Διαγωνισμός: Ο Όλιβερ και οι θαλάσσιες περούκες

by - Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

in English soon 

Όσο μεγαλώνει ο Νικόλας και αρχίζουμε τα μεγαλύτερα βιβλία με κεφάλαια, ένα σωρό υπέροχα βιβλία προστίθενται στη βιβλιοθήκη μας. 
Ένα από τα πρόσφατα βιβλία που διαβάσαμε και πραγματικά λατρέψαμε είναι "ο Όλιβερ και οι θαλάσσιες περούκες" από τις εκδόσεις Διόπτρα



Ο Όλιβερ είναι ένα 10χρονο αγόρι καθόλου συνηθισμένο.. 


Μεγαλώνει ταξιδεύοντας με τους γονείς του, που είναι εξερευνητές και με το εξερευνοτροχόσπιτό τους πηγαίνουν παντού.. Από τη Χαμένη πόλη του Προπακοπακέτλ μέχρι τους βάλτους του Μοκέλε Μπέμπε... 

Όταν όμως δεν έχει μείνει πια τίποτα άλλο στον κόσμο να εξερευνηθεί.. τότε αποφασίζουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να νοικοκυρευτούν.. 


Ο Όλιβερ είναι τρελά ενθουσιασμένος που επιστρέφουν σπίτι.. Επιτέλους θα έχει κανονικό δωμάτιο, με κανονικό κρεββάτι.. Θα πηγαίνει σε κανονικό σχολείο και θα κάνει φίλους... 
Όταν όμως επιστρέφουν στο σπίτι τους , στον κόλπο των Άπατων νερών.. βλέπουν περίεργα μικρά νησιά να έχουν ξεφυτρώσει μέσα στη θάλασσα.. 


Οι γονείς του Όλιβερ φεύγουν για να τα εξερευνήσουν και δεν ξαναγυρίζουν... Μαζί τους εξαφανίζονται και τα παράξενα νησιά... Ό Όλιβερ βγαίνει στην θάλασσα για να ψάξει τους γονείς του και η περιπέτεια ξεκινά... 


Νησία που μετακινούνται, γοργόνες, σαρκαστικά φύκια, διαγωνισμοί θαλάσσιας κόμμωσης, θαλάσσιοι πίθηκοι, ναυαγισμένοι θησαυροί και ανεξευρεύνητες θάλασσες τον περιμένουν.. Πως θα καταφέρει ο Όλιβερ να βρει και να σώσει τους γονείς του;; 


Ένα συναρπαστικό βιβλίο που το απολαύσαμε πραγματικά μαμά και γιος.. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να διαβάζουμε, μέχρι να μάθουμε πως τελειώνει η περιπέτεια του Όλιβερ. 


Το βιβλίο "ο Όλιβερ και οι θαλάσσιες περούκες" του Philip Reeve και της Sarah Mc Intyre, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα
Με μεγάλα γράμματα και ιδιαίτερη εικονογράφηση είναι ιδανικό για παιδιά που ξεκίνησαν να διαβάζουν βιβλία με κεφάλαια.. Σίγουρα θα τα ξετρελάνει όπως κι εμάς!!! 

Και ένας τυχερός  θα το κερδίσει συμμετέχοντας στην κλήρωση. 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ


3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:      





ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από το Δευτέρα 22/05/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 29/05/2017. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5. 

                           Καλή επιτυχία!!!



You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS