Διαγωνισμός: Οι Ανωήρωες

by - Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

in English soon

Το πόσο μου αρέσει που ο Νικόλας διαβάζει όλο και πιο "δύσκολα" βιβλία δε λέγεται.. Κι όταν λέω "δύσκολα",  εννοώ βιβλία με κεφάλαια, χωρίς πολλές εικόνες και με πολύ περισσότερο κείμενο!! 
Κι όταν αυτά τα βιβλία {που εννοείται οτι τα διαβάζω κι εγώ γιατί μου αρέσουν} έχουν σχέση με περιπέτειες και ήρωες .. ε τότε είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα!! 

Όπως τα βιβλία που διαβάσαμε πρόσφατα και γνωρίσαμε τους Ανωήρωες του Γ.Λεμπέση ,που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός





Ξέρετε τι είναι οι Ανωήρωες;; Είναι παιδιά με τόλμη, δύναμη και ηρωισμό που προστατεύουν τον κόσμο από το κακό.. Για να γίνεις Ανωήρωας πρέπει να πιστεύεις στο καλό και να αποφοιτήσεις από την ακαδημία Φαντασίας, όπου δεν επιτρέπονται άτομα άνω των 15 ετών. 

Οι Ανωήρωες μας είναι τρία παιδιά.. Ο Πλάτωνας, η Αριστέα και ο Ίωνας. 

Στο πρώτο βιβλίο με τίτλο "Οι Ανωήρωες και το γιγαντιαίο σαχλαμάρι" , οι Ανωήρωες πρέπει να σταματήσουν τον πανούργο Μέγιστο Μπεζ που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη συσκευή της Υπεργεωμετρικής Κατανομής της Δυοφωσφορικής Νευροβουλίνης για να αποκτήσει τον έλεγχο όλων των ανθρώπων. 



Με αφορμή τα εγκαίνια του φράγματος στο νησί των Καικαλάδων, ο Πανούργος Μέγιστος Μπεζ καταφτάνει στο νησί με ένα μυστηριώδες κιβώτιο που γράφει "Λόρδος των Φ", ενώ μια σειρά από καταστροφές παρατηρούνται στο νησί.. Ποιος είναι ο Λόρδος των Φ; Ποιο είναι το σατανικό σχέδιο του Μέγιστου Μπεζ;;  Ποιος ευθύνεται για τις καταστροφές;; 



Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινάει.. Θα καταφέρουν οι Ανωήρωες μας να ανακαλύψουν τα σχέδια του Μπεζ και να τα αποτρέψουν μέχρι τα εγκαίνια του φράγματος;; 

Το δεύτερο βιβλίο έχει τίτλο "Η χώρα των περασμένων περαστικών". Ξέρετε που  πηγαίνουν τα πράγματα όταν χάνονται; Οι χαμένες κάλτσες, τα χαμένα γκολ, τα χαμένα γράμματα.. ο χαμένος χρόνος..;; Μα.. στη χώρα των περασμένων περαστικών.. Ομάδες παιδιών που ονομάζονται "χαμένα κορμιά", βγαίνουν κάθε μέρα -εκτός Κυριακής - μαζεύουν τα χαμένα πράγματα και επιστρέφουν στη χώρα τους για να τα ξεχωρίσουν και να τα τοποθετήσουν σε ειδικές αποθήκες. Κι από εκεί να τα μοιράσουν κρυφά σε όποιον τα έχει ανάγκη.. Η Χώρα των περασμένων περαστικών βρίσκεται σε κρυφή τοποθεσία που μόνο αν αποκωδικοποιήσεις τα γράμματα του βιβλίου "Μυστικοί κόσμοι" μπορείς να βρεις το χάρτη. 



Ο Μονκ, ο πρώην αρχηγός των Χαμένων κορμιών έχει βρει το χάρτη και ετοιμάζει επίθεση στη χώρα των περασμένων περαστικών.. Στόχος του είναι να πάρει όλο τον χαμένο χρόνο για τον εαυτό του και να γίνει άρχοντας του πλανήτη.  



Θα καταφέρουν οι Ανωήρωες μας μαζί με το Βίκτωρα-τον αρχηγό των χαμένων κορμιών- και τις ομάδες του, να αποτρέψουν τον Κάπτεν Μονκ και τους βρωμερούς Αλιτζουρίνους του, να κλέψουν το χαμένο χρόνο;; Θα καταφέρουν να σώσουν την Χώρα των περασμένων περαστικών και όλη την ανθρωπότητα;; 

Δύο ανατρεπτικές ιστορίες με δράση και χιούμορ για παιδιά που αγαπούν τις περιπέτειες. 

Τα διαβάσαμε μονορούφι και ανυπομονούμε για καινούριες περιπέτειες των Ανωηρώων!! 

Τα βιβλία με τους Ανωήρωες του Γ.Λεμπέση ,θα τα βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός

Και δύο νικητές θα κερδίσουν το βιβλίο της επιλογής τους, συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Σάββατο 23/09/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 27/09/2017. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

                                                Καλή Επιτυχία!!!



You May Also Like

2 σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία όσα είδα, μ' αρέσει να μαθαίνω!

    Καλό φθινόπωρο γλυκιά μανούλα, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS