Ένα καλαθάκι κοτούλα και το νέο Cook, Craft, Create !!!

7:49:00 π.μ. 6 Comments A+ a-

in English soon

Το Πάσχα πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και οι ετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει... Στολίσατε το σπίτι...;;; Εντάξει δεν είναι σαν τα Χριστούγεννα ... αλλά όσο να πεις μερικά αυγά, καλαθάκια και κουνελάκια θα βρουν το δρόμο προς το σπίτι μας.. 
Ένα τέτοιο καλαθάκι είναι και το σημερινό... Χειροποίητο και πανεύκολο.. Μια κατασκευή πολύ πολύ οικονομική που μπορούν να την κάνουν μικρά και μεγάλα παιδιά... (Τα μεγαλύτερα σίγουρα μπορούν και χωρίς βοήθεια..) 
 
Το μόνο που χρειάζεστε είναι .... χαρτομάντιλα (ναι ναι!!),κόλλα και ένα μπαλόνι!!! 

Μπορείτε να γεμίσετε την κοτούλα σας με αυγά ή γλυκάκια και να την χαρίσετε!! Ιδανικό δωράκι στη νονά ή τη δασκάλα σας!! 


Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες στο ολοκαίνουριο και σούπερ ανανεωμένο...Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε το φρέσκο και ανανεωμένο ηλεκτρονικό περιοδικό μας. 
Με καινούριο ανοιξιάτικο αέρα , φωτεινό και πολύχρωμο, γεμάτο ιδέες για διακόσμηση, συνταγές ,κατασκευές και προτάσεις για το Πάσχα που έρχεται.. 


Μπορείτε να το διαβάσετε δωρεάν (φυσικά) πατώντας Ε Δ Ω !!!  
Περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!

post signature

6 σχόλια

Write σχόλια
15 Απριλίου 2016 - 8:31 π.μ. delete

Με χαρτομάντηλα; Ποτέ δεν θα το φανταζόμουν. Αυτό το πασχαλινό καλάθι είναι τόσο όμορφο. Το περιοδικό που ανανεώθηκε έγινε επίσης σούπερ!

Reply
avatar
fontana
AUTHOR
15 Απριλίου 2016 - 9:40 π.μ. delete

Ευχαριστούμε πολύ, είναι καταπληκτικό τεύχος γεμάτο πασχαλινές ιδέες, ξεκινάω άμεσα την υλοποίηση (ειδικά των γλυκών μιαμ μιαμ)! Καλό Πάσχα σε όλους!

Reply
avatar
Magda Zindrou
AUTHOR
15 Απριλίου 2016 - 10:07 π.μ. delete

Καλάθι και περιοδικό σκίζουν!!!!!!

Reply
avatar
15 Απριλίου 2016 - 3:09 μ.μ. delete

Τελεια συνθεση... φοβερο το μπολ!

Καλό ΠΣΚ :)

http://beautyfollower.blogspot.gr/

Reply
avatar
17 Απριλίου 2016 - 3:37 μ.μ. delete

Πολύ όμορφα
Φιλάκια ...

Reply
avatar
20 Απριλίου 2016 - 12:44 π.μ. delete

Ελπίδα είναι πράγματι πανέμορφο! Θέλω πολύ να το τολμήσω τις επόμενες ημέρες... Ελπίζω να βρω το χρόνο! Πολλά φιλιά και συγχαρητήρια!
Νίκη

Reply
avatar