Διαγωνισμός: Διαστημικά χοτ ντογκ

by - Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

in English soon

Οι γιορτές πλησιάζουν και είμαι σε φάση αναζήτησης δώρων... 
Τα βιβλία είναι πάντα μια καλή λύση -ιδίως όταν πρόκειται για μικρούς βιβλιοφάγους όπως ο Νικόλας. Αλλά τι γίνεται στην αντίθετη περίπτωση;; Για κάποιον που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα βιβλία αλλά τρελαίνεται για κόμικ;; 
Η λύση είναι το βιβλίο που θα σας προτείνω σήμερα... 


Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μας και νομίζω οτι τον Νικόλα τον τράβηξε περισσότερο το εντυπωσιακό εξώφυλλο. 


Ελάτε να γνωρίσετε τον Κόσμο, τον κυβερνήτη της καλύτερης ιπτάμενης καντίνας "Λουκάνικο από Νέον" και τον φίλου του, τον Χάμφρι. Οι δύο κολλητοί τριγυρνούν στο διάστημα πολεμώντας εξωγήινους κακούς και ψήνοντας μεγαλειώδη σούπερ τέλεια χοτ-ντογκ!! 


Η περιπέτεια αρχίζει όταν η ημιμοχθηρή πριγκίπισσα Μαχαίρω στρογγυλοκάθεται στο σκάφος τους και προσποιείται οτι την απήγαγαν.. Ο Χάμφρι και ο Κόσμο πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν ολόκληρο εξωγήινο στρατό που τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει..


Θα καταφέρουν οι δύο φίλοι να γλυτώσουν αλλά και να σώσουν το γαλαξία από το υπέρτατο κακό;;


Το βιβλίο - που ανήκει στην κατηγορία των graphic novel- απευθύνεται σε παιδιά 8 με 12 χρονών. Έχει χιουμοριστικούς διαλόγους και ασπρόμαυρα comic strip που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε αγόρι αυτής της ηλικίας. 
Προσοχή: Διαβάζεται μαζί με μια πιατέλα ζεστά χοτ-ντογκ γιατί σίγουρα θα τους ανοίξει την όρεξη!!

Τα graphic novel δεν είναι ακόμα το στυλ του Νικόλα, οπότε δεν μπορώ να πω οτι τον ενθουσίασε... Άλλωστε είναι μόνο 5 χρονών. Είμαι σίγουρη οτι θα του αρέσει πολύ σε μερικά χρόνια!! Προς το παρόν όμως είναι ιδανικό για τον φίλο μας τον Γιάννη, που πάει τρίτη δημοτικού... και θα του το δανείσουμε να το διαβάσει!! 

Μπορείτε να κερδίσετε κι εσείς ένα αντίτυπο συμμετέχοντας στο διαγωνισμό: 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τρίτη 22/11/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 25/11/2016. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5. 

                           Καλή επιτυχία!!!

 photo signature_zps72gyx3qr.png

You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS