πολύ όμορφα αυτά που φτιάχνει η Αθηνά και τα υφάσματα τόσο παιχνιδιάρικα!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω Ελεανα μου!! Αν κι εγω δεν εβαλα τοσα γλυκα... Ομως μπορεις να το γεμισεις με οτι αρεσει στα παιδακια..χεχεχε.. πολλα φιλια

      Διαγραφή
  10. Είστε δυο απίθανα κορίτσια το ξέρετε;
    Και όταν μια φανταστική ιδέα συναντά μια άλλη φανταστική ιδέα, κάτι υπέροχο γίνεται.
    Φοβερή ιδέα για τα κοριτσάκια μου!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπιδα μου, με ενα τετοιο καλαθακι και ποιος δεν θα πεταγε τη σκουφια του απο χαρα!! Τα εχει ολα και κυριως μερακι (που σε χαρακτηριζει) και αγαπη. Ο Νικολας θα ξετρελαθει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι πιστευω Χρυσαυγή μου!! και ανυπομονω κι εγω να του το δώσω...χεχε...πολλα φιλια

      Διαγραφή
  12. Πόσο όμορφα δωράκια! Διαλεγμένα όλα ένα-ένα προσεκτικά! Καλά, θα τρελαθεί ο Νικόλας!
    Για το καλαθάκι, δεν το συζητώ, πολύ καλόγουστο, τέλεια χρώματα και φοβερή λεπτομέρεια! Και επίσης, πολύ χρήσιμο για να βάλεις μέσα ό,τι θες μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχε.. κι εγω ανυπομονω να του το δώσω!! πολλα φιλια Χρυσα μου!!

      Διαγραφή
  13. Το ότι έχεις φοβερές ιδέες για τα πιτσιρίκια το έχουμε αντιληφθεί όλοι πια. Είναι πανέμορφο, έξυπνη ιδέα για δώρο και φυσικά άριστης ποιότητας όπως είναι όλα όσα φτιάχνει η Αθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχο πραγματικά! Είμαι σίγουρο πως ο Νικόλας θα το λατρέψει. Έχει άλλωστε φτιαχτεί με τόση αγάπη από την μανούλα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS