"Πανχελωνιακός εναντίον Λαγουδένιας λαίλαπας" {Αποτελέσματα giveaway}

by - Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

Μόνο ένα όνομα θα σας πω: Ευγένιος Τριβιζάς !!! Και μόνο αυτό αποτελεί εγγύηση για ένα διασκεδαστικό βιβλίο!!! Από αυτά που τα διαβάζεις συνέχεια συνέχεια συνέχεια και δεν τα βαριέσαι ποτέ!! 

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα το "Πανχελωνιακός εναντίον Λαγουδένιας λαίλαπας"  στο ράφι της δημοτικής βιβλιοθήκης. Και το πήρα!!! Και το διαβάσαμε με το Νικόλα.. Και ξανά και ξανά και ξανά... Κι όταν φτάσαμε να το διαβάζουμε τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα.... εεε το αγόρασα!! 

Ο γνωστός μύθος του λαγού και της χελώνας.. σε μια ξεκαρδιστική ποδοσφαιρική εκδοχή!!! Η ομάδα των χελωνών "Πανχελωνιακός" θα αντιμετωπίσει την ομάδα των λαγών , την "Λαγουδένια λαίλαπα", στο ματς της Κυριακής. Οι χελώνες προπονούνται σκληρά, παρόλο που η Πουπού η αλεπού -η προπονήτρια τους- τις εγκατέλειψε. Στο μεταξύ στην ομάδα των "σίγουρων" λαγών συμβαίνουν αστεία ευτράπελα.. Θα κερδίσουν άραγε ο Ρούλης Γοργοποδαρούλης , ο Τίνος Πεταχτίνος, ο Σούλης Σαϊτούλης, ο Λίνος Αυτουλίνος και η ομάδα των λαγών;;; Ή θα κάνουν την ανατροπή η Φρουσιμπέλ, η Φρουσιμπόν, η Λουσιμπέτ, η Ερνεστίνη και οι υπόλοιπες χελώνες;;; 


Ο απίστευτος παραμυθοπλάστης Τριβιζάς - ναι ναι είμαι φαν- εξιστορεί το χρονικό του θρυλικού αγώνα και η εικονογράφιση της Ράνιας Βαρβάκη το κάνει ακόμα πιο αστείο!!


Επικοινώνησα λοιπόν με τις εκδόσεις Καλέντη και εκείνοι ήταν τόσο ευγενικοί που θέλησαν να χαρίσουν ένα αντίτυπο στους φίλους αναγνώστες μου!!! Ζήτω!!! 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε στην κλήρωση είναι 4 βήματα: 

1. LIKE στη σελίδα two boys and Hope στο facebook





2. LIKE στη σελίδα Εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ στο facebook




3. Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

4. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την  Τετάρτη 16/03/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 22/03/2016. 


[4] Η τυχερή-ος θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Η τυχερή-ος θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο. Αν δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής του βιβλίου βαρύνουν τις εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗΣ.

καλή επιτυχία !!!

 
Ο διαγωνισμός μας τελείωσε!!! 
Ο τυχερός που κερδίζει το βιβλίο είναι 
ο κ. Παναγιώτης Βαλλιάνος. 

Συγχαρητήρια!!!

Ο τυχερός νικητής θα ειδοποιηθεί με email για να στείλει τα στοιχεία του. Αν δεν επικοινωνήσει εντός 5 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
post signature

You May Also Like

16 σχόλια

  1. Ελπιδάκι μου, είναι καταπληκτικό το δώρο σου! Πάντα λατρεύω βιβλιοδιαγωνισμούς!!
    Ελπίζω να τα έκανα όλα σωστά γιατί τα μισά τα κάνω από υπολογιστή, τα άλλα μισά από κινητό!
    Να μου φιλήσεις το αγόρι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Ελπιδάκι! Η φωτό σου, τα σπάει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά το submit, κόλλησε. Καταχωρήθηκε η συμμετοχή μου ή να περάσω ξανά τα στοιχεία μου;

      Διαγραφή
  3. Όντως ωραία φωτογραφία! χιχιχι έχουμε κι εμείς αυτή τη χελωνίτσα! Ευχαριστούμε πολύ Ελπιδάκι για τον βιβλιοδιαγωνισμό! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σύμπτωση! Το δανείστηκε πριν λίγες μέρες από την βιβλιοθήκη της τάξης του και ενθουσιάστηκε! Θα είμαστε τυχεροί να το κερδίσουμε και να το έχουμε και στην δική μας βιβλιοθήκη!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραίο δωράκι! By the way την φωτογραφία την λάτρεψα! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε Ελπίδα!! Υπέροχο δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS