Αγαπητό 2013...

by - Κυριακή, Δεκεμβρίου 29, 2013

in English soon

Αγαπητό 2013,
το ξέρω δεν φταις εσύ για αυτήν την κατάσταση...Κι ας σε λένε γρουσούζικο επειδή τελειώνεις σε 13. Άλλωστε και το 2012 δεν ήταν και ιδιαίτερα τυχερό..Άλλοι φταίνε, το ξέρω, αλλά τι να κάνουμε που δεν βλέπω να αλλάζουνε τα πράγματα.. Ή κι αν αλλάξουνε, πολύ φοβάμαι πως δεν θα είναι για το καλύτερο.. Ξέρω.. Ξεκίνησες με κάθε καλή πρόθεση κι εμείς σε δεχτήκαμε με κάθε καλή διάθεση..παρά τις προλήψεις λόγω του αριθμού σου...Τα είπαμε αυτά.. Όμως κάπου στην πορεία στράβωσε η κατάσταση.. Ξέρω δεν φταις εσύ για όλα τα άσχημα που μας συνέβησαν..
Δεν φταις που μείναμε άνεργοι, που βρήκαμε μπροστά μας οικονομικά εμπόδια, προσωπικά προβλήματα κι ένα σωρό δυσκολίες.. Όμως εν μέρη..ούτε κι εμείς.. Θα μου πεις.. είχες και τις καλές σου στιγμές.. Ναι δε λέω.. Πάλι καλά που ήταν κι αυτές να μας δώσουν χαρά και ελπίδα και αισιοδοξία... Για να αντέξουμε και να το παλέψουμε.. Όχι, δεν παραπονιέμαι.. Ευτυχώς το σπίτι μας είναι ζεστό.. έχουμε φαγητό, ρεύμα, νερό.. Το παιδί μας έχει ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια.. Έχουμε δίπλα μας φίλους και συγγενείς.. Δόξα το Θεό είμαστε σε καλύτερη φάση από άλλους .. Απλά να.. εμείς οι άνθρωποι έχουμε την τάση να μετράμε περισσότερο τις άσχημες στιγμές.. Κακώς το ξέρω.. Αλλά άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε.. Εγώ πάντως το έβαλα στόχο να κρατάω μόνο τις καλές..Από δω και πέρα τουλάχιστον.. Δεν λυπάμαι που σου λέω ότι πραγματικά ανυπομονώ να φύγεις.. μπας και η καινούρια χρονιά είναι λίγο καλύτερη..τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μας..
Μετράω τις μέρες.. Όχι οτι μόλις αλλάξει η χρονιά θα γίνει κάτι το συνταραχτικό αλλά να..ελπίζουμε για το καλύτερο όπως είπα.. Γι' αυτό λοιπόν σε χαιρετώ και δεν λυπάμαι που δεν θα σε ξαναδώ.. Θα κρατήσω από σένα μόνο τις όμορφες στιγμές που μου χάρισες. Εκείνες που έκαναν τα μάτια μου να λάμψουν και την καρδιά μου να φτερουγίσει.. Αυτές είναι οι μόνες που αξίζουν άλλωστε.. Και θα δώσω μια γερή κλωτσιά σε όλες τις άλλες τις σκοτεινές και μαύρες.. Ευχαριστώ για ότι καλό μου έδωσες.. Νιώθω πιο ώριμη και πιο δυνατή..Αντίο λοιπόν 2013...Δεν θα ξανασυναντηθούμε πια..αλλά να ξέρεις οτι δεν φταις εσύ..απλά έτυχε.. 

Και τώρα... αγαπητό μου 2014,
να ξέρεις οτι σε περιμένουμε πως και πως.. Με όλα τα καινούρια - ελπίζω χαρούμενα- που θα μας φέρεις..Σε περιμένουμε με κάθε επιφύλαξη αλλά πάντα με καλή διάθεση, να το ξέρεις... Έκανα μια πρόχειρη λίστα με αυτά που θα ήθελα μπορούσες ίσως να μου φέρεις..
  • Ελπίδα ...αλλά τελικά μη φέρεις.. Ελπίδα είμαι μόνη μου.. Φτάνω και περισσεύω...
  • Χαρά... Μπα.. χαρά είναι το παιδί μου..Έχουμε κι απ' αυτή.. 
  • Αγάπη ...Χμμμ...  Άσε έχουμε κι από αυτό.. Δεν μας λείπει..Όχι οτι παραπάνω θα μας πείραζε.. αλλά οκ δεν είμαστε αχάριστοι..
  • Αισιοδοξία... Οχι, εντάξει.. Έχουμε μπόλικη.. Μη σου πω οτι έχουμε και υπερβολικά πολύ... και τώρα που το σκέφτομαι ίσως θα έπρεπε να τη μοιράζουμε..χεχε..
  • Ευτυχία.. Αυτό το φτιάχνουμε και μόνοι μας..Απλά να καμιά φορά μας λείπει κάποιο υλικό αλλά οκ το αναπληρώνουμε.. 
  • Τύχη... Ααααα από αυτό να φέρεις.. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αλλά αν δεν έχεις εύκαιρη.. τότε θα φτιάξουμε κι αυτήν μόνοι μας..
Τελικά αγαπητό μου 2014, το μόνο που πραγματικά θέλω να φέρεις για μας, είναι  Υ Γ Ε Ι Α.. Μόνο αυτό.. Υγεία για το παιδάκι μου, να είναι γερός, δυνατός, υγιής.. Υγεία για μένα, για τον άντρα μου, για τους δικούς μου αγαπημένους ανθρώπους.. Να είναι γεροί και υγιείς και πάντα δίπλα μας.. Μόνο αυτό.. Όλα τα άλλα.. τελικά μπορούμε να βρούμε, να τα φτιάξουμε, να τα ψάξουμε, να τα διατηρήσουμε, να τα κρατήσουμε, να τα δημιουργήσουμε, να τα ανακαλύψουμε..και μόνοι μας!!!  Φέρε μας μόνο υγεία και όλα τα άλλα θα τα παλέψουμε..Σύμφωνοι...;;;   
Με αγάπη
Ελπίδα 
    

You May Also Like

28 σχόλια

  1. Σύμφωνοι Ελπίδα μου.......!!!!! Θα το ευχηθώ και εγώ μαζί σου για σένα και για όλο το κόσμο!!! α! αν θες και εσύ... λέει μια φίλη blogger από την Εύβοια,πως έχουν ένα έθιμο στις 12:00 να ρίχνουν μπαλωθιές με την καραμπίνα για να διώξουν τον παλιό το χρόνο....δεν είναι κακή ιδέα χαχαχα!!! καλή χρονιά γλυκιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες να το ρίξω στις μπαλωθιές... χαχαχα!!! καλη χρονιά Μαρία μου!! Με υγεία και χαρά!! πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  2. Καλή Χρονιά Ελπίδα με υγεία και ψυχική δύναμη σε εμάς τις μητέρες !
    Πολλά φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή χρονιά Νάσια μου!!! Πολλά φιλιά κι από μας στα φοβερά αγόρια σου!!

      Διαγραφή
  3. Τι ωραια ανάρτηση! Ειδικά αυτα που εγραψρς για το νεο ετος. Και ξερεις συμφωνουμε απολυτα γιατι χωρις την υγεία τίποτε δεν γίνεται. Ευχομαστε τα καλυτερα για το 2014! Ανθομελένιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή χρονιά κορίτσια!!! Με υγεία και αγάπη και πολύ πολύ τύχη !!! φιλιά πολλά !!!

      Διαγραφή
  4. Υγεία και δύναμη να αντέξουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς! Να φύγει το 2013 και να μην ξανάρθει! Ευτυχισμένο το 2014 εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι Ελπίδα μου, κι εγώ υγεία εύχομαι για όλους! Να είναι γεροί οι αγαπημένοι σου και να έχετε μια όμορφη χρονιά! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη χρονιά και σε σας Ειρήνη μου!! Καλή και όμορφη χρονιά και σε σας!! πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  6. Καλή χρονιά Ελπίδα μου! Εύχομαι να σας γεμίσει α;πό υγεία το 2014 και όλα τ'άλλα θα έρθουν...!Να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ Ελεάννα μου!! καλή χρονιά με υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου!! φιλιά

      Διαγραφή
  7. Υγεία είναι το πρώτο που ευχόμαστε όλοι!!
    Καλή χρονιά με υγεία λοιπόν και πολλές πολλές πολλές όμορφες στιγμές χωρίς δυσκολίες για κανέναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπιδάκι μου, τι όμορφη, τρυφερή, συναισθηματική, αισιόδοξη ανάρτηση είναι αυτή;
    Σου εύχομαι ,γλυκιά μου, μπόλικη υγεία και τύχη για το 2014, αφού μόνο αυτά δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εμάς. Όπως πολύ σωστά έγραψες, τα άλλα λίγο πολύ τα καταφέρνουμε και μόνοι μας.
    Πάντως, παρά τις δυσκολίες που έχετε περάσει φέτος, κατά βάθος είσαι πολύ αισιόδοξο άτομο γεμάτο θετική ενέργεια.

    Φιλάκια πολλά και σας εύχομαι τα καλύτερα (μαζί με υγεία και τύχη φυσικά) για την όμορφη οικογένειά σου!
    Φιλάκια!
    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ Ασπασία μου!! καλή χρονιά και σε σας με υγεία και χαρές!! Με το καλό να έρθει και ο δεύτερος κορίτσαρος να ολοκληρώσει τη ζωή σας!! πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  9. Υγεια πανω απ'ολα Ελπιδα μου, ολα τ' αλλα ερχονται!!! Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου! Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υγεία και δύναμη σε όλους μας
    Καλή χρονιά να έχεις
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να φύγει, να φύγει το 2013.. να υποδεχτούμε το 2014 με αισιοδοξία! Από αυτήν έεεεχουμε, ε Ελπίδα;;;
    Να σας φέρει τις πιο όμορφες στιγμές ο καινούριος χρόνος. υγεία πρώτα και μετά χαρές!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλυκιά μας Ελπίδα!!!! Υγεία λοιπόν κι όλα τα άλλα δική μας ευθύνη. Πολλές ευχές και από εμένα λοιπόν! Καλή Πρωτοχρονιά γλυκιά μου, να χαίρεσαι τα αγόρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ Κατερίνα μου!! Καλή και μαγική χρονιά και σε σας εύχομαι!! πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  13. Πολύ γλυκιά ανάρτηση Ελπίδα μου και πολύ αληθινή!!Καλή χρονιά σου εύχομαι με υγεία πάνω απ'όλα γιατί τα άλλα όπως λες μπορούμε και μόνοι μας να τα βρούμε,ο καθένας με τον δικό του τρόπο!
    Ελπίδα...έχω την ανηψιά μου!!
    Ευτυχία... την αδελφή μου!!;)
    Πολλά φιλιά σου στέλνω και στον μικρό Νικόλα τα διπλάσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή χρονιά Λαμπρινή μου!!! Σου εύχομαι υγεία και να έχεις την Ελπιδα και την Ευτυχία σου πάντα δίπλα σου!! πολλά φιλιά

      Διαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS