Μήνας 9ος...

by - Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012

In English 
 
Το πρωί πήγαμε στην παιδίατρο...ευτυχώς ο Νικόλας δεν έχει τίποτα σοβαρό ...λίγο μπουκωμένη μυτούλα και λίγο ερεθισμένος ο λαιμός...όλο μαζί ρινοφαρυγγίτιδα (ακούγεται πιό σοβαρό απ' ότι είναι). Οπότε τσαγάκι (αν τον καταφέρω να το πιεί) και φυσιολογικός ορός (που δεν θέλει καθόλου)...Με την ευκαιρία κάναμε και το μηνιαίο check up του Νικολή.... Και έχουμε και λέμε : 

 • Μήνας : 9ος 
 • Ύψος : 74 εκ.
 • Βάρος : 8.330 γρ.
 • Δόντια : 6 (4 πάνω 2 κάτω )
 • Καινούρια γεύση : τραχανάς 
Από μπουσούλημα πάμε καλά, σηκώνεται και πιάνεται από τα έπιπλα ή το παρκοκρέββατο, κάνει και μερικά πλάγια βηματάκια καμιά φορά, χοροπηδάει, πετάει τα παιχνίδια του... Το λεξιλόγιο του ...πολλές συλλαβές και φθόγγους που μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει...Απλώνει τα χεράκια του να σε πιάσει και να σ' αγκαλιάσει , και κάνει "έλα έλα" στα παιχνίδια του, γαργαλιέται και γελάει αν τον χαιδέψεις  στο λαιμό και τα μπουτάκια...
Πω πω...Πέρασαν 9 ολόκληροι μήνες...Τι γρήγορα που περνάει ο καιρός... Ούτε κατάλαβα πως πέρασαν τόσοι μήνες !!! Μερικές  φορές σκέφτομαι τι γρήγορα που μεγαλώνει...και νομίζω οτι δεν προλαβαίνω να τον χαρώ. Κι άλλες φορές ανυπομονώ να μεγαλώσει για να ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα μαζί...Για να δούμε τι καινούριο θα κάνουμε αυτόν το μήνα...


You May Also Like

3 σχόλια

 1. Ελπίδα κούκλος είναι ο Νικόλας σου!!
  Γερός και δυνατός πάντα!!! Μια χαρά τα παει...να τον χαίρεσαι!! Περαστικάκια είναι ο καιρός τώρα όλο ιώσεις και μικροθεματάκια!! Θέλει προσοχή και ορόοοοοοο συνέχεια!!!

  Την καλημέρα μου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα, το μωράκι σου είναι γλύκα. Εγώ έχω δύο κοριτσάκια το ένα είναι 3 ετών και το άλλο 4 μηνών. Η μεγάλη μας φέρνει συνεχώς ιώσεις από τον Παιδικό Σταθμό και είμαστε διαρκώς με έναν όρο στο χέρι. Περαστικά και υπομονή, δεν είναι τίποτα, που θα πάει θα έρθει και η `Ανοιξη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να τον χαίρεσαι τον πρίγκηπακο σου, εμένα ο δικός μου είναι 20 τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω πως μεγάλωσε και τρέχει παντού και φωνάζει μαμά τόσο δυνατά που με κάνει πετάω από την χαρά μου! Η ιωσούλα δεν είναι τίποτα, ορός και πάλι ορός.. Ο τραχανάκος είναι τέλειος για τα παιδάκια, είμαι σίγουρη ότι θα του αρέσει!

  Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS