Διαβάζουμε: Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου

by - Παρασκευή, Απριλίου 27, 2018

in English soon

Για τον Ντέιβιντ Ουάλιαμς σας είχα ξαναμιλήσει και παλιότερα, όταν διαβάσαμε με το Νικόλα το βιβλίο "Ένα φίδι στο σχολείο μου" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός .


Είναι ηθοποιός, σεναριογράφος και κωμικός (και αγαπημένος κριτής στο Britain's got talent) και ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στη Μεγάλη Βρετανία..Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. 
  
Το καινούριο του βιβλίο "Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου"  κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα από τις εκδόσεις Ψυχογιός και το διαβάσαμε με το Νικόλα κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών. 



Ούτε ένα ούτε δύο.. αλλά δέκα είναι τα χειρότερα παιδιά του κόσμου. 
Πέντε απαίσια αγόρια και πέντε απαίσια κορίτσια με τις   ευχάριστα αηδιαστικές , απαίσιες, πολύ πολύ  κακές συνήθειες τους. 
Οι ιστορίες τους, αστείες , αηδιαστικές, ξεκαρδιστικά υπερβολικές παρουσιάζονται σε αυτό το απίστευτο βιβλίο , όπως μόνο ο Ουάλιαμς μπορεί να τις περιγράψει σε συνδυασμό με την εικονογράφηση του επίσης αγαπημένου μας Τόνι Ρος. 

Ο Σαλιάρης Σάιμον , ο Μπράιαν Ξερόλας, η Κλαψιάρα Κλάρα, η Ανεμοδαρμένη Άννα και τα υπόλοιπα απαίσια παιδιά.. σε κάνουν να τα αντιπαθήσεις φανατικά από την πρώτη κιόλας στιγμή.. και να ανυπομονείς να διαβάσεις τα παθήματα τους περιμένοντας τη θεία δίκη - που ω ναι καταφτάνει σε κάθε ιστορία- δίνοντας τους, ότι τους αξίζει - τις περισσότερες φορές... 


Η υπερβολή -σε όλο της το μεγαλείο- με την οποία παρουσιάζονται οι κακές συνήθειες των παιδιών, προκαλεί απολαυστική αντιπάθεια και ξεκαρδιστικά γέλια. 


Παραδείγματα σίγουρα προς αποφυγή αλλά δοσμένα με τέτοιο τρόπο που σίγουρα ευχαριστιέσαι το τέλος κάθε ιστορίας.. 


Δέκα απολαυστικά απαίσιες και αστείες ιστορίες για  "Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου"  από τις εκδόσεις Ψυχογιός , για παιδιά 9+ ετών που σίγουρα θα το διασκεδάσουν διαβάζοντάς τες.

 Και ένα τυχερός μπορεί να το κερδίσει συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Παρασκευή 27/04/2018 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 29/04/2018. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

                                                Καλή Επιτυχία!!!




You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS