Αποτελέσματα διαγωνισμού: Ταξίδι στο κέντρο της γης

9:48:00 π.μ. 0 Comments A+ a-

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει διαβάσει έστω και ένα από τα βιβλία του Ιούλιου Βερν. Εγώ τον γνώρισα στην παιδική βιβλιοθήκη του δήμου μας και αγάπησα αμέσως τις φανταστικές περιπετειώδεις ιστορίες του..
  
"Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες", "Τα παιδιά του πλοιάρχου Γκραντ", "20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα", "Από τη γη στη σελήνη", "Ροβήρος ο κατακτητής" είναι κάποια από τα αγαπημένα μου. 

Ανυπομονούσα να τα γνωρίσω στο Νικόλα.. και να που οι εκδόσεις Παπαδόπουλος μας δίνουν αυτή την ευκαιρία με μια καινούρια σειρά, ειδικά για μικρότερα παιδιά, βασισμένη στα έργα του Ιούλιου Βερν, σε κείμενα του αγαπημένου Αντώνη Παπαθεοδούλου και με την καταπληκτική εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή. 
 
Εμείς ξεκινήσαμε τη συλλογή μας με το "Ταξίδι στο κέντρο της γης" 

Η ιστορία περιγράφει την περιπέτεια του Άξελ και του θείου του, του διάσημου καθηγητή ορυκτολογίας, Όττο Λίντενμπροκ ,που ανακαλύπτουν ένα μυστικό πέρασμα που οδηγεί στο κέντρο της γης. 

Ο Νικόλας ξετρελάθηκε με το μήνυμα σε μυστικό κώδικα.. 


Άραγε τι φανταστικά πλάσματα θα βρουν εκεί... τι παράξενα μέρη.. 


Θα το ανακαλύψετε διαβάζοντας το βιβλίο... (μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο εδώ)
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από τη Δευτέρα 11/07/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής  15/07/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος, Μασσαλίας 14, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

καλή επιτυχία !!!


Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!! 
Η τυχερή νικήτρια είναι το νούμερο #182 

Η κα Γωγώ Κοτρέτσου

Συγχαρητήρια!! Πάντα τυχερή!!! 
post signature