Διαγωνισμός: Άτλαντας για παιδιά

by - Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017

Με τον σημερινό αγιασμό ξεκινάει και επίσημα η καινούρια σχολική χρονιά !! 
Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το γιορτάσουμε;;
Μα, με καινούρια βιβλία κι έναν διαγωνισμό φυσικά!! 
Η ολοκαίνουρια σειρά "Άτλαντας για παιδιά" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, είναι ότι πιο όμορφο και ενδιαφέρον έχω δει σε άτλαντα.. 



Εμείς έχουμε δύο από τα βιβλία της σειράς.. Το "Καταπληκτικά ζώα" και το "Υπέροχος κόσμος"
Ενώ τα άλλα δυο, "Τρομεροί δεινόσαυροι" (γιατί ποιος δεν χρειάζεται ακόμα ένα βιβλίο με δεινόσαυρους) και το "Φανταστικό ανθρώπινο σώμα" (γιατί ο Νικόλας έχει τώρα τελευταία ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το σώμα του.. ) έχουν ήδη μπει στη λίστα του με τα βιβλία που πρέπει "οπωσδήποτε" να αποκτήσουμε. 

Το "Καταπληκτικά ζώα" έχει μέσα πληροφορίες για ζώα του πλανήτη μας, χαρτογραφημένα, αναλόγως την περιοχή που κατοικούν.  


Με εξαιρετική εικονογράφηση και γεμάτο μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες, μας μαθαίνει τα ζώα που ζουν στις πέντε ηπείρους.. 


Μπορείς να δεις ακριβώς που μένει κάθε ζώο και να διαβάσεις πληροφορίες για τη ζωή και τις συνήθειές του. 

{Οι χάρτες είναι οι αγαπημένες μου εικόνες γιατί μπορείς να δεις όλα τα διαφορετικά είδη ζώων που μπορεί να κατοικούν σε μια ήπειρο}

Στο βιβλίο  "Υπέροχος κόσμος" μαθαίνουμε για τις ηπείρους, τις χώρες και τους διαφορετικούς ανθρώπους που ζουν στον πλανήτη μας. 


Πληροφορίες για τις διαφορετικές χώρες, τους λαούς της γης, τη γλώσσα τους, τα έθιμα τους , τον πολιτισμό τους. 


Χαρτογραφημένα εξαιρετικά και με την πανέμορφη πολύχρωμη εικονογράφηση τους, είναι ένας μικρός θησαυρός γνώσεων που δίκαια βρίσκεται στη βιβλιοθήκη μας και θα κάνει το μάθημα της γεωγραφίας πολύ πολύ ενδιαφέρον!! 



Θα βρείτε τα βιβλία της σειράς "Άτλαντας για παιδιά" στο ολοκαίνουριο site των εκδόσεων Διόπτρα και μάλιστα σε σούπερ τιμή!!  

Και επιπλέον ένας τυχερός μπορεί να κερδίσει έναν άτλαντα, όποιο από τα βιβλία της σειράς θέλει, δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση: 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ


3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:   




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Δευτέρα 11/09/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17/09/2017. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο facebook και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5

                           Καλή επιτυχία!!!








You May Also Like

4 σχόλια

  1. Ουαουυυυ τέλειο δώρο ευχαριστουμεεεεε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω που ο μικρός μου μου ανακοίνωσε πως θέλει να πάει στο Λοζίνο και στην Αμερική! Ο Άτλαντας του κόσμου είναι ό,τι πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ✨💞🌱🌺🍃ℒ◯ѵ€🌱🌺🍃✨💞 Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο! 💋🌴☀💞💝💙

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS