Δοκιμάζουμε τον Μαγνητικό πίνακα Επιβράβευσης Tooky toy + διαγωνισμός

by - Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2018

In English soon

Το σχολείο ξεκίνησε και αισίως μπήκαμε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα.. Δεν ξέρω για σας, αλλά εμείς ακόμα προσπαθούμε να μπούμε σε μια ρουτίνα με το μυαλό μας ακόμα στο χωριό , στη θάλασσα και στις διακοπές.. 
Προσπαθώντας σιγά σιγά να οργανωθούμε και να επιστρέψουμε στις συνήθειές μας.. ανακάλυψα το πιο όμορφο και χαρούμενο πίνακα επιβράβευσης από την εταιρεία Tooky Toy



Είναι μαγνητικός και περιλαμβάνει 10 μαγνητάκια με δραστηριότητες-στόχους για να κάνει το παιδί.. όπως να πλύνει τα δόντια του, να ντυθεί, να διαβάσει τα μαθήματά του, να στρώσει το κρεββάτι του.. 


Κάθε φορά που κάνει κάτι από αυτούς τους στόχους, βάζει ένα κίτρινο αστεράκι.. Αν όχι, βάζει ένα μπλε.. 


Υπάρχουν επίσης και δύο κενά κομμάτια για να γράψουμε τους δικούς μας.. 

Διάλεξα 8 μαγνητάκια με τα οποία ήθελα να ξεκινήσουμε και κάποια στιγμή θα τα εναλλάσσω με τα υπόλοιπα δυο.. 


Αν μαζέψει 30 αστεράκια μέσα στην εβδομάδα, δικαιούται μια μικρή έκπληξη.. Όπως να φάει το αγαπημένο του γλυκό ή να διαλέξει αυτός την ταινία που θα δούμε ή να πάμε βόλτα όπου θέλει.. κλπ.. 
Κάθε φορά διαλέγει ο Νικόλας τι βραβείο θα θέλει όταν πετύχει τους στόχους του..
Οι πίνακες επιβράβευσης έχουν λειτουργήσει στο Νικόλα θετικά μέχρι στιγμής, όσες φορές τους έχουμε δοκιμάσει.. 
Όχι τόσο χειριστικά όσο ενθαρρυντικά.. 

Ο συγκεκριμένος πίνακας είναι για μας ουσιαστικά μια λίστα με καλές συνήθειες και δουλειές που θέλω να κάνει ο Νικόλας... από το να πλένει τα δόντια του, να τρώει πρωινό και να ντύνεται για το σχολείο.. μέχρι το να μαζεύει τα παιχνίδια του, να στρώνει το κρεββάτι του ή να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.. 

Νομίζω οτι τον βοηθάει να είναι συνεπής και τον ενθαρρύνει να είναι περισσότερο συνεργάσιμος και υπεύθυνος. 
Και δεν είναι τόσο το να κερδίσει την επιβράβευση.. αλλά το να καταφέρει να πετύχει το στόχο της εβδομάδας.. 
Άλλωστε το βραβείο δεν είναι ένα ακριβό ή ένα μεγάλο δώρο.. αλλά περισσότερο ένα είδους "μπράβο"  που συμμετείχες, που βοήθησες, που έκανες ότι σου αναλογεί μέσα στο σπίτι.. που γίνεσαι πιο υπεύθυνος και φροντίζεις σωστά τον εαυτό σου. 

Και το καλό είναι οτι μπορεί να τσεκάρει και μόνος του τι ακριβώς του μένει να κάνει ή τι πρέπει να κάνει μέσα στη μέρα.. 


Ήδη έχει ξεκινήσει να βάζει αστεράκια με μεγάλο ενθουσιασμό.. 

Μπορείτε να βρείτε  τον πίνακα επιβράβευσης από την εταιρεία Tooky Toy  σε καταστήματα παιχνιδιών.. 

Η εταιρεία Tooky Toy έχει ξύλινα παιχνίδια υψηλής ποιότητας για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών και άνω. Για την Tooky Toy είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιεί για τα ξύλινα παιχνίδια της πρώτες ύλες σύμφωνες με τις απαιτήσεις των πιο αυστηρών προτύπων ποιότητας για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών. Είναι ωστόσο εξίσου σημαντικό οι πρώτες ύλες να εξασφαλίζονται μέσω διαχείρισης των δασών με υπεύθυνο και ορθό τρόπο, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ των πιστοποιήσεων της, διαθέτει και πιστοποίηση FSC (Αειφορική Δασική Διαχείριση), που σημαίνει ότι τα Ξύλινα παιχνίδια Tooky είναι κατασκευασμένα όχι μόνο με πρώτες ύλες φιλικές στο περιβάλλον, αλλά και με πρώτες ύλες που φθάνουν μέχρι το εργοστάσιο με τρόπο φιλικό στο περιβάλλον. 

Ένας τυχερός θα κερδίσει αυτόν το φανταστικό πίνακα συμμετέχοντας στην κλήρωση που τρέχει στο facebook εδώ


Καλή επιτυχία!!! 





You May Also Like

4 σχόλια

  1. Ελπίδα μου, χρόνια σου πολλά για την ονομαστική σου γιορτή! Μου άρεσε πολύ αυτός ο πίνακας και ελπίσω να είμαι εγώ η τυχερή!!! ευχαριστούμε πολύ, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά! Εύχομαι ότι καλύτερο με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS