Η μαμά διαβάζει: Τελευταίο τραγούδι για το Ρέμπους

by - Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2017

in English soon

Αυτό το καλοκαίρι που ο Νικόλας έχει μεγαλώσει και δεν χρειάζεται να τον κυνηγάω συνέχεια, βρήκα επιτέλους ευκαιρία να ξαναπιάσω το δικό μου αγαπημένο χόμπι.. το διάβασμα.. 
 Όταν ο ήλιος καίει, αράζουμε στις ξαπλώστρες του αγαπημένου μας beach bar και διαβάζουμε παρέα.. Ο μικρός τα κόμικς του κι εγώ τα αγαπημένα μου αστυνομικά βιβλία. 
Αυτή τη φορά διάλεξα ένα βιβλίο από ένα συγγραφέα που είχα ακούσει πολλά ωραία πράγματα αλλά δεν είχα ως τώρα καταφέρει να διαβάσω κάτι δικό του. Τον Ίαν Ράνκιν  και το "Τελευταίο τραγούδι για τον Ρέμπους" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο


Πρόκειται για άλλη μια υπόθεση του επιθεωρητή Τζον Ρέμπους, ο οποίος ενώ προσπαθεί να
τακτοποιήσει ορισμένες εκκρεμότητες πριν να συνταξιοδοτηθεί, του  προκύπτει μια νέα υπόθεση δολοφονίας . Ένας Ρώσος ποιητής βρίσκεται νεκρός ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας. Ο Ρέμπους κι η συνάδελφός του Σίβον Κλαρκ ωστόσο πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για τυχαία επίθεση ιδίως όταν ακολουθεί και δεύτερη δολοφονία. 

Κατά σύμπτωση,μια αποστολή Ρώσων επιχειρηματιών βρίσκεται στο Εδιμβούργο για να κλείσουν σημαντικές συμφωνίες και γι'αυτό οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες που ελέγχουν ουσιαστικά την πόλη πιέζουν να κλείσει η υπόθεση γρήγορα.
Θα καταφέρει ο Ρέμπους να βρει τον ένοχο και να ολοκληρώσει τη μακρόχρονη σταδιοδρομία του που λήγει σε λίγες μόνο μέρες;

Το "Τελευταίο τραγούδι για τον Ρέμπους" κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο αρχικά το 2012 και φέτος προστέθηκε στη σειρά Μεταίχμιο pocket. 

{Η σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket αποτελείται από αγαπημένα βιβλία γνωστών συγγραφέων -Ελλήνων και ξένων, έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασικά που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες, συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες- που επανακυκλοφορούν σε μικρό, βολικό σχήμα, με πολύ χαμηλή τιμή από μόλις 5,50 έως 9,90 €
Η σειρά δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών, αγαπήθηκε αμέσως και έγινε ανάρπαστη ακριβώς γιατί γεννήθηκε από την ιδέα ότι το διάβασμα δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο: τα βιβλία τσέπης είναι για όλους, δεν προορίζονται για το ράφι και μας ακολουθούν παντού: στην πόλη, στον δρόμο, στο τρένο, στο μετρό, στο λεωφορείο, στις διακοπές. } 

Και πραγματικά είναι τόσο ελαφρύ και βολικό σε μέγεθος που χωράει παντού... ακόμα και στη γεμάτη τσάντα για τη θάλασσα.. 


Κι όσο για τον Ρέμπους.. αυτός μου κέντρισε το ενδιαφέρον για να διαβάσω και τα υπόλοιπα βιβλία του.. 

Μέχρι τις 20 Αυγούστου τρέχει διαγωνισμός με 5 τυχερούς στη σελίδα μου στο facebook - μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ για να κερδίσετε ένα από τα 5 βιβλία της σειράς Μεταίχμιο pocket  , ανάμεσα στα οποία είναι και το "Τελευταίο τραγούδι για τον Ρέμπους" .




You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS