Διαγωνισμός: Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες

by - Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

in English soon

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχει ακούσει,δει, διαβάσει, γνωρίζει για το "Γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες".. 
Το πιο γνωστό έργο του Ιούλιου Βερν -και δικό μου αγαπημένο. Κάποια στιγμή στη ζωή σας όλο και κάποιο αντίτυπο ή μια τουλάχιστον εκδοχή θα έχει πέσει στα χέρια σας. 

Και αυτή που θα σας δείξω σήμερα είναι ειδικά για παιδιά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός
Ανήκει στη σειρά "Κλασικά Αγαπημένα" και περιλαμβάνει και άλλους 5 ακόμα τίτλους : Όλιβερ Τουίστ, Μικρές κυρίες, Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, Ο μάγος του Οζ και Οι τρεις σωματοφύλακες.Μικρό και περιεκτικό, με κείμενο σε σωστή δόση και πολλές εικόνες είναι ότι πρέπει για μια πρώτη γνωριμία με τον Φιλέα Φογκ και τα ταξίδια του. 


Ο Φιλέας Φογκ, ήταν ένας άνθρωπος τη συνήθειας και της τάξης... Δεν έβγαινε ποτέ από το πρόγραμμά του..  Και ξαφνικά ξεκινάει ένα ταξίδι, από την μακρινή Αγγλία για να αποδείξει οτι μπορεί να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες. .. και να κερδίσει ένα στοίχημα. Μαζί με τον πιστό του ακόλουθο, Πασπαρτού, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας ότι μεταφορικό μέσο υπήρχε εκείνη την εποχή και ζουν διάφορες περιπέτειες. Τους ακολουθεί ο επιθεωρητής Φιξ, που πιστεύει οτι ο Φιλέας είναι ο κλέφτης που λήστεψε την τράπεζα της Αγγλίας και προσπαθεί να τον συλλάβει, εμποδίζοντας το ταξίδι του. Ο Φιλέας όμως θα τα καταφέρει τελικά και θα κερδίσει όχι μόνο το στοίχημα αλλά και την καρδιά της όμορφης πριγκίπισσας. 

Μια τυχερή μαμά θα το κερδίσει για να το διαβάσει μαζί με το παιδάκι της, δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό. 1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 
2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Παρασκευή 03/02/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 08/02/2017. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

Καλή Επιτυχία!!!You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS