Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ POKEMON + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

in English soon

Αν ήσουν παιδί στα τέλη της δεκαετίας του 90 σίγουρα θυμάσαι την τρέλα με τα  Pokemon. Γινόταν χαμός με ότι είχε πάνω Pokemon και ιδίως τον Πίκατσου.. Μπλουζάκια, καπέλα, κάρτες, αυτοκόλλητα, φιγούρες, παιχνίδια.. 

{Τα pokemon ή pocket monsters , δηλαδή τερατάκια τσέπης είναι μικρά πλάσματα με ξεχωριστές δυνάμεις τα οποία πιάνεις και εκπαιδεύεις. Τα βάζεις μέσα σε pokeball ή και όχι και μπορούν να είναι σύντροφοι, φίλοι, κατοικίδια, βοηθοί ή αγωνιστές σε μάχες pokemon. Δημιουργήθηκαν στην Ιαπωνία σαν παιχνίδι για το gameboy της Nintendo και γρήγορα εξελίχθηκε σε απίστευτη εμπορική επιτυχία.. Έγινε σειρά, ταινίες, παιχνίδια, βιβλία και ότι μπορείς να φανταστείς- μέχρι και θεματικό πάρκο υπάρχει στην Ιαπωνία}


Εμένα που με βλέπεις έχω κάνει και εκπαιδεύτρια Pokemon ένα διάστημα όταν ήμουν φοιτήτρια.. ως μέρος διαφημιστικής καμπάνιας.. 

Στην Ελλάδα αυτή η τρέλα ξεπεράστηκε κάποια στιγμή αλλά στον υπόλοιπο κόσμο καλά κρατεί.. με την Αμερική και την Ιαπωνία να πρωτοστατούν.. Κάποια στιγμή έκανε ακόμα ένα comeback με το pokemon go, το παιχνίδι που πιάνεις Pokemon στον αληθινό κόσμο με το κινητό σου αλλά εδώ δεν έπιασε και πολύ.. 

Ο Νικόλας είναι τρελός Pokemon fan εδώ και 2 χρόνια. Τα γνώρισε τυχαία και από τότε κόλλησε. Μπορεί και θυμάται απίστευτα πράγματα για κάθε Pokemon και ξέρει άπειρα από αυτά.. 
Πέρυσι στα γενέθλια του οργανώσαμε party Pokemon (δες το εδώ)

Βλέπει τα παλιά επεισόδια της σειράς αλλά και τα καινούρια που έχει το Netflix, και έχουμε και το παιχνίδι στο Nintendo. 

Και φέτος επιτέλους τα Pokemon επιστρέφουν και στη χώρα μας από την Giochi Preziosi.  Τρελός ενθουσιασμός!!! 


Κυκλοφορούν ήδη λούτρινες φιγούρες Pokemon, σε 7 σχέδια. Εμείς έχουμε τον Squirtle και τον Pikatchu φυσικά. 

Βρήκαμε συλλεκτικές φιγούρες pokemon και φιγούρες deluxe με λειτουργία. Κάθε μια έχει τη δική της κίνηση. Το Γκένγκαρ - ναι αυτό το μωβ τερατάκι- βγάζει τη γλώσσα του (όπως και στο κινούμενο σχέδιο) και ο Ας - ο ήρωας της σειράς πετάει τον Πίκατσου. 


Pokemon Clip N' Go δηλαδή μπάλες pokeball με φιγούρα Pokemon μέσα, που έχουν κλιπ και μπορείς να τις περάσεις στη ζώνη σου, όπως κάνουν οι πραγματικοί εκπαιδευτές Pokemon.


Και επίσης Pokemon Pop Action. Μπάλες Pokeball με κουκλάκι Pokemon που ανοίγει τραβώντας το κορδονάκι και από μέσα εκτοξεύεται το pokemon - όπως στα κινούμενα σχέδια. 


Εννοείται πως ο Νικόλας τα θέλει όλα..χαχαχα.. 
Άλλωστε έτσι δεν είναι το σλόγκαν τους "Gotta catch 'em all" 



Αν είστε φαν των Pokemon μη χάσετε την ταινία Ντετέκτιβ Πίκατσου. Ο Νικόλας τη λάτρεψε!! Την είδαμε ήδη 3 φορές!!! 

Και μη χάσετε το διαγωνισμό που τρέχει στο Facebook για να κερδίσετε φιγούρες pokemon . 


Καλή επιτυχία!!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου