Διαγωνισμός : Ένα φίδι στο σχολείο μου

by - Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

in English soon

Ο Ντέιβιντ Ουάλιαμς είναι ηθοποιός, σεναριογράφος και κωμικός (και αγαπημένος κριτής στο Britain's got talent) και ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στη Μεγάλη Βρετανία..Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. 
  
Έχω διαβάσει κάποια βιβλία του στα αγγλικά και αγαπώ το στυλ γραφής του, που μου θυμίζει πολύ Ρόαλντ Νταλ {βλέπε ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας..κλπ κλπ}.

Και επιτέλους ανακάλυψα τα βιβλία του και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός!! Ο εσωτερικός μου βιβλιοφάγος κάνει τρελό πάρτι!! 
Το βιβλίο "Ένα φίδι στο σχολείο μου" κυκλοφόρησε πολύ πολύ πρόσφατα από τις εκδόσεις Ψυχογιός και κατέφτασε στο σπίτι μας με συνοπτικές διαδικασίες. 



Και ο Νικόλας το λάτρεψε επίσης!! 


Ο κύριος Φωτεινός ζήτησε από τους μαθητές του να φέρουν στο σχολείο το κατοικίδιο τους.. 
Η Μιράντα έφερε κι εκείνη το αγαπημένο της κατοικίδιο,την Πηνελόπη. Όχι.. δεν είναι γάτα η Πηνελόπη.. Ούτε χάμστερ, ούτε χελώνα, ούτε ψάρι.. 
Είναι ένας τεράστιος πύθωνας !!! 


Κι ενώ στην αρχή όλοι τρομάζουν, σύντομα οι συμμαθητές της Μιράντας, συμπαθούν την Πηνελόπη κι αρχίζουν να παίζουν μαζί της!! 


Μέχρι που εμφανίστηκε η κακιά διευθύντρια, η κυρία Φούσκωμα!! 



Η κυρία Φούσκωμα, βάζει τις φωνές και κλείνει όλα τα ζωάκια στην ντουλάπα με τα απολεσθέντα και την καημένη την Πηνελόπη στον κάδο με τα σκουπίδια!! 

Η Μιράντα όμως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.. Θα βρει την Πηνελόπη της και θα σώσει όλα τα ζωάκια.. 


Κι όσο για την κακιά διευθύντρια;; Αυτή εξαφανίζεται μυστηριωδώς!! Μήπως μπορείτε να φανταστείτε που βρίσκεται;;; χαχαχαχαχα.. 

Ένα υπέροχο και διασκεδαστικό βιβλίο!! Το διαβάσαμε πολλές πολλές φορές και το λατρέψαμε μαμά και γιος. 
Φυσικά τα υπόλοιπα βιβλία του Ουάλιαμς μπήκαν στη λίστα με τα βιβλία που θέλουμε να αποκτήσουμε!! 
Εννοείται πως λάτρεψα την εικονογράφηση του επίσης αγαπημένου Τόνι Ρος, που έχει εικονογραφήσει δεκάδες αγαπημένα μας βιβλία!!! 


Το βιβλίο "Ένα φίδι στο σχολείο μου" κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Ψυχογιός και ένα τυχερός μπορεί να το κερδίσει συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Πέμπτη 19/10/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 25/10/2017. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

                                                Καλή Επιτυχία!!!



You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS