Διαγωνισμός: Εγώ , ο Δίας και η συμμορία του Ολύμπου

by - Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2018

in English soon

Τη φάση με τη μυθολογία την περνάνε -νομίζω- όλα τα παιδιά.. Άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο... Είναι -πιστεύω- όλο αυτός ο πλούτος της ελληνική μυθολογίας.. οι ήρωες, οι θεοί, οι περιπέτειες, που τα συναρπάζουν.. Και κυρίως το γεγονός οτι είναι γνώριμα ακούσματα.. Τα μέρη, τα ονόματα... 

Έχουμε πολλά βιβλία μυθολογίας αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά και φυσικά υπάρχει πάντα χώρος για ένα ακόμη!!

Το βιβλίο "Εγώ, ο Δίας και η συμμορία του Ολύμπου" , του Φρανκ Σβίγκερ , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη μας ,στο ράφι με τη μυθολογία. 



Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα.. 
Καταρχήν είναι γραμμένο με μπόλικο χιούμορ. 
Περιλαμβάνει τις ιστορίες 24 θεών και ηρώων από την ελληνική μυθολογία.. 

Δεν έχει εικονογράφηση.. όμως για κάθε τιμώμενο πρόσωπο, υπάρχει ολοσέλιδο  σκίτσο με μικρές λεπτομέρειες ... 


και δισέλιδο αφιέρωμα.. 


με όλα αυτά που είναι καλός , που δεν του αρέσουν, στοιχεία για την οικογένεια και την πατρίδα του.. 


Και στη συνέχεια κάθε πρόσωπο, ήρωας ή θεός, διηγείται -σε πρώτο πρόσωπο- την ιστορία του. 

Ο Αχιλλέας μας εξηγεί γιατί δεν έχει αδέρφια και πως έγινε αθάνατος.. η Αφροδίτη, τι έγινε πραγματικά με το μήλο της Έριδος,  η Ευρώπη, τι της υποσχέθηκε ο Δίας, ο Ηρακλής πως ξεγέλασε τον Άτλαντα.. 

Το βιβλίο "Εγώ, ο Δίας και η συμμορία του Ολύμπου" , του Φρανκ Σβίγκερ , είναι ένα πολύ διασκεδαστικό βιβλίο με ιστορίες βασισμένες στην ελληνική μυθολογία, γραμμένες με χιούμορ για παιδιά από 7 χρονών. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός  και ένας τυχερός θα το κερδίσει, συμμετέχοντας στην κλήρωση. 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Πέμπτη 08/02/2018 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 14/02/2018. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο το βιβλίο, ο νικητής θα μπορεί να διαλέξει κάποιο άλλο. 

                                                Καλή Επιτυχία!!!


You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS