Δοκιμάζουμε τα kiddylicious

by - Τρίτη, Ιουνίου 26, 2018

in English soon

Η kiddylicious ξεκίνησε στην Αγγλία το 2009 από μια μαμά που αποφάσισε να δημιουργήσει πιο υγιεινά σνακ για μωρά και παιδιά και πλέον είναι μια παγκοσμίως, βραβευμένη εταιρεία στον τομέα της βρεφικής - παιδικής διατροφής.Τα προϊόντα της βρίσκονται σε κάθε μεγάλο σουπερμάρκετ της  Αγγλίας αλλά και σε 27 άλλες χώρες του κόσμου. 
Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από τη 40food ,μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να βρει τα καλύτερα, τα πιο νόστιμα προϊόντα φτιαγμένα με φυσικά συστατικά, χωρίς χρωστικέςχωρίς τεχνητά αρώματα και χωρίς συντηρητικά. 




Η Kiddylicious περιλαμβάνει σνακ για βρέφη και παιδιά, όπως γαριδάκια μπανάνας ,φράουλας, βατόμουρου, καλαμάκια λαχανικών,τσιπς πράσινου μήλου ή μπανάνας, γκοφρέτες βατόμουρο, τραγανά ψαράκια φράουλα, μπισκοτάκια με τζίντζερ.. κι ένα σωρό άλλες λαχταριστές μπουκίτσες. 

Ακούγονται περίεργα αλλά είναι πολύ νόστιμα και το κυριότερο; Είναι σαφώς πιο υγιεινά από τα συνηθισμένα γιατί είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά ,με φρούτα και λαχανικά. Δεν περιέχουν χρωστικές,τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή επιπλέον ζάχαρη. Είναι χωρίς αλλεργιογόνα και ζωικές πηκτίνες και κατάλληλα για vegan και vegetarians, άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη και τη λακτόζη. 


Τα προϊόντα τους απευθύνονται σε μωράκια από 6 μηνών και άνω και είναι χωρισμένα ηλικιακά σε 4 κατηγορίες: 6 μηνών, 7 μηνών, 9 μηνών, 12+ μηνών.   Κάθε σακουλάκι περιέχει την ιδανική ποσότητα για ένα παιδί την αντίστοιχης ηλικίας και είναι σε τέτοιο μέγεθος που ενθαρρύνει τα παιδιά να δοκιμάσουν να φάνε μόνα τους. Φυσικά και μπορούν να τα φάνε και μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες. 


Εμείς τα δοκιμάσαμε μαζί με το Νικόλα και τις ξαδέρφες του το προηγούμενο τριήμερο, στη θάλασσα. 


Τα κορίτσια προτίμησαν αυτά με τα κόκκινα φρούτα - βατόμουρο και φράουλα με τα crispie tiddlers στη κορφή της προτίμησής τους. Ο Νικόλας προτίμησε τα τσιπς μήλου και εγώ οτιδήποτε είχε βατόμουρο. 



Να τονίσω πως όλα αυτά τα προϊόντα είναι σνακ και πρέπει να τρώγονται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής ενός παιδιού. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα φρούτα ή τα λαχανικά, αλλά σίγουρα μπορούν να αντικαταστήσουν πατατάκια, μπισκοτάκια ή γαριδάκια αμφιβόλου ποιότητας που κυκλοφορούν στο εμπόριο. 
Είναι μια εύκολη και πρακτική λύση που χωράει στη τσάντα μας και μπορεί να δωροδοκήσει το πιτσιρίκι μας χωρίς να νιώθουμε τύψεις που του δίνουμε κάτι "απαγορευμένο" και κατώτερης ποιότητας. 


Δείτε εδώ   όλα τα σημεία πώλησης. 

Έχετε δοκιμάσει τα kiddyicious; Θα τα δίνατε στο παιδάκι σας;; 

Μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό που τρέχει στο facebook εδώ για να κερδίσετε σνακ kiddylicious και να τα δοκιμάσετε.





καλή επιτυχία!!! 





You May Also Like

2 σχόλια

  1. Φαίνονται νόστιμα και θα τα δοκιμάσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρομερή ιδέα!
    Δεν σου κρύβω πως ένα από τα μεγαλύτερα μου άγχη είναι τα σνακ που τρώει το παιδί κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι γενικά δύσκολος ακόμη με το φαγητό και η ανακάλυψη σου αυτή μου δίνει την ελπίδα να τα δοκιμάσουμε!!

    Φαίνονται πάντως υπέροχα, ελπίζω να του αρέσουν το ίδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS