Διαγωνισμός : Τα φυλλαράκια της γλώσσας, των μαθηματικών και της τέχνης.

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

in English soon

Σας αρέσουν οι γρίφοι;; Ο περιπέτειες ;; Τα παιχνίδια της γλώσσας και των αριθμών;; Τα χρώματα και η τέχνη;; 

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ... τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα φυλλαράκια!!! 



Τα φυλλαράκια της γλώσσας, των μαθηματικών και της τέχνης από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι βιβλιαράκια δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. 

Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι οτι σε κάθε βιβλιαράκι μια παρέα παιδιών (ο Άνω Κάτω, η Πίξελ, η Φαρσί, η Τζόγια, ο Τάτσι Μίτσι Κότσι, ο Σαρδάμ, η Πόζα Λίζα και ο Αμανέους) ζητά τη βοήθειά μας, για να φτάσουν στο τέλος της περιπέτειας, λύνοντας γρίφους, περνώντας δοκιμασίες, βρίσκοντας λύσεις και μυστικούς κωδικούς. Και όλα αυτά μέσα από έξυπνα παιχνίδια γλώσσας, μαθηματικών και καλλιτεχνικών δοκιμών. 


Το παιδί συμμετέχει σε κάθε σελίδα και πρέπει να τη λύσει για να πάει στην παρακάτω.. (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν μπορεί να τις κάνει ξεχωριστά)




Πρέπει να βρει τον κωδικό, να σκεφτεί και να βρει τη λύση... 



Να πάρει αποφάσεις... 


Να δοκιμάσει τεχνικές και να παίξει παιχνίδια με χρώματα... 



Να παίξει με την τέχνη και να δημιουργήσει και δική του.. 


Μας άρεσαν πολύ και ανυπομονούμε να φτάσουμε στο τέλος της περιπέτειας. 

Δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν  ένα "φυλλαράκι" και να συμμετέχουν στην περιπέτεια, δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τρίτη 18/10/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 23/10/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 


Καλή επιτυχία!!!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!! 
Οι δύο τυχερές είναι :
#1 Φωτεινή Τσουλέλη
και #2 Αφροδίτη Καρφή

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!


 photo signature_zps72gyx3qr.png

You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS