Διαβάζουμε: Ο Σέρλοκ Χολμς και το εξαφανισμένο διαμάντι

by - Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

in English soon

Τα βιβλία με ντετέκτιβ και μυστήρια είναι από τα αγαπημένα μας. Τα διαβάζουμε παρέα μαμά και γιος και προσπαθούμε να μαντέψουμε τον ένοχο. 
Ένα από τα βιβλία που διαβάσαμε πρόσφατα έχει τίτλο "Ο Σέρλοκ Χολμς και το εξαφανισμένο διαμάντι" του Σαμ Χερν, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο



Φανταστείτε ένα σχολείο με μαθητές τους χαρακτήρες που έπλασε ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ. Ο Σέρλοκ Χολμ, ο Τζον Γουάτσον, η Μάρθα Χάντσον, ο Τζέιμς Μοριάρτι.. είναι όλοι συμμαθητές στην Ακαδημία της Οδού Μπέικερ. 


Ο Τζον Γουάτσον είναι ο καινούριος μαθητής στην Ακαδημία της Οδού Μπέικερ. Σιγά σιγά γνωρίζει τους υπόλοιπους μαθητές και βρίσκει τη θέση του στο σχολείο. 
Η τάξη 2 (με τους αγαπημένους μας μαθητές) επισκέπτεται το Μουσείο Τέχνης και Αρχαιοτήτων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ένα πλήθος από χορευτές ντυμένους με στολές υπαλλήλων του μουσείου, δημιουργούν αντιπερισπασμό για να καλύψουν την απόπειρα κλοπής ενός διάσημου διαμαντιού ανεκτίμητης αξίας με το όνομα "Αλπικό Αστέρι". Ευτυχώς ο υποφαινόμενος κλέφτης συλλαμβάνεται και το διαμάντι επιστρέφει στο μουσείο.. 


Τι θα συμβεί όμως όταν ο Σέρλοκ αποκαλύπτει οτι το διαμάντι είναι ψεύτικο;; Και που βρίσκεται το πραγματικό;;

Και τι σχέση έχει με όλη αυτήν την υπόθεση η Δεσποινίς Ντε Ρόσι, η καθηγήτρια της Ιστορίας;; 

Ένα απίθανο μυστήριο και μια φανταστική περιπέτεια για τους αγαπημένους μας ήρωες. 


Η ασπρόμαυρη εικονογράφηση που θυμίζει κόμικ, η συνεχής δράση και οι ανατροπές , οι έφηβοι ήρωες, το κάνουν ιδανικό για παιδιά από 9 ετών, που αγαπούν τα μυστήρια και τους ντετέκτιβ. 
  
"Ο Σέρλοκ Χολμς και το εξαφανισμένο διαμάντι" του Σαμ Χερν, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι μια απίθανη περιπέτεια μυστηρίου και ο καλύτερος τρόπος για να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στον υπέροχο κόσμο του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ και να γνωρίσουμε το πιο διάσημο ντετέκτιβ του κόσμου, τον καταπληκτικό Σέρλοκ Χόλμς -στην έφηβη εκδοχή του. 

Δύο τυχεροί, μπορούν να το κερδίσουν συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 





2. Γραφτείτε στο Newsletter του two boys and hope ΕΔΩ

3. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε και εδώ


4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής 

 


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  

[2] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές που θα   ακολουθήσουν απαραίτητα τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την ΤΡΙΤΗ 22/05/2018 έως και τα μεσάνυχτα της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/05/2018. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook .

[5] Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook  για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει την ειδοποίηση,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

Καλή επιτυχία!!!





You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS