Διαγωνισμός : Ο μάγος του Οζ

by - Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

in English soon 

Σίγουρα όλοι θα έχετε ακούσει, διαβάσει, δει .. τις περιπέτειες της Ντόροθι και του μικρούλη μαύρου σκύλου της, του Τότο.. 

Η κλασική ιστορία του Λ.Φρανκ Μπάουμ, που δημοσιεύτηκε το 1901, και από τότε έχει διαβαστεί κι αγαπηθεί από εκατομμύρια παιδιά και μεγάλους σε όλο τον κόσμο και έχει διασκευαστεί πολλές φορές για την τηλεόραση, το σινεμά ή το θέατρο. 
{Αγαπημένη δική μου, η κλασική εκδοχή με την Τζούντι Γκαρλαντ}


"Ο μάγος του Όζ" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας σε μια εξαιρετική διασκευή ειδικά για μικρά παιδιά, σε απόδοση του Φίλιππου Μανδηλαρά. 



Μέσα από μια υπέροχη εικονογράφιση, γνωρίσαμε (ο Νικόλας δηλαδή) τη Ντόροθι και τον Τότο και την ακολουθήσαμε στη μαγική χώρα του Οζ... 


Γνωρίσαμε το σκιάχτρο -που ήθελε πολύ να αποκτήσει μυαλό... 


Συναντήσαμε τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο -που ήθελε μια καρδιά .. 


και το Δειλό Λιοντάρι που χρειαζόταν θάρρος... 


Ακολουθήσαμε την χαρούμενη παρέα μέχρι τη σμαραγδένια πολιτεία.. όπου συνάντησαν τον πανίσχυρο μάγο του Όζ.. για να του ζητήσουν να εκπληρώσει τις επιθυμίες τους.. 


Και μαζί τους ανακαλύψαμε οτι είμαστε πιο έξυπνοι απ'ότι φανταζόμαστε, πιο καλόκαρδοι απ' οτι νομίζουμε και πιο θαρραλέοι απ'οτι φαινόμαστε...  

Και ότι τελικά... there's no place like home"

Αυτή η υπέροχη μαγική ιστορία "Ο μάγος του Όζ" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας και αποτελεί μέρος της σειράς "Κλασικοί θησαυροί" που περιλαμβάνει διασκευές των ωραιότερων και κλασικότερων ιστοριών, όπως "Τα ψηλά βουνά" , "ο Τρελαντώνης" , "Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ" "Ρομπέν των Δασών".. 

Και 3 τυχεροί θα το κερδίσουν συμμετέχοντας στην κλήρωση.


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 

two boys and hope               εκδόσεις Μίνωας



2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τετάρτη 12/04/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 19/04/2017. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις εκδόσεις Μίνωα. 


Καλή επιτυχία!!!


You May Also Like

3 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS