Μήνας 10ος..

by - Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2012


 in English

Στις 20 του μήνα ο Νικόλας συμπλήρωσε δέκα ολόκληρους μήνες ζωής, δέκα μήνες γλυκιάς παρουσίας στο σπίτι μας...Κι έτσι μπήκε στον 11ο μήνα..Την Πέμπτη πήγαμε στην παιδίατρό μας για την καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψη... Και έχουμε και λέμε: 




  • Μήνας : 10ος
  • Βάρος :  8.570 γρ.
  • Ύψος  :  75 εκ.
  • Δόντια : 6 (που είχε) και 4 ( που περιμένουμε όπου να 'ναι)
  • Νέα γεύση :  τυρί (ζήτω !!!) και σάλτσα ντομάτας (ξανά ζήτω!!!)
Στο μπουσούλημα έχει πιάσει την κατηγορία "ανέμου" έτσι που εξανεμίζεται ξαφνικά από το σαλόνι στην κουζίνα...Η οποία κουζίνα είναι πλέον το αγαπημένο του μέρος του σπιτιού..ιδίως από τότε που φτάνει τα χερούλια και μπορεί να ανοίγει συρτάρια και ντουλάπια.. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει και στην τηλεόραση (που ευτυχώς δεν φτάνει!!)και στο dvd player(που δυστυχώς φτάνει και κοπανάει σαν ταμπούρλο!!). Το αγαπημένο του λαχανικό είναι..το λάχανο(!!!). Πίνει νερό (επιτέλους!!) από το ποτηράκι του... Παίζει "κούκου τζα" με την κουβέρτα του, παίζει κρυφτούλι πίσω από τον καναπέ, σηκώνει το χέρι του αν τον ρωτήσεις "πόσο θα μεγαλώσει", κάνει "γειά", του αρέσει να περνάει πίσω από τις κουρτίνες, να βλέπει έξω από το παράθυρο.. Τρελαίνεται να κάνει μπάνιο, να πηγαίνει βόλτες και να βλέπει baby tv. Φοβάται απίστευτα ...τα μπαλόνια!! Λατρεύει τις μπάλες, τις ρόδες, τις σβούρες και δηλαδή γενικά ότι κυλάει, γυρίζει, στριφογυρίζει...Του μιλάς ..και σου απαντάει: "κουκ, ογκούκου, ουγκ" (μάλλον το "κάπα" είναι το αγαπημένο του γράμμα προς το παρόν, χε χε). Το τραγούδι που του αρέσει αυτό το διάστημα είναι το "αχ κουνελάκι". Είναι απίστευα "μαμάκιας" αλλά του αρέσει να κάθεται και στην αγκαλιά του μπαμπά του. Παρατηρεί τα πάντα ο μικρός κουτσομπόλης... Του αρέσει να παίζει με τα κουμπιά και τα σκουλαρίκια μου...Όταν κοιμόμαστε μαζί και ξυπνήσει πριν από μένα...μου ρίχνει τρυφερά σφαλιάρες να με ξυπνήσει...Είναι τρομερά λιχούδης...αν σε δει να τρως πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει...ή έστω να του δώσεις κάτι να μασουλήσει... Είναι το αγόρι μου, είναι ο Νικόλας μου και είναι 10 μηνών, 5 ημερών, 21 ωρών και 38 λεπτών...Νικόλα μου, αστεράκι αστραφτεράκι μου ... ανυπομονώ για έναν ακόμα μαγικό μήνα!!!

You May Also Like

4 σχόλια

  1. Δεν είναι τέλεια? Κι εμείς κλείνουμε τον 9 σε λίγες μέρες..πώς περνάει ο καιρός, ε! Να τον χαίρεστε, είναι μια γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ μωρέ να τον χαίρεστε τον άντρακλα! Να γίνει δυνατός και κούκλος!
    Και καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί ωραία να γράφει μια μαμά τα "κατορθώματα" του μικρού της!
    Να τον χαίρεστε και να είναι πάντα ένα ευτυχισμένο γερό και χαμογελαστό παιδάκι.
    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ κορίτσια!!! Και ανταποδίδω τις ευχές για τα δικά σας παιδάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS