Διαγωνισμός : Περιμένοντας τα Χριστούγεννα κάτω από τα αστέρια

by - Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017

in English soon

Ένα από τα βιβλία που έκρυβε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο μας είναι το "Περιμένοντας τα Χριστούγεννα κάτω από τα αστέρια" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ένα υπέροχο βιβλίο που περιλαμβάνει 24 γιορτινές ιστορίες για να τις διαβάσετε μία μια μετρώντας μέχρι τα Χριστούγεννα ή όλες μαζί -αν έχετε έναν μικρό βιβλιοφάγο που δεν κρατιέται.. 


24 μικρές ιστορίες , αστείες , χαρούμενες και γλυκές , με τρυφερά μηνύματα και όμορφη εικονογράφηση για να τις διαβάσετε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.. 


Ο Νικόλας ήδη ξεχώρισε τις αγαπημένες του και τις διαβάζουμε ξανά και ξανά. 

Ακόμα πολύ όμορφο βιβλίο που προστέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη βιβλιοθήκη μας. 

Και ένας τυχερός θα το κερδίσει, συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 
2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Πέμπτη 08/02/2018 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 14/02/2018. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο το βιβλίο, ο νικητής θα μπορεί να διαλέξει κάποιο άλλο. 

                                                Καλή Επιτυχία!!!You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS