Μυρωδάτο κέικ πορτοκάλι..

11:03:00 π.μ. 71 Comments A+ a-

in English soon

Έψαχνα μια καλή συνταγή για κέικ πορτοκάλι εδώ και καιρό..Μου αρέσουν τα κέικ να είναι μυρωδάτα και ζουμερά..Να μένουν αφράτα για μερικές μέρες τουλάχιστον και να μην είναι πολύ γλυκά..για να μην σε λιγώνουν...Ότι πρέπει δηλαδή για να συνοδέψεις το πρωινό ή το απογευματινό καφεδάκι και ένα διαφορετικό κολατσιό για το Νικόλα.. Που παρεπιπτόντως το συγκεκριμένο κέικ το έχει τσακίσει..Γι' αυτό και μόνο έχει πάρει την έγκριση..

Μυρωδάτο κέικ πορτοκάλι
 αρχική συνταγή εδώ
  




Υλικά : 

  • 1 μεγάλο ζουμερό πορτοκάλι, ολόκληρο με τη φλούδα
  • 1 φλιτζάνι λιωμένη μαργαρίνη (εγώ έβαλα 3/4 μαργαρίνη και 1/4 βούτυρο. Η αρχική συνταγή χρησιμοποιεί λάδι)
  • 4 αβγά 
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη (ίσως και λίγο περισσότερο αν σας αρέσει πιό γλυκό)
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 κουταλάκια του γλυκού baking powder 
  • 2 κουταλιές της σούπας απόσταγμα βανίλιας (το δικό μου είναι σπιτικό οπότε αν θέλετε βάλτε 2 κάψουλες βανίλιας)
Πως το κάνουμε: 
  • Βάζουμε το πορτοκάλι με τη φλούδα (πλυμένο και χωρίς κουκούτσια εννοείται) στο multi και το χτυπάμε μέχρι να γίνει πολτός. 
  • Βάζουμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, τα αβγά,τη ζάχαρη και το πορτοκάλι και τα χτυπάμε.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder και χτυπάμε το μείγμα.
  • Το βάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 45-50 λεπτά (στο φούρνο μου χρειάστηκε 50 λεπτά)


Και κάτι ακόμα : 
  • Το φλιτζάνι μέτρησης είναι χωρητικότητας 300 ml
  • Θα μπορούσαμε να το αρωματίσουμε και με κονιάκ ή λικέρ πορτοκάλι. Και η κανέλα θα του πήγαινε πολύ.
  • Μπορούμε να προσθέσουμε κομματάκια σοκολάτας ή γλυκό πορτοκάλι σε κομματάκια ή και καρύδια. 
  • Εγώ το πασπάλισα με ζάχαρη άχνη. 


Καλό Σαββατοκύριακο !!!


update 3/2/14: Αυτό το κέικ πορτοκάλι το έχουμε λατρέψει όχι μόνο εμείς αλλά κι ένα σωρό φίλες που το έχουν δοκιμάσει.. Το κάνω συχνά με διάφορες παραλλαγές και δεν μένει ψίχουλο!! 


Σαν cupcakes με κομματάκια σοκολάτας και χωρίς, για τη γιορτή του Νικόλα..Η δόση του κέικ βγάζει περίπου 24 κομμάτια.



Σαν βασιλόπιτα με ζαχαρωμένα κομμάτια πορτοκάλι, κομματάκια σοκολάτας και γλάσο σοκολάτα ganache!!


Με κανέλα και διπλό γλάσο- πορτοκάλι και πραλίνα σε μακρόστενη φόρμα!!!


Απλά τέλειο!!!

 photo signature_zps72gyx3qr.png



71 σχόλια

Write σχόλια
11 Οκτωβρίου 2013 - 11:24 π.μ. delete

Αχ, τι ωραίο και αφράτο που είναι!!
Μου αρέσει που έχει πολύ ψύχα.

Τέλειο. Γεμάτο άρρωμα!

Φιλιά και ευχές για ένα μυρωδάτο ΣΚ!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
11 Οκτωβρίου 2013 - 11:50 π.μ. delete

Ευχαριστώ Χρυσαυγή μου!! Και μένα αυτό μου αρέσει..που έχει ψίχα..χεχε.. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!! φιλιά

Reply
avatar
11 Οκτωβρίου 2013 - 1:09 μ.μ. delete

Δε βάζεις συχνά συνταγές, αλλά όσες έχω δοκιμάσει είναι μία προς μία. Φιλάκια <3w

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
11 Οκτωβρίου 2013 - 1:16 μ.μ. delete

ευχαριστώ Ασπασία μου!! φιλιά

Reply
avatar
11 Οκτωβρίου 2013 - 3:37 μ.μ. delete

Τον Νικόλα τον εμπιστεύομαι!
Θα το δοκιμάσω κι εγώ μπας και το τσακίσει και το Φιφίνι!
Φιλιά πολλά Ελπιδάκι!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
11 Οκτωβρίου 2013 - 6:10 μ.μ. delete

χαχα..κι εγώ!! οτι τρώει είναι εγγύηση!! πολλά φιλιά Ερμιόνη μου!!

Reply
avatar
Craftland gr
AUTHOR
11 Οκτωβρίου 2013 - 6:58 μ.μ. delete

πρεπει να ειναι σουπερ πορτοκαλενιο...θα ειναι η επομενη συνταγη που θα φτιαχνω ,μιας και μολις εφτιαξα μπισκοτακια.

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
11 Οκτωβρίου 2013 - 7:41 μ.μ. delete

είναι όντως.. μυρίζει απίστευτα.. αλλά και η γεύση.. Το έκανα χτες και σχεδόν τελείωσε.. Όποιος πρόλαβε έφαγε..χαχα!!

Reply
avatar
11 Οκτωβρίου 2013 - 10:30 μ.μ. delete

Όμορφη συνταγή
Φιλάκια ....

Reply
avatar
12 Οκτωβρίου 2013 - 10:19 π.μ. delete

Και εμείς τετοιο πορτοκαλένιο κεικ κανουμε μόνο που προσθέτουμε και λίγο σιρόπι απο γλυκό του κουταλιού και γίνεται πιο υγρό!!

Reply
avatar
12 Οκτωβρίου 2013 - 11:03 π.μ. delete

Λατρεύω το κέικ πορτοκάλι..και αν έχει από πάνω γλάσο σοκολάτας...αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει!!!!!

Reply
avatar
Mary
AUTHOR
12 Οκτωβρίου 2013 - 11:29 π.μ. delete

Μμμμμμμμ...!!! Μέχρι εδώ μύρισε!

Φιλάκια, καλό Σ/Κ

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
12 Οκτωβρίου 2013 - 2:41 μ.μ. delete

ωωωω τέλεια ιδέα!!! ευχαριστώ Βανούλα!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
12 Οκτωβρίου 2013 - 2:41 μ.μ. delete

ω ναι !! και με κομματάκια σοκολάτας γάλακτος μέσα !! πωπω !!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
12 Οκτωβρίου 2013 - 2:43 μ.μ. delete

καλό Σαββατοκύριακο Μαρία μου!! φιλιά πολλά

Reply
avatar
12 Οκτωβρίου 2013 - 4:33 μ.μ. delete

Όντως η διαφορά πρέπει να είναι ότι βάζεις και τη φλούδα μέσα! Φαντάζομαι άρωμα! Θα το κάνω ΣΙΓΟΥΡΑ!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
12 Οκτωβρίου 2013 - 7:09 μ.μ. delete

ναι ναι !! άλλο πράγμα Βερούλα !! Αφού μύρισε και όλο το σπίτι..και κάθε φορά που σήκωνα το καπάκι για να κόψω.. Δεν έμεινε ψίχουλο..χαχα!!

Reply
avatar
kathycallie
AUTHOR
12 Οκτωβρίου 2013 - 7:24 μ.μ. delete

Μμμμ, κρίμα που σήμερα δεν πήρα πορτοκάλια από την λαική!!!! Αν το είχα δει νωρίτερα!!!! Πάντως μπαίνει στα μαστ!!! Κάλη

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
12 Οκτωβρίου 2013 - 8:25 μ.μ. delete

Δοκίμασε και πες μου Κάλη!! Πιστεύω θα σας αρέσει πολύ!! φιλιά

Reply
avatar
14 Οκτωβρίου 2013 - 10:59 π.μ. delete

το συγκεκριμενο κεικ το κανω κι εγω χρονια τωρα!ειναι αρωματικο κι αφρατο!σιγουρη η επιτυχια του!
φιλια πολλα!

Reply
avatar
15 Οκτωβρίου 2013 - 9:07 π.μ. delete

Ειναι τοσο λαχταριστο! Κρίμα να μην μεταφέρονται και οι μυρωδιες απο τον υπολογιστη!

Reply
avatar
Αθηνά
AUTHOR
16 Οκτωβρίου 2013 - 10:14 π.μ. delete

Όσες συνταγές σου δοκίμασα, βγήκαν υπέροχες! Σε περιμένω και σήμερα στο πάρτυ μας: http://www.craftaholic.gr/2013/10/linky-party-week-3.html και σου έχω μία έκπληξη!

Reply
avatar
Mary's lab
AUTHOR
16 Οκτωβρίου 2013 - 8:23 μ.μ. delete

Moυ φαίνεται πως μύρισε μέχρι εδώ!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
16 Οκτωβρίου 2013 - 9:21 μ.μ. delete

κι εμένα πλέον είναι από τα αγαπημένα μου...φιλιά πολλά!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
16 Οκτωβρίου 2013 - 9:22 μ.μ. delete

αν γινόταν κι αυτό θα είχατε ζαλιστεί από τη μυρωδιά..χεχε!! φιλιά

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
16 Οκτωβρίου 2013 - 9:22 μ.μ. delete

ευχαριστώ Αθηνούλααα!!! τρελαίνομαι για πάρτι!! φυσικά και θα έρθω !!! πολλά φιλιά

Reply
avatar
Dimitra
AUTHOR
17 Οκτωβρίου 2013 - 9:05 π.μ. delete

Ξέρεις πως το κέικ μπανάνας σου ειναι το αγαπημένο μας;;; Ειδικά ο γιος μου το ζητάει συνέχεια.
Ελπίδα πραγματικά όποια συνταγή μας εχεις δώσει εκτός απο απόλυτα πετυχημένη, ειναι και γευστικότατη!!!
Σε εμπιστεύομαι απόλυτα λοιπον και πάω για πορτοκάλια!!!!
Θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Reply
avatar
Dora Petridou
AUTHOR
17 Οκτωβρίου 2013 - 11:06 π.μ. delete

Super θα το δοκιμάσω σίγουρα!! Αφού πέρασε από το τεστ του Νικόλα ελπίζω να εγκριθεί και από τα κοριτσάκια μου!
Φιλάκια

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Οκτωβρίου 2013 - 9:53 μ.μ. delete

αντε Δημητρούλα..περιμένω να μου πεις!! φιλιά πολλά στα μαϊμουδάκια σου..χεχε!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Οκτωβρίου 2013 - 9:54 μ.μ. delete

ω ναι!! ειναι ο πιο αυστηρός κριτής..ελπίζω να αρέσει στα κορίτσια σου!! πολλά φιλιά

Reply
avatar
Dimitra
AUTHOR
19 Οκτωβρίου 2013 - 6:20 μ.μ. delete

Το έφτιαξα εψές και ήταν όπως μου το υποσχέθηκες Ελπιδάκι!!!
Αφράτο, μυρωδάτο και ζουμερό!!! A promise is a promise σωστά;;;
Ασε και το πιο βασικό, πανεύκολο και γρήγορο.
Το αποθήκευσα ως αγαπημένο!!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
19 Οκτωβρίου 2013 - 7:16 μ.μ. delete

γεια σου ρε Δημητρούλα!!! με τρέλανες με το αγγλικό σου!! το 'ξερα οτι θα σου άρεσε!! πολλά φιλιά

Reply
avatar
kathycallie
AUTHOR
19 Οκτωβρίου 2013 - 7:39 μ.μ. delete

Το δοκίμασε κι η Δ¨ημητρα και είπε τέλειο... οπότε δεν μπορούσα να μην το κάνω. Πρόσθεσα κομματάκια σοκολάτας. Υπέροχο. Ευχαριστούμε Ελπίδα μου!!!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
20 Οκτωβρίου 2013 - 8:33 π.μ. delete

τι καλά....χαίρομαι που σου άρεσε Κάλη μου !!! πολλά φιλιά

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
4 Οκτωβρίου 2014 - 2:52 μ.μ. delete

ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΚΕΙΚ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΥΡΩΔΑΤΟ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
5 Οκτωβρίου 2014 - 11:29 π.μ. delete

ευχαριστω πολύ!! χαίρομαι που σου άρεσε!! :)

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
6 Οκτωβρίου 2014 - 8:53 μ.μ. delete

Από Ιωαννίδου Αρχοντία Θεσσαλονίκη . Στις 4-10-2014 έστειλα σχόλιο σαν ανώνυμος .Μου απάντησες την επομένη Ελπίδα και σ΄ευχαριστώ .Η κόρη μου, μου είπε ότι πρέπει να έχω λογαριασμό γι΄αυτό δεν πήρε τα στοιχεία μου που καταχώρησα .Ξέχασα να σου πω, πως στο κέικ πρόσθεσα και μισή κούπα
ινδοκάρυδο . ..........Μπράβο Ελπίδα , να χαίρεσαι το αγοράκι σου .

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
7 Οκτωβρίου 2014 - 1:06 μ.μ. delete

ευχαριστω Αρχοντια μου - τι ωραιο ονομα- .. Με ινδοκαρυδο δεν το εχω δοκιμασει αλλα σιγουρα θα ειναι νόστιμο.. Αυτο το κεικ ειναι το αγαπημένο μας.. Γινεται τελειο καθε φορα και με πολλες παραλλαγες!! Να χαίρεσαι κι εσυ την οικογενεια σου!! πολλα φιλια

Reply
avatar
Έλενα
AUTHOR
10 Οκτωβρίου 2014 - 7:56 μ.μ. delete

Το κεικ σου ειναι απο τα πιο νοστιμα που εχω φτιαξει κ εχω φαει,το οτι εβαλες το πορτοκαλι ολοκληρο ειναι ολα τα λεφτα αφου του εδωσε ολο του το αρωμα κ τη γευση,μπραβο σου κ παλι ειναι εγγυηση για ενα ζουμερο δροσερο κ αρωματικο κεικ περα του οτι ειναι πανευκολο στην εκτελεση!εγω εβαλα λαδι αντι για μαργαρινη οπως ειπες οτι ηταν αρχικα η συνταγη, θα δοκιμασω το ιδιο με ολοκληρο λεμόνι!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
10 Οκτωβρίου 2014 - 11:22 μ.μ. delete

χαιρομαι που σου αρεσε Ελενα μου.. Ειναι το αγαπημένο μου.. Και με ολοκληρο λεμονι ειναι ωραίο.. αρκει να δεις λιγο τη ζαχαρη. γιατι θα ειναι ξινο!! φιλια και καλη επιτυχια

Reply
avatar
Tessy Melidi
AUTHOR
11 Ιανουαρίου 2015 - 9:32 μ.μ. delete

Καλησπερα! Βλεπω απο τα προηγουμενα σχολια πως αρεσε σε ολους πολυ.η δικη μου παρατηρηση ειναι πως βαζοντας ολο το πορτοκαλι με τη φλουδα πικριζει στη γευση τουλαχιστον ετσι φανηκε σε εμας.

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
12 Ιανουαρίου 2015 - 12:35 π.μ. delete

γεια σου Tessy μου.. τι κριμα που δεν σας αρεσε... Ισως ομως εφταιγε το συγκεκριμενο πορτοκαλι... Εγω οσες φορες το εχω κανεις καμια δεν μου πικρισε... Μηπως ήταν κερωμένο;;; Αν θες δος του αλλη μια ευκαιρια και πες μου!! φιλια

Reply
avatar
19 Ιανουαρίου 2015 - 1:07 μ.μ. delete

Αν και είμαι φαν μόνο των σοκολατένιων κέικ πιστεύω ότι το πορτοκάλι το απογειώνει!!!! Σίγουρα θα το δοκίμαζα!!! Φιλιά από το πάρτυ του mama s n papa s

Reply
avatar
19 Ιανουαρίου 2015 - 3:20 μ.μ. delete

Αν κρίνω από τις φωτό, φαίνεται πολύ ζουμερό!!!
Από το πάρτυ έρχομαι κι εγω :)

Reply
avatar
M Koutsom
AUTHOR
19 Ιανουαρίου 2015 - 6:23 μ.μ. delete

Αγαπώ τα κέικ Ελπίδα μου και φυσικά όταν εμπεριέχουν το αγαπημένο πορτοκάλι! Πόσο μάλλον αυτά που βγαίνουν αφράτα και μυρωδάτα! Η συνταγή είναι παρόμοια με μία δικιά μας (για να μη σου πω ίδια στα συστατικά...χαχαχα)! φιλάκια από το link party του mama's n' papa's έρχομαι κι εγώ!

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
19 Ιανουαρίου 2015 - 7:02 μ.μ. delete

Καλησπέρα, δοκίμασα και εγώ την συνταγή και πραγματικά είναι τέλεια! Το μόνο μου θέμα είναι το εξής: την πρώτη φορά μοίρασα το μείγμα σε δύο φορμές, τα κέικ ψήθηκαν καλά αλλά δεν φούσκωσαν πολύ. Την δεύτερη φορά έβαλα όλο το μείγμα σε μία φόρμα, φούσκωσε και εξωτερικά ήταν εκπληκτικό αλλά στο κέντρο ήταν άψητο παρότι είχα υπερβεί κατά πολύ το χρόνο ψησίματος. Τι μπορεί να φταίει? Ίσως να ήταν μικρή η φόρμα για το μείγμα??

Reply
avatar
Αθηνά
AUTHOR
19 Ιανουαρίου 2015 - 8:37 μ.μ. delete

Φαίνεται πολύ καλό !! Μου αρέσει πολύ το κέικ πορτοκάλι! Τα φιλιά μου ( από το πάρτυ της Εύης)

Reply
avatar
19 Ιανουαρίου 2015 - 10:53 μ.μ. delete

Ένα από όλα παρακαλώ γιατί όλες σου οι εκδοχές φαίνονται σούπερ!
από το πάρτυ του mama's'n'papa's

Reply
avatar
19 Ιανουαρίου 2015 - 11:25 μ.μ. delete

Τα αγαπώ τα κεικ.....φιλιαααα

Reply
avatar
Anastasia BS
AUTHOR
19 Ιανουαρίου 2015 - 11:29 μ.μ. delete

Καλησπέρα Ελπίδα!Φαίνεται πεντανόστιμο και μου αρέσει που μπαίνει όλο το πορτοκάλι! Ερχιμαι από το πάρτυ της Εύης! Φιλιά!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:42 μ.μ. delete

κι εγω της σοκολατας ειμαι αλλα αυτό είναι τελειο!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:43 μ.μ. delete

Είναι ζουμερο και σουπερ μυρωδατο!! :)

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:43 μ.μ. delete

ειναι η αγαπημενη μας Μαρακι!! πολλα φιλια

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:47 μ.μ. delete

εδν νομιζω να ειναι αυτό ίσως ήταν πολυ ζουμερο το πορτοκαλι και ειχε πολλα υγρα... Κι εμενα μου το κανει αυτο καμια φορα.. Αργει στο ψήσιμο δηλαδή αλλα το πολυ 10 λεπτακια.. Ομως πάντα φουσκώνει.. Ισως ειναι και θεμα φούρνου.. Παντως μπορείς να το δοκιμασεις με οδοντογλυφιδα για ν τσεκάρεις το ψήσιμο.. Ελπίζω να βοηθησα :)

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:47 μ.μ. delete

είναι το αγαπημένο μας!! πολλα φιλια Αθηνα μου

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:47 μ.μ. delete

ευχαριστω Αντζι μου!! :)

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:48 μ.μ. delete

κι εμεις!! κι αυτο ιδιαιτερως!!! :)

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
21 Ιανουαρίου 2015 - 11:48 μ.μ. delete

καλως ήρθες Αναστασια μου!! :)

Reply
avatar
8 Οκτωβρίου 2015 - 11:36 μ.μ. delete

Ευχαριστώ προσωπικά γι αυτήν την υπέροχη συνταγή που βρήκα στην σελίδα σας τυχαία εχθές στο διαδίκτυο και σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω - εις διπλούν μάλιστα - μιας και βρήκα πρωτότυπη την ιδέα του ολόκληρου πορτοκαλιού.
'Εφτιαξα 2 μακρόστενες φόρμες, το ψήσιμο μου πήρε ακριβώς 50 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο, βγήκε φουσκωτό, αφράτο, η μυρωδιά δεν περιγράφεται και μου άρεσε που δεν ήταν πολύ γλυκό έτσι όταν έβαλα ζάχαρη άχνη στο τέλος για στόλισμα -αφού είχα τσιμπήσει κομματάκι γιατί δεν άντεχα- η γεύση ισορρόπησε απόλυτα.
Στο κέντρο κατά μήκος κάθε φόρμας έριξα μία κουταλιά της σούπας σοκολάτα σκόνη για άρωμα και σχέδιο. Να μην ξεχάσω ν΄αναφέρω ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην γεύση έπαιξαν τα πορτοκάλια που ήταν ολόγλυκα!! 'Εχω δοκιμάσει πολλές συνταγές για κέικ αλλά ελάχιστες θα σύστηνα. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές.
Ευχαριστώ και πάλι.

Reply
avatar
11 Οκτωβρίου 2015 - 9:07 μ.μ. delete

σε ευχαριστω Χριστινα μου!! Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε!! κι εμας ειναι αγαπημενη και πολυφτιαγμένη.. Μη σου πω οτι εψησα σημερα ενα!! καλο βραδυ και παλι σε ευχαριστω πολυ για το ομορφο σχολιο σου!!

Reply
avatar
10 Ιανουαρίου 2016 - 9:25 π.μ. delete

Κέικ αμαρτία σε όλες τις εκδοχές του!!Πρέπει να το δοκιμάσω!!όλο το ξεχνάω!!Καλημέρα Ελπιδάκι μοΥ!!!!!!!!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
13 Ιανουαρίου 2016 - 8:40 μ.μ. delete

Πάρα πολύ ωραίο κεικ!!!το έφτιαξα σε δυο μακρόστενες φόρμες!Για να φτιάξω βασιλόπιτα σε τι νούμερο ταψί πρέπει να βάλω το μίγμα?

Reply
avatar
14 Ιανουαρίου 2016 - 11:33 π.μ. delete

24 -26 εκ ειναι το δικο μου ταψι....

Reply
avatar
14 Ιανουαρίου 2016 - 11:34 π.μ. delete

να το δοκιμασεις Ευη μου!! Θα σας αρεσει πολυ!! φιλια

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
15 Ιανουαρίου 2016 - 9:36 π.μ. delete

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Θα το φτιάξω για το σχολείο των παιδιών!Απλά τέλειο!Ελένη,Αθήνα

Reply
avatar
Jenny
AUTHOR
12 Νοεμβρίου 2016 - 10:44 π.μ. delete

Από τότε που βρήκα τη συνταγή σου, έχει γίνει από τα αγαπημένα κέικ της οικογένειας! Μυρωδάτο, γευστικότατο, απλά υπέροχο!!! Συγχαρητήρια και ευχαριστώ!

Reply
avatar
13 Νοεμβρίου 2016 - 10:19 π.μ. delete

Εγώ σε ευχαριστω!! Καλη σου μέρα!!

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
15 Φεβρουαρίου 2017 - 2:46 μ.μ. delete

Καινούρια νοικοκυρά.... και πάλεψα τη συνταγή....
ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!! Γεμάτη αρώματα κι υπέροχη γεύση!
Σταυρούλα

Reply
avatar
16 Φεβρουαρίου 2017 - 8:57 π.μ. delete

πολύ χαιρομαι που την πέτυχες Σταυρούλα μου!! και που σου άρεσε!! :)

Reply
avatar