Σούπερ διαγωνισμός: 6+1 λαμπάδες για 7 τυχερά βαφτιστήρια!!! {Αποτελέσματα giveaway}

by - Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016


Το Πάσχα πλησιάζει και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει... Ο Νικόλας ακόμα δεν έχει καταλήξει σε λαμπάδα...οπότε συνεχίζουμε το ψάξιμο.. 

Όμως εγώ διάλεξα 7 μοναδικές λαμπάδες φτιαγμένες από 7 υπέροχα κορίτσια που φτιάχνουν απίστευτα πράγματα.. Και 7 τυχερές νονές-μαμάδες-φίλες θα τις κερδίσουν!!!
Ζήτωωωω!!! 

Ελάτε να τις γνωρίσετε λίγο καλύτερα... 

Η Αθηνά είναι δασκάλα όμως τελικά την κέρδισε το ράψιμο και η δημιουργία. Φτιάχνει υπέροχα χειροποίητα ρουχαλάκια, αξεσουάρ και δωράκια για μικρά και μεγάλα παιδιά!!! Δηλώνουμε φαν της (μαμά και γιος) και εννοείται πως έχουμε Craftaholic και στο σπίτι μας.. Σας είχα μιλήσει παλιότερα εδώ και εδώ και για το αγαπημένο μας πασχαλινό καλάθι εδώ
Θα τη βρείτε στο craftaholic.gr,  στο e-shop της και στη σελίδα της στο facebook.  Κι αν αγαπάτε τις συνταγές, σίγουρα θα λατρέψετε και το νέο της blog twoandahalfgreeks.com. Αυτή η λαμπάδα με το λιονταράκι είναι το δώρο της για τους αναγνώστες μας!!! 

Η Φανή είναι το γλυκό κορίτσι πίσω από το sofan. Φτιάχνει απίθανα χειροποίητα πράγματα... Από κοσμήματα και δωράκια μέχρι διακοσμητικά και στολίδια... Τόσο όμορφα φτιαγμένα και παραμυθένια που δεν ξέρεις πιο να πρωτοδιαλέξεις... Θα την βρείτε στο e-shop της , στο blog της και στη σελίδα της στο facebook. Ο πειρατής της με τη λαμπάδα του, είναι το δώρο της για τους αναγνώστες μας!!

  
Την Αγάπη την γνώρισα στη βάφτιση του Τασούλη, όπου είχε επιμεληθεί τον στολισμό... Πραγματικά ονειρεμένος!!! Απίστευτα δημιουργικός άνθρωπος.. φτιάχνει καταπληκτικά πράγματα.. Μπορείτε να  την βρείτε στη σελίδα της στο facebook . Η απίθανη λαμπάδα της με το ξύλινο παιδικό παπιγιόν-που φοριέται κανονικότατα- είναι ένα δώρο για τους αναγνώστες μας και μια ευκαιρία να τη γνωρίσετε καλύτερα. 


 
Την Εβελίνα την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα... Είναι η ταλαντούχα δημιουργός του Handarteveline.  Στη σελίδα της στο facebook θα βρείτε όλα αυτά τα πανέμορφα πράγματα που φτιάχνει... Από κοσμήματα και λαμπάδες... μέχρι προσκλητήρια και μπομπονιέρες... Αυτή η πολύχρωμη λαμπάδα με κοκκαλάκια λουλουδάκια .. είναι το δώρο της για τους αναγνώστες μας..


Η Γεωργία είναι το πρόσωπο πίσω από το τυχερό κουμπί.. Μπορεί να φτιάξει τα πάντα από ύφασμα.. Φρούτα, λαχανικά, γράμματα, ζωάκια, πουλιά... πολύχρωμα και ρομαντικά , προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Θα την βρείτε στο blog της και στη σελίδα της στο facebook. Η λαμπάδα με αυτό το πανέμορφο μαξιλαράκι κουκουβάγια.. είναι το δώρο της για τους φίλους μας..


Και τέλος.. η Λίνα από το Linabug, δημιουργική και σούπερ ταλαντούχα, φτιάχνει τα πιο όμορφα πραγματάκια από τσόχα και ύφασμα...Από στέκες και κουκλάκια μέχρι σουβέρ και καδράκια με γλυκά μηνύματα. Θα βρείτε τις πολύχρωμες δημιουργίες της στη σελίδα της στο facebook. Η λαμπάδα με την πασχαλίτσα  είναι το δικό της δώρο για τους φίλους μας.. 


Η Μαρίνα μαζί με τον άντρα της είναι το ταλαντούχο ζευγάρι πίσω από το δημιουργούμε μαζί. Μπορούν να φτιάξουν και να προσωποποιήσουν τα πάντα... Από κονκάρδες και κούπες.. μέχρι μαξιλάρια και τσάντες..  Θα τους βρείτε στο e-shop τους και στη σελίδα τους στο facebook. Μια από αυτές τις πανέμορφες κουνελο-λαμπάδες είναι το δώρο τους για τους αναγνώστες μας.. 


7 υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες από 7 υπέροχους ανθρώπους!!! 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε στην κλήρωση είναι: 

1.  Like στις σελίδες μας στο facebook (έτσι θα μαθαίνετε και τα νέα μας ούτως ή άλλως)

















2. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ 

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την  Παρασκευή 01/04/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 07/04/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν τη λαμπάδα. Αν δεν απαντήσουν εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής του βαραίνουν τους δωροθέτες

καλή επιτυχία !!!
Η κλήρωση έγινε μέσω random.org και οι 7 τυχεροί είναι : 

Για τα αγόρια

#1 Για τη λαμπάδα από το Craftaholic 

Η Λαμπρινή Μιχαήλ  - η δική μας Λαμπρούκα


#2 Για την λαμπάδα από το Sofan 

H Μαρία Ροδίτη 


#3 Για τη λαμπάδα από την Αγάπη Ορφανίδου-Στολισμός εκδηλώσεων

Η Γωγώ Κοτρέτσου



Για τα κορίτσια : 


#4 Για τη λαμπάδα από το Handarteveline 

Η Ανθή Νίκου


#5 Για τη λαμπάδα από το τυχερό κουμπί

Η Ιωάννα Παπανικολάου 


#6 Για τη λαμπάδα από το Linabug 
Η Πωλίνα Μπιβολαρη

Και η κλήρωση για αγόρια και κορίτσια : 


#7 Για τη λαμπάδα από το δημιουργούμε μαζί
Η Χριστίνα Καβακοπούλου από το e-mama

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ 
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!! 
post signature

You May Also Like

13 σχόλια

  1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ελπίδα! Ανυπομονώ! Που θα στείλω τον τυχερό Πειρατή μου? Καλή τύχε σε όλους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Ελπίδα,

    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ, καλή επιτυχία σε όλους!
    Ενημέρωσε με όταν θα έρθει η ώρα για το που θα πετάξει η κουκουβάγια μου και θα κάνει καινούργια φωλίτσα!

    Μπράβο για την πρωτοβουλία σου!

    Καλό Πάσχα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xm θα ηθελα τον πειρατη για το βαπτιστηρ μου λες ναμε τυχερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταπληκτικό δώρο!ευχαριστούμε πολύ!!!! καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σούπερ πασχαλινός διαγωνισμός. Καλό Πάσχα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμε!fbερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά υπέροχες!!!!Τις έδειξα στον μικρό μου και έσκασε κάτι χαμόγελα...παραπάνω απο τα αυτιά!!!Να είστε καλά και πάντα τόσο δημιουργική!!!!!!!!!Ευχαριστούμε πολύ,καλή μας τύχη!!!!!!!!! (Eleutheria Ganotopoulou )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανεμορφες δημιουργιες ελπιζω να κερδισω... το θελω παρα πολυ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλες πολύ όμορφες είναι Ελπίδα μου και σ'ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS