Παίζουμε ODYSSEY ή αλλιώς φιδάκι + Σούπερ διαγωνισμός

by - Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2018

in English soon 

Έχω ξαναμιλήσει και παλιότερα για τα καταπληκτικά παιχνίδια του  My Greek games . 

Το  ATHLOS  (δηλαδή υπερατού) το NOUS  (δηλαδή παιχνίδι μνήμης) και το DOMI, (δηλαδή ντόμινο) τα έχουμε χιλιοπαίξει και τα κουβαλάμε παντού

Όταν είδαμε το ολοκαίνουριο επιτραπέζιο τους, το Odyssey, έπρεπε να το αποκτήσουμε!!
Το Odyssey είναι βασισμένο στις περιπέτειες του μυθικού Οδυσσέα και πρόκειται για το γνωστό και αγαπημένο φιδάκι. 



Ένα φιδάκι με αρχαιοελληνικό πνεύμα.. 

Πρέπει να βοηθήσουμε τον Οδυσσέα με το καράβι του να φτάσει στην Ιθάκη, περνώντας το νησί των Λωτοφάγων, τον Πολύφημο, την Κίρκη,  τις Σειρήνες, τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. 


Ούριοι άνεμοι σε στέλνουν πιο κοντά και τετράγωνα παγίδες σε στέλνουν πίσω.. 

Λάτρεψα τα πιόνια καραβάκια.. 


Και αυτό που μας άρεσε ακόμα πιο πολύ είναι το βιβλιαράκι που περιλαμβάνει τις ιστορίες για τα μυθικά πλάσματα που συνάντησε ο Οδυσσέας (σε 6 γλώσσες για να μην υπάρχει κανένας παραπονεμένος) και κυρίως 5 μικρά τετράγωνα πάνω στο ταμπλό, με ερωτηματικό. Αν πέσεις πάνω σε κάποιο από αυτά , πρέπει να απαντήσεις σε μια από τις ερωτήσεις -που υπάρχουν στο βιβλιαράκι- σχετικά με τα μυθικά πλάσματα. 
Και παίζουμε και μαθαίνουμε!! 


Το Odyssey όπως και όλα τα παιχνίδια από το My Greek games διακρίνονται για την καλαισθησία τους και την προσοχή τους στη λεπτομέρεια.. 
O Aristotelis Falegos έκανε καταπληκτική δουλειά με τα σχέδια.. Πραγματικά υπέροχα!! 

Παίξαμε άπειρες φορές μαζί με το Νικόλα.. Μάθαμε λεπτομέρειες για τα ταξίδια του Οδυσσέα, μερικές από τις οποίες ούτε κι εγώ δεν ήξερα.. 
Πήραμε το Odyssey παντού (θάλασσα, βόλτα, παραλία) γιατί έχει το κατάλληλο μέγεθος και βάρος και μπορεί να μπει σε μικρό σακίδιο.. 


Θα βρείτε το Odyssey και τα υπόλοιπα καταπληκτικά επιτραπέζια στο my greek games και σε πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα!!!

Πίσω από το  mygreekgames , είναι δύο νέοι άνθρωποι, η Έφη Καραγκούνη και ο Χρήστος Παπαχρήστου, με πάθος και σεβασμό για τις τέχνες, τα μουσεία, την ιστορία της χώρας μας, καθώς και με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους. Και κάπως έτσι, δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων για παιδιά και ενήλικες, για ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα και μάθηση  την Ελληνικής μυθολογίας, με έναν πιο σύγχρονο αισθητικό και ποιοτικό σχεδιασμό.  

Δύο τυχεροί θα το κερδίσουν συμμετέχοντας στις κληρώσεις που τρέχουν στο facebook(εδώ) και στο Instagram (εδώ)

  
Καλή επιτυχία!!! 



You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS