Έφτασαν τα e.l.f μου !!!

by - Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012




in English




Πριν λίγο καιρό  διαβάσα στο "ειμαι μαμά" για αυτά τα προιόντα. Μπήκα στο site τους eyeslipsface.co.uk για να τα δω και μου φάνηκαν ωραία... Εκείνο το Σαββατοκύριακο είχαν 50% έκπτωση σε κάποια προιόντα -ακόμα έχουν δηλαδή- και είχα και δωρεάν μεταφορικά με τον κωδικό που μου έστειλαν στο newsletter...και δεν κρατήθηκα..παρήγγειλα μερικά πραγματάκια... Ας το πούμε δωράκι προ γενεθλίων....εεεε....Και ήρθαν σήμερα το πρωί -γιούπι !!!- Λοιπόν αυτά τα όμορφα πραγματάκια μου κόστισαν μόλις 11.25 λίρες...περίπου 13.50 ευρώ δηλαδή και ήρθαν σε 10 μέρες...και μου άρεσαν πολύ..όσα δοκίμασα τουλάχιστον...Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το μολύβι με την ενσωματωμένη ξύστρα...πολύ πρακτικό !!!
Και πλέον τα e.l.f. έχουν μια πολύ ευχαριστημένη πελάτισσα που θα ξαναψωνίσει.... μόλις της τελειώσουν τα παλιά της καλλυντικά !!!! Να κι ένας λόγος να φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου και την εμφάνισή μου....καινούρια, όμορφα πραγματάκια για τη μαμά !!!!

You May Also Like

4 σχόλια

  1. Θελω κι εγω να τα παραγγειλω καποια στιγμη... Να τα δω... Ειναι καλα? καλοφορετα λοιπον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με'γεια σου, Ελπίδα. Κι εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για αυτά τα καλλυντικά, λένε ότι η σχέση αξίας/τιμής τους είναι πολύ καλή. Καλοφόρετα, λοιπόν, και να σου φτιάχνουν τη διάθεση όταν τα φοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοφόρετα πές μας τις εντυπώσεις σου αφού τα χρησιμοποιήσεις για ένα εύλογο χρονικό διάστημα!!! Μεγειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS