Καθαροδευτέρα ...

by - Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2012


Καθαροδευτέρα χτες...και παρόλο το κρύο είπαμε κι εμείς να πάμε για φαγητό έξω με φίλους... Ευκαρία να ντύσω και τον μικρούλη καρναβάλι..μιας και δεν πήγαμε πουθενά όλες τις απόκριες... Να τος λοιπόν ο μικρός μου πινγκουίνος!!! Την στολή την έκανα εγώ μόνη μου !!! Ήθελα να φτιάξω εγώ την πρώτη του στολή. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ιδέα από ράψιμο......Και παιδεύτηκα όλη την Κυριακή για την τελειώσω . Αλλά είπα να προσπαθήσω κι οτι βγει...Και βγήκε αρκετά συμπαθητική !!! Οπως και να έχει μετράει η προσπάθεια εε; Την ιδέα αλλά και τις οδηγίες τα βρήκα εδώ.  Αφού ντυθήκαμε λοιπόν όλοι - άλλοι άνθρωποι κι άλλοι πινγκουίνοι- ξεκινήσαμε να ψάχνουμε μέρος να καθίσουμε... Η αλήθεια είναι οτι δεν είχαμε κλείσει τραπέζι κάπου..Μέγα λάθος όπως ανακαλύψαμε τελικά. Όλα τα ψαροταβερναδικα και ουζερί ήταν τόσο ασφυκτικά γεμάτα που δεν χωρούσε καρφίτσα (που να μην είχαμε και κρίση δηλαδη !!!). Κι εμείς - αν και το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή- μαζευτήκαμε στο τέλος 9 άτομα + το Νικόλα με το καρότσι του= 10 άτομα...Που να χωρέσει όλος αυτός ο λαός σε γεμάτο μαγαζί...και τελευταία ώρα. Οπότε καταλήξαμε πρώτα για καφέ...Ευτυχώς ο Νικόλας είχε κέφια και δεν δυσκόλεψε την κατάσταση. Μετά τον καφέ ξαναξεκινήσαμε το ψάξιμο της τυχέρης ψαροταβέρνας που θα μας τάιζε (χε χε) και στο τέλος βρήκαμε ευτυχώς μια γωνιά να βολεύτούμε... αλλά χωρίς το καρότσι δυστυχώς γιατί είναι τεράστιο και δεν χωρούσε πουθενά..Το μαγαζί γεμάτο με χαρούμενες παρέες, οικογένειες, φωνές, γέλια και υπέροχες μυρωδιές...Ο Νικόλας στην αγκαλιά μου, ακούραστος και ακοίμιστος ...να τρώει λαγάνα και τυράκι και να κάνει χαρούλες στα διπλανά κορίτσια !!! (Τα μπακούρια της παρέας μου τον ζητήσανε για κοριτσοψάρεμα χαχα!!!) Η στολή του έκανε θραύση !!!  Περάσαμε πολύ όμορφα...Είχαμε να βγούμε και πολυ πολύ καιρό έξω...Ήταν ωραία η αλλαγή...Κι εγώ την είχα ανάγκη τη βόλτα με παρέα..Και ήταν και η πρώτη ταβερνοέξοδος του Νικολή !!! Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα κάνουμε περισσότερες βόλτες ελπίζω !!! Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Καλέ τέλεια την έκανες, μπράβο σου!
    Καλή Σαρακοστή!
    Άντε να φτιάξει ο καιρός να πάρουμε όλοι τους δρόμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στολή είναι επίκαιρη, λόγω του ψύχους και φανταστική ιδέα!!! Μα πως το σκέφτηκες...και όχι μόνο αυτό την έκανες και μόνη σου! Σου αξίζουν συγχαρητήρια κορίτσι...Ελπίζω το πλασάρισμα του μικρού ως γυναικοπαγίδα να έπιασε και τα μπακούρια του χρόνου να έχουν τα δικά τους πιγκουινάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα τι τέλειο πιγκουινάκι! Και το έφτιαξες μόνη; Ε μα συγχαρητήρια, κουκλίστικο!
    Καλή Σαρακοστή και πάντα με καλοπέραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σαρακοστή! Πραγματικά δεν είναι τέλεια στολή;Και εγώ οταν την είχα δει ενθουσιάστηκα! Μπράβο σου που την έκανες μόνη σου, έχεις ταλέντο!

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ κορίτσια !!!! Καλή Σαρακοστή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την έκανες πολύ ωραία!! Να σου ζήσει ο γιος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS