Διαβάζουμε: Ταξίδι στο κέντρο της γης

by - Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει διαβάσει έστω και ένα από τα βιβλία του Ιούλιου Βερν. Εγώ τον γνώρισα στην παιδική βιβλιοθήκη του δήμου μας και αγάπησα αμέσως τις φανταστικές περιπετειώδεις ιστορίες του..
  
"Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες", "Τα παιδιά του πλοιάρχου Γκραντ", "20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα", "Από τη γη στη σελήνη", "Ροβήρος ο κατακτητής" είναι κάποια από τα αγαπημένα μου. 

Ανυπομονούσα να τα γνωρίσω στο Νικόλα.. και να που οι εκδόσεις Παπαδόπουλος μας δίνουν αυτή την ευκαιρία με μια καινούρια σειρά, ειδικά για μικρότερα παιδιά, βασισμένη στα έργα του Ιούλιου Βερν, σε κείμενα του αγαπημένου Αντώνη Παπαθεοδούλου και με την καταπληκτική εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή. 
 
Εμείς ξεκινήσαμε τη συλλογή μας με το "Ταξίδι στο κέντρο της γης" 

Η ιστορία περιγράφει την περιπέτεια του Άξελ και του θείου του, του διάσημου καθηγητή ορυκτολογίας, Όττο Λίντενμπροκ ,που ανακαλύπτουν ένα μυστικό πέρασμα που οδηγεί στο κέντρο της γης. 

Ο Νικόλας ξετρελάθηκε με το μήνυμα σε μυστικό κώδικα.. 


Άραγε τι φανταστικά πλάσματα θα βρουν εκεί... τι παράξενα μέρη.. 


Θα το ανακαλύψετε διαβάζοντας το βιβλίο... (μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο εδώ)


Το "Ταξίδι στο κέντρο της γης" κυκλοφορεί από τις  εκδόσεις Παπαδόπουλος και είναι υπέροχο βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους!! 



You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS