Πάμε σινεμά: Coco

by - Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

in English soon

Και εγώ και ο Νικόλας αγαπάμε το σινεμά.. Και παρόλο που βλέπουμε ταινίες και στο σπίτι.. τελικά, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μαγεία της μεγάλης οθόνης.. Γι' αυτό και με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνουμε να δούμε τις καινούριες παιδικές ταινίες.. 

Σήμερα πήγαμε για άλλη μια φορά στην παιδική αίθουσα Village kids στο Cosmos και είδαμε την καινούρια ταινία της Disney με την Pixar, Coco


Μια ιστορία που εκτυλίσσεται στο Μεξικό, την ημέρα των νεκρών, που είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της χώρας. 
Η  ιδιαίτερη αυτή γιορτή είναι αφιερωμένη στους προγονούς , που εκείνη την ημέρα οι ψυχές τους επιστρέφουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα που τους περιμένουν με γλυκά και κεράσματα. 

Παρόλο που ο τίτλος σε ξεγελάει, ο πρωταγωνιστής είναι ο Μιγκέλ, (Η Coco  είναι η προγιαγιά του.) , ένα αγόρι που θέλει να γίνει μουσικός, όπως ο αγαπημένος του μαριάτσι Ερνέστο Ντε Λα Κρουζ. Για την οικογένειά του όμως, εξαιτίας μιας παλιάς ιστορίας, η μουσική απαγορεύεται αυστηρά για όλους. 


Ο Μιγκέλ στην προσπάθειά του να ακολουθήσει το όνειρό του,  βρίσκεται κατά λάθος παγιδευμένος στην χώρα των προγόνων, οπού μένουν οι πεθαμένοι. Εκεί μαθαίνει την αλήθεια για τους προγόνους τους, την ιστορία της οικογένειάς του και όλα αλλάζουν.. 














Ένα πολύχρωμο μαγικό ταξίδι στην μεξικάνικη κουλτούρα.. 
Υπέροχο και συγκινητικό... (Ναι, θα κλάψετε στο τέλος.. πάρτε χαρτομάντιλα σίγουρα!!)




Το λατρέψαμε πραγματικά και το προτείνουμε!! 
Μην το χάσετε!! 
  




You May Also Like

4 σχόλια

  1. Tι ωραία!!! Είπα κι εγώ στους μαθητές μου να το δουν για να πάρουν μια γερή δόση Μεξικού κι εννοείται ότι περιμένω να βρω χρόνο για να το δω κι εγώ!! Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααααχ με τρελανε η θυγατερα κ μενα αξιζει λοιπον αφου το προτεινεις το θεωρω οτι αξιζει........καλα να περνατε!!!!τελεια εποχη για σινεμα με τα παιδιαααααααα χοχοοχοχοχοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πατε να το δειτε Σφια μου!! θα σας αρεσει πολυ!! να παρεις και χαρτομάντιλα!!!!

      Διαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS