Πρωτομαγιά στο σπίτι..

by - Τρίτη, Μαΐου 01, 2012

Πρώτη μέρα του Μάη σήμερα...Η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα να είχα κανονίσει κάτι όμορφο για σήμερα... Μερικοί φίλοι πήγαν για πικνικ, άλλοι έξω για φαγητό, άλλοι έψησαν στην αυλή τους, άλλοι πήγαν μια κοντινή εκδρομή, άλλοι στο εξοχικό...όλοι για να πιάσουν το Μάη... Εμείς πάλι δεν καταφέραμε να κάνουμε τίποτα από όλα αυτά...Ο Αντώνης πήγε πρωί πρωί στο γραφείο..(έτσι είναι όταν προσπαθείς για μια νέα αρχή σε κάτι δικό σου...δεν έχει ούτε Κυριακές ούτε αργίες...) Εγώ και ο Νικόλας μείναμε σπίτι...Σαν μια συνηθισμένη μέρα..Μόνο που δεν δούλευα.. Φρουτάκι για πρωινό και μετά παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως - δικής μου εννοείται γιατί το πιτσιρίκι...ντούρασελ χε χε !!! Αργά το απόγευμα ήρθε το εργαζόμενο αγόρι μου...και χτυπήσαμε μια γρήγορη μακαρονάδα...Ύστερα ανέλαβε βάρδια κι εγώ έριξα έναν υπνάκο (είχα να κοιμηθώ απόγευμα από τότε που ήμουν έγκυος...wow) Μετά την απογευματινή κρέμα του Νικόλα ο Αντώνης γύρισε στο γραφείο κι εγώ πήρα το πιτσιρικάκι να πάμε βόλτα να πιάσουμε το Μάη...Αρχικά είχα σκοπό να εφαρμόσω την πρόταση της Βέρας...(δηλαδή να τσουρομαδήσω- διακριτικά πάντα- κανένα παρτεράκι ή αυλή )και να γυρίσω σπίτι...Αλλά τελικά κάναμε μεγαλύτερη βόλτα..

Όχι δεν είμαστε στην εξοχή..(κλαψ) Είμαστε ακριβώς κάτω από τον περιφερειακό του Ευόσμου.. Είναι η οδός Αντώνη Τρίτση... Και εκεί υπάρχει κάτι σαν...πάρκο να το πω..πρασινάδες να το πω...σχεδόν σε όλο το μήκος του δρόμου...Το λένε και "μπαϊ πας" γιατί όταν είχε πρωτοφτιαχτεί πήγαιναν εκεί για περπάτημα όσοι είχαν κάνει "μπαϊ πας"...Και έβλεπες μπαρμπάδες με αθλητικό παπουτσάκι να σουλατσάρουν...Τώρα βέβαια γίνεται χαμός... Πηγαίνει κόσμος κάθε ηλικίας..για τρέξιμο, για περπάτημα, για ποδήλατο....
Πήγαμε κι εμείς λοιπόν να ξαπλωθούμε στις πρασινάδες να πιάσουμε το Μάη....

Ο μικρός τρελάθηκε με τις πρασινάδες...Μπουσουλούσε σαν τρελός...Έπιανε τα χορτάρια...τον κυνηγούσα...γελούσαμε...γίναμε και λίγο θέαμα ..(αλλά ποιός νοιάζεται...)


Όταν γελάει έτσι, μου 'ρχεται να τον ζουλήξω...


Στο γυρισμό...συνέχισα το λουλουδομάζωμα... Βέβαια στεφάνι δεν έκανα...όμως τα έβαλα στο νεράκι... Κάποια έχουν ρίζες και λέω να τα φυτέψω...ειδικά την αρμπαρόριζα που μοσχοβόλησε...
  Πάει και η Πρωτομαγιαααά!!! Και του χρόνου !!! Καλό μήνα να έχουμε....

You May Also Like

9 σχόλια

  1. Καλό μήνα γλυκιά μανούλα!Πάντα να λιώνεις με το χαμόγελό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι για πολύ ζούληγμα !!!! Καλό μήνα !
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφες φωτογραφίες! Τελικά μέσα στην μοναξια το μικρό σου αντράκι σου έκανε πολύ καλή συντροφιά! Μια ιδέα είναι όλα. Κι εμείς χτες δεν κανονίσαμε τίποτα. Βεβαια ο μπαμπάς ήταν σπίτι. Ούτε στεφάνι φτιάξαμε.΄Ο κήπος είναι γεμάτος λουλούδια. Ισως το Σαββατοκύριακο! Περάσαμε όμως πολύ όμορφα! Μια ιδέα είναι όλα.
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία εικόνα εσύ κι εκείνος μια αγκαλιά όλο γέλια!!! Να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και γελαστοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκετη γλύκα το πιτσιρικι σου...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΑΙ. ΜΠΑΣ. ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΦΆΕΙ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ! ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια αγκαλιά εικόνες! Πάλι καλά που κάνατε βολτίτσα το απόγευμα!
    Και του χρόνου όλοι μαζί στους αγρούς με στεφάνι που θα πλέξει ο Νικόλας!
    Καλό μήνα! Φιλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ κορίτσια!! Καλό μήνα σε όλες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS