Πάμε σινεμά: Coco

11:00:00 μ.μ. 4 Comments A+ a-

in English soon

Και εγώ και ο Νικόλας αγαπάμε το σινεμά.. Και παρόλο που βλέπουμε ταινίες και στο σπίτι.. τελικά, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μαγεία της μεγάλης οθόνης.. Γι' αυτό και με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνουμε να δούμε τις καινούριες παιδικές ταινίες.. 

Σήμερα πήγαμε για άλλη μια φορά στην παιδική αίθουσα Village kids στο Cosmos και είδαμε την καινούρια ταινία της Disney με την Pixar, Coco


Μια ιστορία που εκτυλίσσεται στο Μεξικό, την ημέρα των νεκρών, που είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της χώρας. 
Η  ιδιαίτερη αυτή γιορτή είναι αφιερωμένη στους προγονούς , που εκείνη την ημέρα οι ψυχές τους επιστρέφουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα που τους περιμένουν με γλυκά και κεράσματα. 

Παρόλο που ο τίτλος σε ξεγελάει, ο πρωταγωνιστής είναι ο Μιγκέλ, (Η Coco  είναι η προγιαγιά του.) , ένα αγόρι που θέλει να γίνει μουσικός, όπως ο αγαπημένος του μαριάτσι Ερνέστο Ντε Λα Κρουζ. Για την οικογένειά του όμως, εξαιτίας μιας παλιάς ιστορίας, η μουσική απαγορεύεται αυστηρά για όλους. 


Ο Μιγκέλ στην προσπάθειά του να ακολουθήσει το όνειρό του,  βρίσκεται κατά λάθος παγιδευμένος στην χώρα των προγόνων, οπού μένουν οι πεθαμένοι. Εκεί μαθαίνει την αλήθεια για τους προγόνους τους, την ιστορία της οικογένειάς του και όλα αλλάζουν.. 


Ένα πολύχρωμο μαγικό ταξίδι στην μεξικάνικη κουλτούρα.. 
Υπέροχο και συγκινητικό... (Ναι, θα κλάψετε στο τέλος.. πάρτε χαρτομάντιλα σίγουρα!!)
Το λατρέψαμε πραγματικά και το προτείνουμε!! 
Μην το χάσετε!! 
  
4 σχόλια

Write σχόλια
18 Δεκεμβρίου 2017 - 8:54 π.μ. delete

Tι ωραία!!! Είπα κι εγώ στους μαθητές μου να το δουν για να πάρουν μια γερή δόση Μεξικού κι εννοείται ότι περιμένω να βρω χρόνο για να το δω κι εγώ!! Φιλάκια.

Reply
avatar
Sofia Tsimari
AUTHOR
18 Δεκεμβρίου 2017 - 5:36 μ.μ. delete

ααααααχ με τρελανε η θυγατερα κ μενα αξιζει λοιπον αφου το προτεινεις το θεωρω οτι αξιζει........καλα να περνατε!!!!τελεια εποχη για σινεμα με τα παιδιαααααααα χοχοοχοχοχοο

Reply
avatar
22 Δεκεμβρίου 2017 - 9:32 π.μ. delete

είμαι σίγουρη οτι θα σας αρέσει πολύ!!

Reply
avatar
22 Δεκεμβρίου 2017 - 9:32 π.μ. delete

να πατε να το δειτε Σφια μου!! θα σας αρεσει πολυ!! να παρεις και χαρτομάντιλα!!!!

Reply
avatar