Μικρά γενέθλια και μια τούρτα δεινόσαυρος...

by - Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

in English soon
 
Τη Δευτέρα ήταν τα γενέθλια του Νικόλα... και μπορεί να μην τα γιορτάσαμε κανονικά...(μιας και θα κάνουμε πάρτι την Κυριακή..) όμως μικρά γενέθλια κάναμε και μάλιστα στον παιδικό σταθμό.. 
Μου είχε ζητήσει τούρτα δεινόσαυρο για να σβήσει τα κεράκια του στο σχολείο.. Εννοείται πως η μισή χαρά είναι να τη φτιάξω μόνη μου και η άλλη μισή να του αρέσει.. Οπότε πήρα τα απαραίτητα υλικά και έβαλα τα δυνατά μου.. 
 
Η ζαχαρόπαστα είναι έτοιμη-δεν είμαστε να κάνουμε πειράματα για πρώτη φορά.. Και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύπλαστη είναι.. σαν πλαστελίνη.. 
 

Το κεφάλι του κυρίου δεινόσαυρου είναι φτιαγμένο από ... cake pop..!!!  Τι εννοώ;;; Είναι ένα μεγάλο κείκ βανίλιας ζυμωμένο με μερέντα.. Του έδωσα σχήμα και το κάλυψα με ζαχαρόπαστα!! 


Έφτιαξα το αγαπημένο μας σοκολατένιο κέικ για βάσεις.. και διάλεξα για γέμιση κρέμα ζαχαροπλαστικής (βανίλια με πράσινο χρώμα και σοκολάτα. - Κρίμα που δεν έχω φωτογραφίες από το εσωτερικό.. αλλά την έκοψαν στον παιδικό σταθμό...)  

Μπορεί να μην είναι τέλεια όπως την κάνουν οι επαγγελματίες... όμως πραγματικά κουράστηκα πολύ... για να την πετύχω!! Και χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία...
 
Ο Νικόλας πάντως τρελάθηκε...!!! (Αν και θα ήθελε ολόκληρο τον δεινόσαυρο με σώμα και πόδια.. ) και μου είπε οτι είναι καταπληκτική και μετά που τη δοκίμασε και στο σχολείο .. οτι ήταν Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η !! Κι αυτό μου φτάνει...
 
Και στο σχολείο λοιπόν δεν κόψαμε απλά την τούρτα ..αλλά είχαμε κι έναν ξεχωριστό καλεσμένο... Τον κύριο Τιμολέων Τιραμόλα!!! Τον πιο καταπληκτικό κλόουν ever !!  
Περιττό να σας πω πως ξετρελάθηκαν όλα τα παιδιά.. Τα ακούγαμε απ' έξω από την πόρτα να γελάνε και να φωνάζουν δυνατά !! Ακόμα και σήμερα το συζητούσαν.. Τόσο πολύ τους άρεσε!!!
Και όχι μόνο στα παιδιά... ακόμα κι εμείς και οι δασκάλες.. γελούσαμε.. Πολύ πολύ γέλιο... και παιχνίδια .. και ωραίο χιούμορ.. 
 

Ακόμα κι ο Νικόλας που είναι λίγο μαζεμένος σε κάτι τέτοια.. γελούσε με την ψυχή του.. 
 




Και του τραγουδήσανε και έσβησε και τα κεράκια στην τούρτα του.. ξανά και ξανά και ξανά !!! 
 




 
Ο μικρός τρισευτυχισμένος δράκος μου!! Γελούσε συνέχεια!! Ξετρελάθηκε!!! Χρόνια σου πολλά αγάπη μου .. Να είσαι πάντα γελαστός και χαρούμενος!!!
 
Και κάπως έτσι γιορτάσαμε τα γενέθλια του Νικόλα... με ένα μίνι πάρτι... γιατί έχουμε και συνέχεια με το πάρτι της Κυριακής!!! 
 
 
{ο Τιμολέων είναι πραγματικά καταπληκτικός και άψογος επαγγελματίας. Αν μένετε Θεσσαλονίκη, τον συστήνω ανεπιφύλακτα για κάθε είδους εκδήλωση.. Τα πιτσιρίκια θα τον λατρέψουν!! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στη σελίδα του στο facebook}
 
post signature
 



 

You May Also Like

33 σχόλια

  1. Ελπιδα μου η τουρτα σου υπεροχη!!!μοιαζει με επαγγελματικη!!!απο πειρας σου λεω οτι αν προσπαθησεις να φτιαξεις δικη σου ζαχαροπαστα θα την πετυχεις!!εγω στης αναστασιας μου που ηταν η πρωτη φορα , δεν με παιδεψε καθολου...πιο πολυ η διακοσμηση παρα αυτο...να το χαιρεσαι το παληκαρι σου και του ευχομαι ολοψυχα ΜΟΝΟ χαμογελα ευτυχια αγαπη και να πραγματοποιησει ολα του τα ονειρα!!με σενα ως μαμα κ φιλη του δεν θα κολλησει πουθενα!!!χαρουμενα γενεθλεια λοιπον!!!φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι Ελπίδα μου!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και γελαστός!! Όσο για την τούρτα έχω μείνει άφωνη!! Απλά άψογη!! Είναι σούπερ!! Και του χρόνου με υγεία! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti χαρά που έχει το πλάσμα σου Ελπίδα μου!!Πάντα έτσι να είναι και δυνατός και υγιής!!♥
    Καλά για την τούρτα δεν έχω λόγια φυσικά...Μοιάζει με επαγγελματική πραγματικά!Έλα λέγε που την αγόρασες!χαχαχχα Σε φιλώ καλό μου κορίτσι,να τον χαίρεστε♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τον χαίρεσαι Ελπίδα μου να είναι γερός, δυνατός και πάντα τόσο χαμογελαστός!! Φαίνεται ευτυχισμένο στα ματάκια του!!
    Καλά είσαι απίστευτη με την τούρτα!!!! Πως τα κατάφερες ήθελα να ήξερα με το κεφάλι του δράκου!!! Εντυπωσιασμένη!! Περιμένω να δω και την επόμενη τούρτα... ;) Φιλιά πολλά και στο μικρούλι δράκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να το χαιρεσαι το αγορι σου!ΝΑ ναι παντα γερος κ καλοτυχος!!!Το γελιο του στις φωτογραφιες...τα λεει...ΟΛΑ!!! Οσο για την τουρτα την βρηκα απιθανη!!μηπως να το σκεφτεις επαγγελματικα;;;;;Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκου εκεί δεν είναι τέλεια σαν τις επαγγελματικές... Είναι ΠΙΟ τέλεια γιατί την έφτιαξες εσύ και μάλιστα την πέτυχες απίστευτα πολύ!! Μπράβο Ελπίδα μου και πάλι μπράβο, ανυπομονώ για το πάρτι της Κυριακής και πάλι να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και πάλι χρόνια του πολλά πολλά και ευτυχισμένα! Υπέροχη η τούρτα- ασορτί ΚΑΙ με τη ζακέτα! Απίθανο μικρό πάρτι.... να περάσετε υπέροχα και στο μεγάλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρελάθηκα με την τούρτα! Παρα πολυ πετυχημένη. Τελεια τον πέτυχες τον δεινοσαυρο κ λέγε ό,τι θέλεις. Μοιάζει επαγγελματική κ ειναι επαγγελματική γιατι εισαι επαγγελματίας οχι αστεία. Κ δεν κανω κοπλιμεντα. Το εννοω! Πολυ χαρούμενος ο Νικόλας!!!! Πάντα τέτοια Ελπιδάκι! Να τον χαιρεσαι κ παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φανταστική η τούρτα!!! Μπράβο σου Ελπιδάκι! Και πάλι να τον χαίρεσαι! Τι χαρά πάντως του έδωσες, είναι ολοφάνερο!
    (σημειώνω και τον κ. Τιμολέοντα για το μέλλον...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο χαρούμενος φαίνεται στις φωτογραφίες!!! Εύχομαι έτσι χαρούμενος να είναι σε όλη του την ζωή, χρόνια του πολλά πολλά, να τον χαίρεστε και να τον καμαρωνετε. Καλά... η τούρτα τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τούρτα είναι υπέροχη και εντελώς (πιο εντελώς δεν γίνεται) επαγγελματική! Πολύ-πολύ εντυπωσιακή και με έντονο ωραίο χρώμα! Να σου ζήσει το όμορφο αγοράκι σου και να γελάει πάντα με την καρδιά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πω για σένα πια δεν ξέρω! Για την υπέροχη, καταπληκτική, φοβερή σου τούρτα. Για το χαμογελαστό μωρό σου που τα ματάκια του λάμπουν. Για τις υπέροχες φωτογραφίες που τραβάς. Για το πόσο δίνεσαι και ασχολείσαι ε ότι καταπιάνεσαι. Μπράβο Ελπίδα μου, να τον χαίρεσαι και να είστε πάντα έτσι χαμογελαστοί και δημιουργικοί. Π
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eλπίδα εγώ βρίσκω την τούρτα σου άκρως επαγγελματική! καιγια πρώτη προσπάθεια απλά σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπιδάκι η τούρτα σου έκανε θραύση! Την είδε ο Δημήτρης από μακρυά κι έτρεξε να μου πει ότι τέτοια τούρτα θέλει να είναι η επόμενη, και μπράβο στη μαμά του Νικόλα που του έκανε τέτοια τούρτα κλπ κλπ! Δεν με βλέπω να τη γλιτώνω αυτή τη φορά...

    Μπράβο σου για τη δουλειά που έκανες, μιας και δεν τα πάω καλά με τη ζαχαρόπαστα σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και του χρόνου λοιπόν, να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντα! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τί εννοείς δεν είναι άψογη η τούρτα;; πλάκα μας κάνεις!! Είναι πολύ τυχερό το αγοράκι σου με τέτοια μανούλα!
    Να τον χαίρεσαι κοπελάρα μου!! Αν κάνατε όλα αυτά για το σχολείο, φαντάζομαι πώς θα είναι το πάρτυ την Κυριακή! Να περάσετε άψογα, να διασκεδάσετε και να γεμίσετε υπέροχες αναμνήσεις, στιγμές και πολλά πολλά γελαστά προσωπάκια στο σπίτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελπιδάκι ανέβασες τον πήχη πολύ πολύ ψηλά να το ξέρεις! Νομίζω πως στον Νικόλα έμεινε αξέχαστη η μέρα αυτή. Να το χαίρεσαι μωρέ το αγοράκι σου το πανέμορφο που είναι πολύ τυχερό με τέτοια μανούλα. Πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχη η τούρτα. Γεια στα χέρια σου Ελπίδα! Πολύχρονο το αγόρι σου, πάντα γεμάτο χαρά και υγεία! Να τον χαίρεσαι. Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλέ τι μοναδικοφανταστικοεξαιρετικό αφιέρωμα ήταν αυτό?!? Τι απιθανοαπίστευτα μαμά είσαι συ?!? Ξετρελάθηκα πρωινιάτικα!!! Εμ δράκος concept, εμ homemade, εμ clown! εμ blog!!! Καλά η τούρτα δε το συζητάμε τα σπασε! Άκου και μένα που έχω δει χιλιάδες.. Έπρεπε όμως να είχα φέρει δύο μικρά πυροτεχνήματα να τα βάζαμε στα ρουθούνια και θα ήταν σα να βγάζει φωτιά απ' τη μύτη του! Αχ και τι ωραίααααα που τα λες για μένααααα!! Κουλακέφκα τώρα!!! Μιλ μερσί καλέ, να σε πάρει... με συγκίνισεςςς!! Άντε και του χρόνου με υγεία και άπειρο γέλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα τι φοβερη τουρτα ειναι αυτη???? καταπληκτικη!!! να τον χαιρεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. best birthday cake ever!!! Φοβερή είναι, έπαθα πλάκα! Να χαίρεσαι τον Νικόλα σου Ελπίδα μου και πάντα να τον βλέπεις να χαμογελάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελπίδα μου, απορώ τι τα χρειάζεσαι τα εργαλέια ζαχαρόπαστας...Η τούρτα είναι φανταστική και γεμισμένος ο δεινόσαυρος με cake pop... Μπράβο σου. Να χαίρεσαι το Νικόλα σου, να είναι γερός και χαρούμενος πάντα. Όσο για σένα... νομίζω ότι είσαι έτοιμη να φτιάξεις και ολόκληρο το δεινόσαυρο... είναι που δεν σκέφτηκε να στο ζητήσει ο Νικόλας σου!!! χαχαχα
    Πολλά φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μόνο που την έφτιαξες εσύ (η μαμα δλδ) είναι να ξέρεις για εκείνον η καλυτερότερη όλων! Μπράβο σου! Η τούρτα ειναι τέλεια! Να το χαίρεσαι το παλικαράκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελπίδα μου να τον χαίρεσαι!! Η τούρτα φανταστική φαίνεται!!! Μην σου πω καλύτερη και από τις επαγγελματικές!!! Ο Νικόλας φαίνεται τόσο ευτυχισμένος!!!!! Με το καλό το πάρτυ σας την Κυριακή!! Θα μας εντυπωσιάσεις πάλι,είμαι σίγουρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Eλπιδακι στο ειπα και στο fb, την εκανες καταπληκτικη την τουρτα!Να το χαιρεσαι το αγορι σου, μονο χαμογελα στη ζωη του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελπιδάκι μου να τα εκατοστήσει ο μικρούλης σου, χιλιόχρονος και πάντα χαμογελαστός κι ευτυχισμένος! Η τούρτα σου άψογη, δηλαδή η επαγγελματική τι παραπάνω θα είχε...σε παρακαλώ! Είσαι φοβερή κι ο γιος πολύ τυχερός που σε έχει μανούλα! Φαίνεται στο χαμόγελό του πόσο τέλεια πέρασαν με τους φίλους και τον Τιμολέων...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να τον χαίρεσαι, Ελπίδα μου! Να είναι πάντα χαμογελαστός και ευτυχισμένος!
    Όσο για την τούρτα είναι απλά υπέροχη. Φαίνεται άκρως επαγγελματική! Μπράβο σου!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εντάξει είσαι αστέρι!
    Η τούρτα είναι φοβερή, μπράβο σου βρε κορίτσι! Έκανες εξαιρετική δουλειά! Και μου αρέσει πολύ που το κεφάλι είναι cake pop, τι έξυπνη (και νόστιμη) ιδέα!!
    Και πολύ ξεχωριστό το σχολικό σας παρτάκι! Ο μικρούλης φαίνεται ότι το διασκεδάζει για τα καλά!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να το χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Καλά η τούρτα σπέσιαλ! Θα σε προτιμήσω στο επόμενο πάρτυ μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μπραβο βρε ελπιδα,ετσι ειναι αμα εισαι ταλαντουχος ανθρωπος....εγω με τιποτα δεν θα μπορουσα να κανω αυτη την τουρτα!!!!
    να χαιρεσαι τον νικολα σου να ειναι γερος και χαρουμενος οπως τον βλεπουμε σε αυτες τις υπεροες φωτο που γελουν ακομα και τα ματακια του!!!!
    πολλα φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εντάξει τώρα έχω μείνει !!! Καταπληκτική εάν την έβλεπε ο πασάς μας δεν υπήρχε περίπτωση και φέτος δεινόσαυρους θα κάναμε , με το ζόρι τον έχω πείσει να κάνουμε κάτι άλλο προς Mickey μεριά έχω ενθουσιαστεί ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τι λεσ τωρα! καταπληκτική!σαν από επαγγελματία!\ kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ !!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS