Φόρα το καπέλο σου...

by - Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

Το καλοκαίρι, στη θάλασσα το καπέλο είναι αγαπημένο μας αξεσουάρ... Και μόνιμο σχεδόν στο κεφάλι του Νικόλα.. Ευτυχώς το έχει συνηθίσει από μικρός και δεν διαμαρτύρεται.. Μόλις βγει από τη θάλασσα ξέρει τη διαδικασία.. Καπέλο -αντιηλιακό -παιχνίδια στην άμμο..χεχεχε..

Αυτό είναι το καινούριο του καπέλο... Μας το έστειλε η Αθηνά του Craftaholic.. και είναι πραγματικά υπέροχο... Εγώ ξετρελάθηκα.. γιατί μου άρεσε πολύ.. κι ο Νικόλας γιατί είναι καινούριο..χεχεχε.. 
Θα μου πεις.. εντάξει πως κάνεις έτσι.. Ενθουσιάζεσαι μ' ένα καπέλο..;; Ναι ενθουσιάζεσαι... Γιατί αυτές οι μικρές χαρές... είναι που σου φτιάχνουν τη μέρα..  
Από τη μια πλευρά έχει κουκουβάγιες κι από την άλλη είναι πράσινο με άσπρα πουά..

Η αγαπημένη μου πλευρά είναι με τις κουκουβάγιες..
  
και η αγαπημένη του Νικόλα είναι αυτή με το χιόνι...χεχεχε δηλαδή αυτή με τα άσπρα πουα...

Το λάτρεψα γιατί είναι ελαφρύ, δροσερό και στεγνώνει γρήγορα...

Γιατί δεν ξεθώριασε στον ήλιο και δεν ξέβαψε.. 

Γιατί κάνει σκιά σε όλο το πρόσωπο του Νικόλα..

Γιατί είναι χαρούμενο και πολύχρωμο...
Γιατί ξέρω ότι είναι καλής ποιότητας και με ασφαλή υλικά..
Γιατί μπορεί να φορεθεί κι από αγόρια κι από κορίτσια.. Κι όταν δεν του κάνει πλέον του Νικόλα θα το δώσουμε στην όμορφη μικρή ανιψιά μου..

Γιατί είναι χειροποίητο και άρα μοναδικό... 

Γιατί είναι φτιαγμένο με πολύ πολύ αγάπη...

Μου αρέσουν τα χειροποίητα πράγματα..Γιατί ξέρεις ότι είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη... Γιατί το κάθε ένα είναι μοναδικό και διαφορετικό.. και αν το θες, φτιαγμένο αποκλειστικά για σένα..
  
Η Αθηνά φτιάχνει πραγματικά υπέροχα πράγματα... Διαλέγει υφάσματα και υλικά προσεγμένα,ελεγμένα και ασφαλή... γιατί θέλει οι δημιουργίες της να είναι τέλειες.. Και πραγματικά είναι... Αλλά κυρίως είναι φτιαγμένα με αγάπη από ένα νέο άνθρωπο με φαντασία, δημιουργικότητα και ταλέντο που πραγματικά αγαπάει αυτό που κάνει.. Κι αυτό φαίνεται... σε ότι κι αν φτιάχνει...

Και φτιάχνει τα πάντα... Από κούκλες, μαξιλάρια, διακοσμητικά... μέχρι σαλιάρες, παντοφλάκια και παιδικά ρουχαλάκια.. Τα οποία κυριολεκτικά έχω λατρέψει και λυπάμαι που ο Νικόλας είναι μεγάλος και δεν μπορεί να βάλει όλα αυτά τα υπέροχα ρουχαλάκια..Αλλά ευελπιστώ η Αθηνά να ξεκινήσει καμιά σειρά για μεγαλύτερα παιδάκια... 


Αν θέλετε κι εσείς να έχετε κάτι μοναδικό για το παιδάκι σας.. ένα δικό σας Craftaholic.. μπορείτε να το βρείτε έτοιμο στο e-shop της Αθηνάς (κλικ).. ή απλά να ζητήσετε να σας το φτιάξει.. Δεν θα απογοητευτείτε... Μπορείτε επίσης να βρείτε την Αθηνά στο facebook (κλικ) ή στο blog της (κλικ)

Ναι !!! Η παραπάνω ανάρτηση είναι διαφημιστική... Γιατί πιστεύω οτι πράγματα που μας αρέσουν, είναι ωραία να τα μοιράζεσαι και να τα προτείνεις και σε άλλους.. Όπως επίσης και ανθρώπους με ιδέες, ταλέντο, δημιουργικότητα και άψογο επαγγελματισμό πρέπει να τους συστήνεις,να τους διαφημίζεις και να τους προτιμάς.. Τόσο απλά.. 
    
Καλή εβδομάδα !!!

post signature

You May Also Like

16 σχόλια

  1. Με σκλάβωσες... Ευχαριστώ για όοοολα τα υπέροχα που έγραψες Ελπιδάκι!!! <3
    Ο Νικόλας είναι κούκλος ο,τι κι αν φορέσει, αλλά η χαρά μου είναι διπλή που τον βλέπω με το καπελάκι που έφτιαξα!
    Να το χαρείτε, πολλές βουτιές (και καμία για μένα που ακόμα δεν αξιώθηκα να πάω θάλασσα) και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνει τιποτα Αθηνά μου!!! Κι ευχαριστούμε πολύ κι εμεις για το τόσο όμορφο καπελάκι!! Είσαι υπέροχος άνθρωπος και πολύ καλή επαγγελματίας.. Κι αυτό αξίζει προώθηση.. φιλια

      Διαγραφή
  2. Και καλά κάνεις και το διαφημίζεις Ελπίδα μου. Είναι πανέμορφο, φαίνεται ότι είναι καλής ποιότητας, είναι χειροποίητο και φτιαγμένο από μια χρυσοχέρα νεαρή κυρία που αν και δεν την ξέρω την θαυμάζω απεριόριστα για ότι κάνει. Με γεια σας λοιπόν και καλοφόρετο. Φιλιά πολλά :)
    ΥΓ Η φατσούλα του Νικόλα σου είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ Χριστίνα μου!! Ειναι όντως πολύ ομορφο και καλοφτιαγμένο το καπέλο του Νικόλα!! πολλα φιλια

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα η πλευρά με το χιόνι, φοβερός ο Νικόλας!!! Κι εμένα, η πλευρά με τις κουκουβάγιες μου αρέσει περισσότερο, Ελπιδάκι!!! Με γεια, το υπέροχο, καπελάκι σας!!! Μπράβο στην φίλη σου, για τις όμορφες και μοναδικές δημιουργίες της!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι βρε παιδι μου.. πως του ήρθε το χιονι μες το κατακαλόκαιρο... Αυτη η φαντασία του..χαχαχαχα!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ειρηνάκι!! φιλια

      Διαγραφή
  4. Εισαι απο τις λιγες που εχουν τα κοτσια να δηλωσουν οτι η αναρτηση ειναι διαφημιστικη και οχι να πλασαρουν μια γκριζα διαφημιση στο μπλογκ τους προσποιουμενες την παπια. Αυτο και μονο το εκτιμω και γι'αυτο και σχολιαζω.
    Το καπελο ειναι πραγματικα υπεροχο οπως και ολα τα πραγματα που φτιαχνουν. Κι εγω σαν μαμα θα προτιμισω φυσικα την πλευρα με τις κουκουβαγιες!! χεχεχε

    Σε φιλω Ελπιδα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αθηνα εχει μερακι και ειναι απο τα ατομα που θαυμαζω γιατι κυνηγησαν το ονειρο τουs. Οσο για γιο και ανηψια ειστε ομορφοσογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω Μαρακι... ναι ναι..χεχεχε.. ειμαστε ομορφόσογο!! πολλα φιλια

      Διαγραφή
  6. Τέλειο το καπέλο, τέλειος και ο Νικόλας!!! Η Αθηνά επειδή ζαχαρώνω συχνά τα υπέροχα της πράγματα, έχει απίστευτο ταλέντο και κυρίως αγάπη γιαυτό που κάνει! Αντε τώρα θέλω και εγώ καπέλο με κουκουβάγιες για τον θανάση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω Λινάκι!! Κι εγω τα ζαχαρώνω... Μα ειναι τοσο όμορφα και χαρουμενα!!! πολλα φιλια

      Διαγραφή
  7. Μεγειά το καπελάκι σας το όμορφο! Μας αρέσει πολύ και η Αθηνά με τις όμορφες δημιουργίες της! Φιλιά πολλά σας στέλνω κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS