Διαγωνισμός : Δε μ'αρέσει το όνομά μου

by - Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017

in English soon

Οι αργίες είναι ιδανικές μέρες για χουχούλιασμα στον καναπέ , αγκαλιά με το Νικόλα, την αγαπημένη μας κουβέρτα και καινούρια βιβλία. 
Ένα από αυτά που διαβάσαμε πρόσφατα είναι το "Δε μ'αρέσει το όνομά μου" της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου με την υπέροχη εικονογράφηση της Αιμιλίας Κονταίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας



Το όνομα είναι η πρώτη ταυτότητα ενός παιδιού. Από τις πρώτες πολύ σημαντικές λέξεις που συνθέτουν τον εαυτό του.
Τι γίνεται όμως όταν δεν σου αρέσει το όνομά σου;; Όταν είναι λίγο παράξενο ή όχι τόσο γνωστό ή όταν σε κοροϊδεύουν γι'αυτό;;  

Ο μικρός ήρωας της ιστορίας έχει ένα πολύ γλυκό όνομα. Τον λένε Ζαχαρία και δεν του αρέσει καθόλου. 


Τα παιδιά στο σχολείο τον κοροϊδεύουν κι εκείνος ντρέπεται και στεναχωριέται.. 


Οι γονείς του δεν τον καταλαβαίνουν κι ακόμα και η δασκάλα του λέει να μην στεναχωριέται γι'αυτό..


Και τότε ο συνονόματος παππούς του δίνει την πιο γλυκιά, την πιο καλή συμβουλή.. 


"Δεν είναι το όνομα που μας κάνει ξεχωριστούς.. αλλά εμείς που το κάνουμε ξεχωριστό" 
Το όνομά είναι ένα στοιχείο του εαυτού μας αλλά όχι το μόνο.. Κι άλλα πολλά μικρά και μεγάλα φτιάχνουν τον καθένα μας. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε, που μιλάμε, όλα αυτά που μας αρέσουν... 

 Tο "Δε μ'αρέσει το όνομά μου" της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Είναι ένα υπέροχο, τρυφερό βιβλίο για την αυτοεκτίμηση και τη μοναδικότητα που σίγουρα πρέπει να διαβάσετε. 


Και δύο τυχεροί μπορούν να το κερδίσουν, συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Πέμπτη 26/10/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 31/10/2017. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα και με e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] οι νικητές εντός Αθήνας θα παραλαμβάνουν από τα γραφεία των εκδόσεων Μίνωας το βιβλίο τους εφόσον πρώτα έχουν καλέσει για να έχουμε διαθέσιμο το βιβλίο. Οι νικητές εκτός Αθήνας θα τα παραλαμβάνουν μέσω ταχυδρομείουΤα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις εκδόσεις Μίνωα. 


Καλή επιτυχία!!!





You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS