Διαγωνισμός: Χαμένοι στο μουσείο {έληξε}

by - Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

In English soon

Την επόμενη εβδομάδα ο Νικόλας -κι εγώ μαζί- θα πάμε εκπαιδευτική εκδρομή με το νηπιαγωγείο του στο πολεμικό μουσείο. Ανυπομονούμε πολύ!! 

Και ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να πούμε μερικά πράγματα σχετικά με τα μουσεία και τις σχολικές εκδρομές, διαβάζοντας το τελευταίο μας απόκτημα, το βιβλίο "Χαμένοι στο μουσείο" της Λορ Μονλουμπού, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο



Είναι η τρυφερή ιστορία του Ζιστέν και της Νοεμί και πως χάθηκαν μέσα στο μουσείο... 


Η περιπέτεια των δύο φίλων ξεκινάει τη μέρα που η τάξη τους πηγαίνει εκδρομή στο μουσείο... Όλα τα παιδιά φοράνε το ίδιο καπελάκι για να ξεχωρίζουν..(ωραίο κολπάκι για να μην χάνονται σε μεγάλους χώρους με πολύ κόσμο)


Η κυρία Σιμόν εξηγεί στα παιδιά τους κανόνες του μουσείου.. Δεν τρέχουμε, δεν αγγίζουμε.. και κυρίως κρατάμε πάντα το χέρι του φίλου μας. 


Το μουσείο είναι ένα μαγικό μέρος με υπέροχα πράγματα να δεις...


Όμως κάποια στιγμή οι δύο φίλοι συνειδητοποιούν οτι... Χ Α Θ Η Κ Α Ν ! 


Τώρα;; Τι θα κάνουν;; Πως θα καταφέρουν να βρουν τους συμμαθητές και τη δασκάλα τους;; Τι θα κάνουν μέσα στο μουσείο ολομόναχοι;; 

Αίσιο τέλος  στην περιπέτεια τους έχει η ιστορία.. 
Άλλωστε τελικά δεν είχαν χαθεί πραγματικά... Αφού κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου... 


Μια πολύ πολύ τρυφερή αλλά και διασκεδαστική περιπέτεια... με  πανέμορφη εικονογράφηση.. (την αγαπήσαμε πολύ)


Και μια ευκαιρία να συζητήσουμε τους κανόνες που πρέπει να τηρούμε σε τέτοιου είδους χώρους αλλά και το τι κάνουμε αν χαθούμε... 


Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο αυτού του υπέροχου βιβλίου δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τετάρτη 12/10/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 16/10/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 


Καλή επιτυχία!!!

ο διαγωνισμός μας έληξε!!!
Οι δύο τυχερές είναι οι :
#1 Ελένη Δουκάκη
και #2 Γεωργία Κόντη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!



 photo signature_zps72gyx3qr.png

You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS