Διαγωνισμός : Power health Vitamin box

by - Τετάρτη, Μαΐου 02, 2018


Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει ή να μην έχει ακούσει για την Power Health
Είναι η πιο γνωστή, 100% ελληνική, εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής..που μετράει 30+ χρόνια παρουσίας στο χώρο. 
Στο σπίτι μας κυκλοφορούν μόνιμα, οι βιταμίνες της Power Health όλες τις εποχές.. 
Ιδίως την περίοδο των ιώσεων, πραγματικά πιστεύω οτι την έχουμε γλυτώσει άπειρες φορές χάρη στις βιταμίνες και στους φρέσκους χυμούς πορτοκάλι. 

Έτσι όταν κατέφτασε αυτό το φανταστικό κουτί γεμάτο υπέροχα πράγματα, κατα-ενθουσιάστηκα!!! 



Ο Νικόλας -δυστυχώς- δεν τα έχει καλά με τα φρούτα. Πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που άδειαζε τα μπολ με τις φρουτόκρεμες.. Πλέον, πέρα από μπανάνες, τα υπόλοιπα τα τρώει με πολύ ζόρι.. Συνήθεια που προσπαθώ σταδιακά να αλλάξει.. 

Και επιπλέον - αν εξαιρέσεις τα βιολογικά φρούτα που φέρνουμε από τον κήπο μας στο χωριό και νιώθω σίγουρη οτι μπορεί να τα φάει- τα υπόλοιπα τα κοιτάω λίγο καχύποπτα μιας και είναι σίγουρα γεμάτα φάρμακα ..  Οπότε βιταμίνες.. 


Η σειρά Floradix είναι πολυδοκιμασμένη και αγαπημένη. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές και χωρίς λακτόζη. Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και μας αρέσει πολύ η γεύση τους. 

Το Floradix Epresat το πίνω εγώ, για να σταματήσω να νιώθω μονίμως κουρασμένη.. Εργαζόμενη μαμά , σύζυγος, νοικοκυρά κλπ κλπ..  πραγματικά έρχονται στιγμές που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.. Οπότε το συγκεκριμένο πολυβιταμινούχο σιρόπι με εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων, είναι το δικό μου συμπλήρωμα στη διατροφή μου. 

Το Floradix Kindervital είναι το πολυβιταμινούχο του Νικόλα. Επίσης χωρίς συντηρητικά, χρωστικές, λακτόζη και χωρίς επιπλέον ζάχαρη. Με ασβέστιο και βιταμίνη D (που έχουμε μια μικρή έλλειψη σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις). Μαζί με το Kindervital και με φρέσκο χυμό πορτοκάλι έχουμε βγάλει σώοι και αβλαβείς του τελευταίους χειμώνες.  


Η σειρά Vitasip είναι καινούρια και την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα. 
Περιλαμβάνει 4 γεύσεις με διαφορετικές βιταμίνες σε κάθε γεύση. 
Βατόμουρο με ασβέστιο και D3, Μήλο με ψευδάργυρο και βιταμίνη C, Κεράσι με μαγνήσιο και B6 και πολυβιταμίνη με γεύση πορτοκάλι. Και κυρίως ..χωρίς ζάχαρη!! 


Το καλύτερο είναι οτι η σειρά Vitasip  είναι κυριολεκτικά βιταμινούχα καλαμάκια. Κάθε καλαμάκι είναι σε πολύχρωμη αεροστεγή ατομική συσκευασία. Το βάζεις σε ένα ποτήρι νερό και ρουφάς. Νομίζω οτι θα ενθουσιάσουν και τα πιο δύσκολα παιδιά. 


 Τα Vita-C kids και τα Multi+Multi kids είναι οι κλασικές μασώμενες βιταμίνες για παιδιά. Χωρίς συντηρητικά, γλουτένη και λακτόζη και χωρίς λίπος, ζάχαρη και τεχνητά χρώματα αντίστοιχα. Λιώνουν στο στόμα, έχουν ωραία γεύση και είναι φουλ σε βιταμίνες απαραίτητες για την ανάπτυξη των παιδιών. 

Ναι.. Εννοείται οτι τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά είναι το καλύτερο για το παιδί μου και για μας.. 
Ναι, μια ισορροπημένη διατροφή είναι το ιδανικότερο. 
Ναι. Αλλά τελικά δεν φτάνει. Γιατί η διατροφικές μας συνήθειες δεν είναι τέλειες και τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είναι πάντα όπως θα έπρεπε να είναι.   

Άλλωστε τα συμπληρώματα διατροφής δεν χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας σωστής διατροφής αλλά ως ενισχυτικά. 

Γι' αυτό και προτιμώ βιταμινούχα συμπληρώματα που δεν έχουν συντηρητικά, επιπλέον ζάχαρη και χρωστικές. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπουν στο σπίτι μας. 

Και 2 σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν αυτό το σούπερ βιταμινούχο πακέτο συμμετέχοντας στην κλήρωση. 

Και ένα τυχερός μπορεί να το κερδίσει συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ
και καλέστε φίλους (tag)

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την ΤΕΤΑΡΤΗ 03/05/2018 έως και τα μεσάνυχτα της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16/05/2018. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω facebook σε μήνυμα ή σε e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το δώρο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

                                                Καλή Επιτυχία!!!


You May Also Like

1 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS