Διαγωνισμός: Ντετέκτιβ Κλουζ-Μίλι και Μάγκνους

by - Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

in English soon

Ξέρετε τον ντετέκτιβ Κλουζ;; Είναι ένας πανέξυπνος μικρός ντετέκτιβ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους μεγαλύτερους συναδέλφους του είδους. 



Ο Κλουζ λύνει κάθε υπόθεση με σίγουρη επιτυχία.. και πληρώνεται με τσίχλες!! Ναι ναι!! Με τσίχλες!! Και κατά προτίμηση με τσίχλες Κάρπεντερ, που είναι οι αγαπημένες του. Το δεύτερο μεγαλύτερο πάθος του είναι το γάλα!!


Ο ντετέκτιβ Κλουζ είναι από τους αγαπημένους του Νικόλα.
Έχουμε μέχρι και το καπέλο του!! Οι περιπέτειες του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Σιγά σιγά εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας με τις περιπέτειες του, που αισίως έχουν φτάσει τις 26. Δείτε όλους τους τίτλους εδώ

Το 26ο βιβλίο με τίτλο "Διπλό παιχνίδι" προστέθηκε πρόσφατα στη συλλογή μας. 


Ο Νικόλας το διάβασε μονορούφι.. Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Σε αυτήν την καινούρια υπόθεση του Κλουζ, ο δόκτωρ Τσούκερμαν, ο οδοντίατρος, βρίσκει στο γραμματοκιβώτιό του δυο γουρουνίσια δόντια βαμμένα κόκκινα. Ποιος του τα έστειλε;; Μήπως  κάποιος από τον Όμιλο του Τένις; Ο Κλουζ προσπαθεί να λύσει την υπόθεση. Θα χρειαστούν πολλές Κάρπεντερ πριν καταφέρει να βρει τον αποστολέα αυτού του παράξενου πακέτου…


Ο Ντετέκτιβ Κλου έχει μέχρι και δικό του τραγούδι.. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ
Ο Νικόλας το ξέρει απ' έξω και το τραγουδάει συνέχεια.. "Πίνει γάλα τρώει παγωτό.. λύνει υποθέσεις στο λεπτό..."


Ο Ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφραστεί 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. 

Ο δημιουργός του, ο Γίργκεν Μπανσέρους πρόσφατα παρουσίασε άλλη μια σειρά με περιπέτειες και μυστήρια με τίτλο "Μίλι και Μάγκνους" 

Η Μίλι είναι διαρρήκτρια και πρέπει να κάνει διάρρηξη στον πύργο του Στέρνενμπουργκ. Ο ιδιοκτήτης του πύργου, ο μικρός εφευρέτης Μάγκνους, την πιάνει στα πράσα και έχει μια τρελή ιδέα: της προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν, να γίνει… η σωματοφύλακάς του. Κι έτσι αρχίζουν όλα... 


Το τελευταίο βιβλίο με τίτλο Μίλι & Μάγκνους 3: Η ληστεία της Αυτοκράτειρας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Σε αυτό το βιβλίο, ο θείος της Μίλι, ο Έντι πέφτει στα χέρια ενός συλλέκτη, που για να αφήσει ελεύθερο τον αγαπημένο θείο της, η Μίλι πρέπει να κλέψει για λογαριασμό του ένα αγαλματάκι ανεκτίμητης αξίας, Ευτυχώς η Μίλι έχει δυο πιστούς φίλους, που στέκονται στο πλευρό της: τον έξυπνο εφευρέτη Μάγκνους και τον σκύλο του τον Μαξ. Μαζί και οι τρεις καταστρώνουν το σχέδιο και στη συνέχεια πραγματοποιούν την πιο θεαματική ληστεία έργου τέχνης που έχει γίνει ποτέ…

Δυο τυχεροί θα κερδίσουν ένα αντίτυπο των βιβλίων συμμετέχοντας στην κλήρωση. 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 

two boys and hope               εκδόσεις Μεταίχμιο


2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Δευτέρα 13/02/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 17/02/2017. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 


Καλή επιτυχία!!!



You May Also Like

2 σχόλια

  1. Τέλεια Ελπιδάκι!!! ευχαριστούμε για το διαγωνισμό, ευκαιρία να μάθουμε κι εμείς αυτόν τον ήρωα!!! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε πολυ για τα υπεροχα βιβλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS