Το πρώτο μας μπάνιο- καλώς ήρθες καλοκαίρι!!

by - Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

in English soon
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαμε ξεμείνει στην πόλη.. Κυρίως γιατί μια αγαπημένη φίλη βάφτιζε το γιό της την τελευταία Κυριακή του Μαΐου και δεν θέλαμε να λείψουμε.. Κι ύστερα ήμασταν και οι δυο μας με το Νικόλα (ο μπαμπάς του έλειπε εκτός για δουλειά.. ) οπότε μείναμε στο σπίτι μας και διασκεδάσαμε μόνοι μας. (πως;; δείτε εδώ..)
Τη Δευτέρα όμως καθώς γυρνούσαμε από το σούπερ μάρκετ.. και σκεφτόμουν τι να κάναμε.. λέω.. "Νικόλα.. θέλεις να πάμε θάλασσα;;" "Ναι!!! " φώναξε.. Κι αυτό ήταν όλο.. Αφήσαμε τα ψώνια κι ετοιμαστήκαμε άρον άρον.. 
Τα περισσότερα πράγματα για τη θάλασσα είναι στο χωριό.. μιας και εκεί συνήθως ξεκινάμε με τα μπάνια.. Αλλά ευτυχώς είχα φέρει μαγιό. Όμως.. ούτε τσάντα.. ούτε ψάθα.. ούτε πετσέτες ... Αλλά τι πειράζει;;
Ευτυχώς είχα μια τσάντα του ικεα και έριξα μέσα μερικές πετσέτες του μπάνιου.. την κουβέρτα για το πικ νικ, καπέλα, αντιηλιακά, κριτσίνια, χυμούς, νερά και το κουβαδάκι του Νικόλα μαζί με μερικά παιχνίδια που έχουμε πάντα στο σπίτι.. (ευτυχώς). Πάλι καλά που είχα κι ένα σωσίβιο..
Και ξεκινήσαμε...Έτσι.. χωρίς πρόγραμμα και χωρίς πολλές ετοιμασίες... Με κατεύθυνση την Επανωμή και τον Ποταμό της. 
Σε όλη τη διαδρομή ο Νικόλας στο πίσω κάθισμα έβγαζε αλαλαγμούς χαράς και τραγουδούσε...   
Κι όταν φτάσαμε δεν κρατιόταν.. 
Εννοείται οτι κολυμπήσαμε και οι οι δύο.. και μάλιστα πολλές φορές.. Και ναι!! Το νερό ήταν παγωμένο... αλλά το Νικόλα δεν τον ένοιαζε.. οπότε τι να κάνω η μάνα.. πήρα θάρρος κι εγώ.. χαχαχα!!
Με το κουβαδάκι του παραμάσχαλα να ψάχνει θησαυρούς στην άμμο... 

Ακόμα κι αν ήταν μόνο πέτρες.. Ήταν καταπληκτικές!!! 


Να παίζουμε στην άμμο..με τις ώρες.. 




Εννοείται ότι φτιάξαμε και πύργους!! 


Το αγαπημένο του Νικόλα;; Να κουβαλάει νερό και να γεμίζει την τάφρο!! 


Ο ήλιος να λάμπει.. να φυσάει αεράκι.. το κυματάκι να σκάει στην αμμουδιά... να σκάβεις την άμμο με τα πόδια σου και να χαμογελάς... 
Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς το καλοκαίρι!!! 



Καλό μήνα σε όλους!!! 
Να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι!!!

post signature

You May Also Like

15 σχόλια

  1. Αγαπημένο χαμογελάκι, αγαπημένες φακίδες!! Καλό καλοκαίρι Ελπίδα μου!!! Σας ζηλεύωωω!! Πάντως στην παραλία που τον πηγαίνω να παίξει με την άμμο, και μένα αυτό που του αρέσει πολύ είναι να γεμίζει το κουβαδάκι του και να φέρνει το νερό έξω στην άμμο!! Να ζεστάνει επιτέλους ο καιρός να μην χρειάζεται να του αλλάζω ρούχα αφού βρέχεται! Φιλιά πολλά! (θα το ξαναπώ- πόσο μεγάλωσε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό καλοκαίρι Ελπίδα, τι το πιο ιδανικό να καλωσορίζεις την νέα εποχή με το γιο σου και μόνο! Είναι γλύκας ο Νικόλας και εύχομαι να σας γνωρίσω και από κοντά σύντομα...Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο τέλεια πλάσματα ομόρφηναν την παραλία.Καλό καλοκαίρι Ελπίδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό μήνα φακιδομουτράκι! Μα καθόλου φακίδες να μην έχει πάρει ο γιος σου! Είστε πανέμορφοι και ευτυχισμένοι όταν είστε μαζί! Να περνάτε έτσι όμορφα όλο το καλοκαίρι και με τοκαλό να δεχτείτε τον μπαμπά σας! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό καλοκαίρι Ελπιδάκι! Το θέμα είναι να έρθει γρήγορα, καθώς τώρα που σου γράφω εδώ βρέχει, φυσάει (λυσσομανάει για την ακρίβεια) και μου θυμίζει φθινόπωρο κατάσταση και έτσι...
    Πολύ όμορφες φωτογραφίες. Ο Νικολής σου κάθε φορά που τον βλέπω, όλο και πιο μεγάλος μου φαίνεται.
    Αυτά τα μικρά τρελαίνονται με τη θάλασσα. Και η Δάειρα ξετρελάθηκε τη Δευτέρα που βουτήξαμε. Κρύο όμως. Μπρρρρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα! Το πόσο καλά περάσατε φαίνεται σε κάθε μια από τις φωτογραφίες σου!!! Να περνάτε πάντα όμορφα με το παρεάκι σου Ελπίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφα!!! Εγώ νιώθω ακόμα πολύ μακριά από τα μπάνια. Δεν ξέρω, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα η επιθυμία για θάλασσα και μπάνάκια - ίσως για κανένα ψαράκι και ουζάκι δίπλα στο κύμα! Μια ο καιρός - βρέχει και μπουμπουνίζει έξω. Μια που μόνο στο νησί πάμε για μπάνιο και εδώ δεν το θέλω καθόλου... Βέβαια με τις φωτογραφιες σου/σας με τσιτώνετε λιγάκι... Άντε να ξεμπλέξουμε με τις υποχρεώσεις που μας κρατάνε στην Αθήνα, να πάμε στο νησί... νομίζω εκέι θα μου έρθει και η λαχτάρα και η επιθυμία και όλα!!! Πολλά φιλιά και πολλά μπανάκια σας εύχομαι.
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο χαίρομαι που αρχίσανε να σκάνε οι καλοκαιρινές αναρτήσεις! Υπέροχες εικονες, που μας ετοιμάζουν για τις διακοπες που έρχονται. Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να περνάτε κάθε μέρα τόσο όμορφα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο γρήγορα μεγαλώνει το αγόρι σου!! Καλή αρχή στα μπάνια σας!! Και καλό καλοκαίρι γεμάτος τέτοιες και καλύτερες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α, εσύ είσαι τολμηρή! Καλά, για το Νικόλας δεν το συζητώ, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό!
    Καλό καλοκαίρι, με ατελειωτες βουτιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφες στιγμές, τι όμορφες φωτογραφίες!!
    Πάντα έτσι όμορφα να είστε!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νωρίς νωρίς ξεκινήσατε τα μπάνια σας!
    Καλό καλοκαίρι και επίσημα λοιπόν!
    Στο μεταξύ, τι καθαρή και ωραία θάλασσα... ζήλεψα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλό καλοκαίρι! Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS