Αποτελέσματα Διαγωνισμού:Bad kitty-ο Θείος Μάρεϊ

by - Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016


Είναι μερικά βιβλία που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια... Γιατί έχουν χιούμορ και αστείες εικόνες.. Και σε κάνουν να γελάς... Ένα τέτοιο θα σας δείξω σήμερα.. 


 Ελάτε να γνωρίσετε την Κίττυ..την κατάμαυρη γατούλα.. Τα αφεντικά της , πρέπει να λείψουν για μια εβδομάδα και την άφησαν στο σπίτι.. Όχι, όχι μόνη... Μαζί με το σκυλάκι -το άλλο κατοικίδιο της οικογένειας- και το θείο Μάρεϊ.. Θα καταφέρει άραγε να επιβιώσει ο θείος ;;; Ή θα τα βρει δύσκολα με την άτακτη γάτα;; Και τι έκπληξη θα φέρουν στην Κίττυ τα αφεντικά της;; 


Η εικονογράφιση -αν και ασπρόμαυρη -μοιάζει με κόμικ και είναι τόσο αστεία... που ο Νικόλας ξεκαρδιζόταν στα γέλια... 
Οι περιπέτειες της Κίττυ κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα. Υπάρχουν μέχρι στιγμής 4 βιβλία: Μωρό στο Σπίτι, Ώρα για Μπάνιο, Να τα Εκατοστίσεις, Ο θείος Μάρεϊ.. (Το βιβλίο Bad Kitty – Μωρό στο Σπίτι βραβεύτηκε το 2012 με το CBC Children’s Choice Book Award. ) 

Ο Νικόλας ανυπομονεί να το πάρουμε κι αυτό..  

Μπορείτε να κερδίσετε ένα αντίτυπο από το βιβλίο Bad Kitty:ο θείος Μάρεϊ , δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 
2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Δευτέρα 08/11/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 11/11/2016. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5. 

Καλή επιτυχία!!!


Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!!!

η τυχερή είναι η 

Γιάννα Χρηστάκη
 photo signature_zps72gyx3qr.png

You May Also Like

4 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS