Τα καινούρια γυαλιά του Νικόλα

by - Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2017

in English soon

Πρώτη μέρα του Ιούνη σήμερα και επιτέλους ο ήλιος μας έκανε τη χάρη και εμφανίστηκε μετά από μέρες συννεφιάς και ατελείωτης βροχής, που θύμιζε περισσότερο φθινόπωρο, παρά τέλη Μαΐου.. 

Ετοιμαζόμαστε για ένα σούπερ καλοκαιρινό τριήμερο στο χωριό... και το πρώτο καλοκαιρινό αξεσουάρ που απέκτησε ο Νικόλας ήταν γυαλιά ηλίου.. 



Και εννοώ γυαλιά ηλίου κανονικά... όχι αυτά τα ψεύτικα που κυκλοφορούν σε κάθε πάγκο..  Με προδιαγραφές και με πιστοποιήσεις για να είναι κατάλληλα για παιδικά μάτια.. 

Θα μου πεις.. τι χρειάζεται ένα νήπιο γυαλιά ηλίου..;; Κι όμως.. 

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι αξεσουάρ ούτε και παιχνίδι.. Μπορεί να τα θεωρούμε έτσι.. και να τα δίνουμε στα παιδιά μας για πλάκα ή για να τα βγάλουμε φωτογραφίες ή για να παίξουν... Άλλα κυρίως είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου.. Κι αυτό φυσικά ισχύει για όλους κι όχι μόνο για τα παιδιά... 
{Και το λέω να το ακούω κι εγώ που συνήθως έχω τα γυαλιά ηλίου για στέκα}

Τα γυαλιά του Νικόλα είναι της αμερικάνικης εταιρείας Real shades και θα τα βρείτε στο call mom


Γιατί τα προτίμησα; Επειδή...

💚 Έχουν άθραυστους φακούς και ευλύγιστο σκελετό. 
Είναι κατασκευασμένα με βάση την ειδική πατέντα της Flex-it, από άθραυστο υλικό, που μπορεί να λυγίζει χωρίς να χάνει το σχήμα του. Κι αυτό τα κάνει εξαιρετική επιλογή για να αντέξουν στα χέρια του Νικόλα που τα έχει λυγίσει και ανοιγοκλείσει και τεντώσει 100 φορές ήδη.. Δεν έχουν πάθει τίποτα!! Αθάνατα!!  {Άλλωστε το μότο της εταιρείας είναι Bend ’em, Flex ’em, You can’t break ’em}

💚 Έχουν περιμετρικό σκελετό από πολυανθρακικό υλικό
Και επομένως είναι ελαφριά, προσφέρουν καλύτερη διαύγεια και επιπλέον αγκαλιάζουν το κεφάλι του Νικόλα και καλύπτουν τα μάτια σωστά, έτσι ώστε να μην τον ενοχλεί ούτε το περιφερειακό φως. {Επιπλέον για μικρότερες ηλικίες υπάρχει ένα φοβερό λουράκι για να στερεώνονται στο κεφαλάκι τους και να μην τους πέφτουν}

💚 Προσφέρουν  100% προστασία από τις ακτινοβολίες UVA/UVB
Και με όλες τις πιστοποιήσεις φυσικά {100% UVA/UVB Protection, CPSIA Compliant – Lead-free with no bisphenol A and no phthalates, CE Certified ,Rx Capable - Όλα τα Real Shades γυαλιά, μπορούν να δεχτούν και φακούς διόρθωσης οράσεως και  FDA Approved } Και μάλιστα και με την σφραγίδα έγκρισης του Melanoma International Foundation.  

💚 Είναι σε πάρα πολύ προσιτή τιμή. 

Κι αυτό είναι από τα βασικότερα όλων.. Γιατί δεν χρειάζεται να ξοδέψω μια περιουσία -που δεν έχω- για να προστατέψω τα μάτια του Νικόλα (ο οποίος έχει και μια σχετική ευαισθησία στο φως). Ούτε και να κλαίω τα χρήματα που κοστίζουν, αν  χαθούν ή αν δεν του κάνουν σε 1-2 χρόνια.. 

Και τέλος.. 
💚 Επειδή είναι καλοφτιαγμένα, όμορφα και στυλάτα.
Γιατί πως να το κάνουμε.. Τα αγόρια δεν έχουν και πολλές επιλογές στα αξεσουάρ... Ένα γυαλί , ένα καπέλο .. άντε και καμιά τιράντα.. Οπότε ένα όμορφο γυαλί ηλίου μας καλύπτει για να είμαστε cool...χαχαχα... Τα γυαλιά που φοράει ο Νικόλας είναι αυτά εδώ(κλικ) Υπάρχουν τόσο όμορφα σχέδια και χρώματα που δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.. 

Περιττό να πω οτι ο Νικόλας τα λάτρεψε και πλέον βρίσκονται μόνιμα στην τσάντα μου/του.. όταν πάμε βόλτα.. Και τα φοράει παντού.. παίρνοντας ύφος.. cool τυπακίου... 


Θα βρείτε αυτά τα φοβερά γυαλιά ηλίου στο αγαπημένο μας στο call mom. Και μην ξεχάσετε να πάρετε και βραχιολάκια έκτακτης ανάγκης για παιδιά. (Τα δικά μας , σας τα είχα δείξει παλιότερα εδώ)


Καλό μήνα!!! 




You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS