Της ψηφιακής γειτονιάς...

by - Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014


Αύριο ξημερώνει μεγάλη γιορτή..Ποια γιορτή;;; Μα αύριο είναι της Ψηφιακής γειτονιάς...!!!!


Γιορτάζουν οι απανταχού blogger.. Όλοι εμείς οι γνωστοί και άγνωστοι που από κάθε μέρος της Ελλάδας -μη σου πω και του κόσμου-στήνουμε από την οθόνη του υπολογιστή μας, το ψηφιακό σπιτάκι μας και ανοίγουμε τα πορτοπαράθυρα στην αυλή να έρθουν οι γειτόνισσες.. Να τους δώσουμε τη συνταγή για τα κουλουράκια, να μας δώσουν ένα γιατροσόφι για τα δόντια του μικρού, να μας δείξουν το καινούριο φόρεμα που πήραν για την Ελενίτσα, να τους πούμε μια ιδέα για τα γενέθλια του Νικόλα.. Να τα πούμε παρέα με το καφεδάκι μας..κι ας είμαστε χιλιόμετρα μακριά..Μια παρέα..μια γειτονιά.. 

Αυτό λοιπόν γιορτάζουμε αύριο!!!

Είναι κινητή γιορτή αλλά συνήθως πέφτει την Άνοιξη..εκεί προς τον Απρίλη.. Ίσως επειδή τότε ανθίζουν τα λουλούδια στις γειτονιές...

Γιορτάζεται με μεγάλες τιμές και φαντασμαγορικές εκδηλώσεις κυρίως στην πρωτεύουσα (προς το παρόν ελπίζω..). Εκατοντάδες blogger συρρέουν κάθε χρόνο για να γιορτάσουν, να γνωριστούν, να μάθουν, να διασκεδάσουν... Nα τιμήσουν τη μεγάλη γιορτή!!! Και είναι τόσο μεγάλη γιορτή που κρατάει 2 ολόκληρες μέρες!! Γλέντια τρικούβερτα θα κάνουν!!! 

Όσοι πιστοί, blogger και μη, βρεθείτε αύριο στην πρωτεύουσα μη τη χάσετε!!! 

Κι όσες δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε (όπως εγώ..σνιφ σνιφ).. μη στεναχωριέστε.. Σίγουρα οι φίλες-blogger θα μας ενημερώσουν και θα μας μεταδώσουν όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν εκεί!!! 

Και για να μη σας λείψουμε πολύ σας στείλαμε μια φωτογραφία για το βίντεο που θα ανοίξει τη γιορτή!!! 



Καλές Ψηφιακές Γειτονιές !!!
Και του χρόνου με υγεία !!!  
 
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην επίσημη σελίδα πατώντας εδώ (κλικ) ή στη σελίδα τους στο facebook






 

You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS