Ο βαλιτσόσαυρος του Νικόλα

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

in English soon

Από την πρώτη στιγμή που κανονίσαμε το μίνι ταξιδάκι στην Αθήνα , το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν να πάρω μια βαλίτσα για το Νικόλα...
Αλλά όχι μια οποιαδήποτε βαλίτσα... 
Καταρχήν ήθελα να είναι μικρή για να την πάρουμε στο αεροπλάνο ως χειραποσκευή.. Άρα έπρεπε να τηρεί τις προδιαγραφές μεγέθους.. Αλλά να χωράει μέσα και τα ρούχα του...Πολλά ρούχα όχι μόνο 2-3 πραγματάκια.. Και επιπλέον να είναι παιδική και παιχνιδιάρικη!!
Οπότε... trunki !!! 



Η βαλίτσα του Νικόλα κατέφθασε και τον περίμενε -έκπληξη- να την δει μόλις γυρίσει από το σχολείο. 
Και μόλις την είδε... λιποθύμησε από τη χαρά του...χαχαχαχα


Είδε και τα αυτοκόλλητα μέσα.... Και τρελάθηκε!!! 



Γιατί οι βαλίτσες trunki έχουν μέσα αυτοκόλλητα που τα κολλάς πάνω στις βαλίτσα σου όπως θέλεις... 



Ο Νικόλας κόλλησε τα αυτοκόλλητα και έκανε τη βαλίτσα του να μοιάζει με δεινόσαυρο!! Και την ονόμασε... Β Α Λ Ι Τ Σ Ο Σ Α Υ Ρ Ο !!!

Και ανέβηκε πάνω για να κάνει μια βόλτα... 



Γιατί η βαλίτσα του δεν είναι μια απλή βαλίτσα.. αλλά είναι παιχνίδι!!! 

Ο Νικόλας τη λάτρεψε... γιατί είναι δεινόσαυρος... (και μόνο αυτό έφτανε...χαχαχα) ... γιατί είναι μόνο δικιά του... γιατί είναι και παιχνίδι.. γιατί έχει αυτοκόλλητα... γιατί έχει ολόδικό του κλειδί και την κλειδώνει... και γιατί μπορεί να κάθεται πάνω της... 

Εγώ την λάτρεψα γιατί είναι ελαφριά αλλά ανθεκτική...και το κατάλληλο μέγεθος για το αεροπλάνο... Αλλά κυρίως γιατί έχει χωρητικότητα 18L... (Δηλαδή αυτή τη στιγμή έχει μέσα... 4 ζευγάρια χειμωνιάτικες φόρμες, 6 μακρυμάνικες μπλούζες, ένα τζιν παντελόνι, 2 φανελάκια, 7 ζευγάρια κάλτσες και εσώρουχα, μια πλεχτή μπλούζα, 2 ζακέτες και 1 ζευγάρι πυτζάμες)

Ο Νικόλας ανυπομονεί να την πάει στο αεροδρόμιο !!!  Κι εγώ το ίδιο!! 

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια trunki στην επίσημη σελίδα τους αλλά και στο facebook
Η δικιά μας είναι ο trunkisaurus Rex!!! Τι άλλο;;

 photo signature_zps72gyx3qr.png





You May Also Like

6 σχόλια

  1. Εχω δει παιδακια να καθονται στη βαλιτσουλα και να τα τραβανε οι γονεις πολυ χαλαρα. Και ηταν όλοι ευτυχισμένοι. Δεν ηξερα οτι εινα στο ιδανικο μεγεθος για αεροπλανο. Extra +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγιά σας! Πολλά και καλά ταξίδια να κάνετε με τη νέα σας βαλίτσα. Είναι πανέμορφη και φαίνεται πολύ βολική σε χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς έχουμε την πυροσβεστική. Ακόμα και τωρα, 5μήνες από τότε που την πήραμε, κάνει βόλτες με αυτή στο σπίτι. Κ για φθινοπωρινό 2ήμερο στην Χαλκιδική χωράει και των 3 μας τα ρούχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS