Το απέναντι νησί {αποτελέσματα διαγωνισμού}

by - Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2016

Το καλοκαίρι είναι εδώ.. τα σχολεία όπου να'ναι κλείνουν κι εμείς ονειρευόμαστε ταξίδια σε νησιά...

Και μιας και οι διακοπές αργούν ακόμα.. ταξιδεύουμε με βιβλία... 

Πέρα στη θάλασσα είναι ένα νησί με πράσινα δέντρα και γαλάζια νερά. Όλοι το λένε «το απέναντι νησί» και φοβούνται να το πλησιάσουν... Γιατί- λέει- εκεί ζουν κάτι απαίσια πλάσματα... 



Όμως κανείς δεν τα έχει δει γιατί κανείς δεν πηγαίνει σε εκείνο το νησί... 


Ένα γενναίο μικρό λαγουδάκι όμως θέλει να μάθει ποιος ζει εκεί... Άραγε θα τα καταφέρει;; Ποιοι είναι οι κάτοικοι του μυστηριώδες νησιού;; Με τι μοιάζουν;; 


"Το απέναντι νησί" της Ελένης Γεωργοστάθη και την υπέροχη εικονογράφηση της Ελίζας Βαβούρη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός


Ανήκει στην σειρά "Φραουλίτσα" , το οποίο σημαίνει οτι είναι κατάλληλο για παιδιά νηπιαγωγείου και Α' τάξης του δημοτικού. 


Ο Νικόλας που διαβάζει μόνος του εδώ και πάνω από ένα χρόνο, μπορεί να το διαβάσει ολόκληρο κανονικότατα... χωρίς να βαρεθεί.. 

Είναι ολόκληρο εικονογραφημένο και τα κείμενα σε κάθε σελίδα είναι μικρά και με ωραία μεγάλη γραμματοσειρά.. Διαβάζεται ξεκούραστα και από μικρούς και από μεγάλους.. 

Και φυσικά.... 

Ένα αντίτυπο από αυτό το όμορφο βιβλίο μπορεί να γίνει δικό σας συμμετέχοντας στην κλήρωση. 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Παρασκευή 10/06/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 14/06/2016. 

[4] Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

καλή επιτυχία !!!


Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!!
Η τυχερή νικήτρια είναι ο αριθμός 161 
η Ερμιόνη Τσαπακίδου


Συγχαρητήρια!!! 

post signature

You May Also Like

3 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS